24 aug. 2011
I. PROMOŢII
  • Vă semnalez din nou promoţia de pe Elefant.ro, http://www.elefant.ro/promo/fantasy-zone-36.html., unde s-au mărit reducerile, iar ca exemplu vă dau setul cu cele 6 volume din Academia Vampirilor: preţul este de 108 lei, adică 18 lei pe volum, aproape ca preţul unui volum în ediţie de chioşc. Evident, toate cărţile din promoţie au preţuri mai mici, le bat chiar şi pe cele din promoţia de la CORA, care s-a încheiat weekendul trecut. Nu rataţi, n-o să vă mai întâlniţi cu o asemenea reducere! Atenţie, e “ultima strigare”, campania se va încheia pe 31 august.
  • Continuă promoţia SF/Thriller LEDA pe site-ul nostru: http://www.ledabooks.ro/promo_august/, cu reducere de 50%, tot până la sfârşitul lunii.
  • Din 25 august, vom avea o nouă promoţie pe site, în care veţi putea cumpăra 17 titluri din LEDA CLASIC tot cu reducere de 50%. Sunt bijuterii ale literaturii clasice, pe care ar trebui să le citiţi, dacă n-aţi făcut-o încă. Vă invit să profitaţi de ofertă, mai ales că titlurile alese satisfac cu siguranţă toate exigenţele, au valenţe formative de necontestat şi nu cred că achiziţia lor va genera vreo reacţie neplăcută a părinţilor, ba din contră. Zola, Maupassant, Austen, Brontë, Hardy, Lawrence, Wilde, Sienkiewicz, Turgheniev, Dostoievski şi Tolstoi sunt autori ale căror cărţi nu trebuie să lipsească din portofoliul vostru de cititori.
II. APARIŢII
Aveţi trei linkuri de precomandă, pentru Carpe Corpus, volumul 6 din Vampirii din Morganville de Rachel Caine, pentru Patimi de sucub, volumul 4 din seria Georgina Kincaid de Richelle Mead şi pentru Dragostea şi răul, volumul 2 din Cântecele serafimului de Anne Rice. Profitaţi de reducerea de 25% oferită şi transportul gratuit, dacă nu aţi făcut-o până acum.
Va apărea şi bannerul cu linkul de comandă online pentru primul volum, Invocarea, din seria distribuită cu revista Bravo, Forţele Răului Absolut de Kelley Armstrong. Preţul va fi de 10,90 lei, oferta limitată.
Şi nu în ultimul rând, nu uitaţi că pe 30 august apare cu revista Bravo ultimul volum, Răfuiala, din trilogia lui Kelley Armstrong.
III. UN NOU LOOK PENTRU SITE-UL LEDABOOKS
Tot în această perioadă, până pe 5 septembrie, va fi lansat noul site Ledabooks. Va avea două bloguri, cel prezent şi unul nou pentru literary şi commercial fiction adulţi. Veţi afla mai multe când îl veţi accesa.
Cred că aveţi destule lucruri interesante cu care să vă bateţi capul în lipsa mea. Pentru probleme urgente legate de vânzări, trimite-ţi email la vanzari@edituracorint.ro . Din când în când, vă va răspunde pe blog Mihaela, atunci când va putea. Ne revedem pe 5 septembRIE

2 comentarii:

Apy spunea...

superr cam nasol ca pe unele le-am pierdut :(

Oanaaa. spunea...

Haha.. au venit mai devreme

20.03.2015

 photo 10841943_635643223229072_2246429158120324496_o_zps77bbc1a6.jpg

Persoane interesate

Networked Blogs

Tie-In by Leda

 photo Divergent-2014_zpsb5a64148.jpg
Divergent
de Veronica Roth
 photo Orasul_oaselor_tie-in_bun_zpseb262828.jpg
Orasul Oaselor
de Cassandra Clare
 photo academia_vampirilor_zps265c04e2.jpg
Academia Vampirilor
de Richelle Mead

Grab my buttons


Like ?

Follow via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Hot this week


 photo rsz_coperta-e-uc899or-sc483-te-iubesc_zps40f986f9.jpg
Viitorul nostru
by Jay Asher

 photo rsz_cop-destine-la-limita1_1_zps31609ef1.jpg
Febra Neagra
by Karen Marie Moning

 photo rsz_annasisarutulfrantuzesc_zpsc7de0cc7.jpg
Creatura
by Nely Cab

 photo rsz_cop-probabilitatea-statistica_zps2fcb287d.jpg
Probabilitatea statistica

de a te indragosti la prima vedere


by Jennifer E.Smith

Sponsori

Ratings

Photobucket