14 sept. 2011
I. PROMOŢII
  • Promoţia LEDA CLASIC, 50% reducere la toate titlurile din colecţie, se va termina peste o zi. Comandaţi dacă n-aţi făcut-o încă. Evident, spun asta celor care sunt interesaţi de literatura clasică.
  • La CORA continuă promoţia celor două titluri, Altfel de îngeri, volumul 1 din seria cu acelaşi nume de Lili St. Crow şi Puterea, volumul final din trilogia Cercul secret de L.J. Smith.
  • Vă reamintesc faptul că la LIBRIS Braşov e în desfăşurare, până la sfârşitul lunii septembrie promoţia cu reducere de 30% pentru toate titlurile LEDA.
  • PROMOŢIE NOUĂ, Urban Fantasy&Fantasy CORINTeens/Corint Junior pe magazinul virtual şi pe blogul LEDA: http://www.grupulcorint.ro/promo_fantasy/. Veţi găsi aici 11 titluri cu reducere 40%, cărţi una şi-una.
  • Promoţia de la punctul anterior va fi preluată din 15 septembrie şi de LIBRIS Braşov. Când voi avea disponibile detaliile şi linkul acesteia, vi le voi comunica.
II. CONCURSURI CU CĂRŢILE LEDA, ORGANIZATE PE DIVERSE BLOGURI
Deşi am avansat ideea că voi prezenta în postarea de miercuri concursurile organizate de bloggeri cu cărţile noastre, după ce am evaluat mai amănunţit situaţia, am ajuns la concluzia că e o misiune imposibilă şi că risc să prezint o listă incompletă, care ar putea să-i supere pe organizatori. Aşa că vă invit pe toţi cei care organizaţi astfel de concursuri să vă puneţi linkurile către ele în comentariile la acest post. In felul ăsta, cei care sunt interesaţi să participe, pe lângă informaţiile transmise de mine în cuprinsul articolului, vor putea beneficia şi de informaţii despre concursuri, citind comentariile. Sper că e o variantă pe care o va agrea toată lumea.
III. CĂRŢI/SERII NOI
Pentru că mulţi dintre voi au solicitat şi cărţi sau serii non-fantasy, vă semnalez un titlu recent intrat în portofoliul LEDA, o carte YA romance care sper să vă încânte:
DULCEA VÂRSTĂ DE ŞAISPREZECE ANI / SWEET SIXTEEN de Kate Brian
Teagan Phillips este insuportabil de bogată, insuportabil de şic, insuportabilă întru totul, iar anul acesta împlineşte insuportabila vârstă de şaisprezece ani. Nicio altă petrecere de şaisprezece ani nu va fi la fel de strălucitoare, de plină de glamour, de decadentă şi, ei bine, de scandaloasă şi insuportabilă ca petrecerea pusă la cale de Teagan. Ar putea să scoată singură cuvântul dulce din „dulcea vârstă de şaisprezece ani”.
Dar, ironia sorţii, lucrurile nu se desfăşoară conform aşteptărilor în seara petrecerii ei de şaisprezece ani. Când un şir de evenimente nefericite au loc în cursul a ceea ce trebuia să fie petrecerea-eveniment a secolului, Teagan nu mai e la înălţime – şi asta la modul concret, căzând pe scări în pivniţa de vinuri. Când îşi revine, lângă ea se află o femeie ciudată.
Ceea ce se va întâmpla apoi o va întoarce pe Teagan în timp, când era o fetiţă drăgălaşă cu ambii părinţi alături, înainte ca mama ei să moară şi tatăl ei să se cufunde total în munca lui. Teagan va fi obligată să se confrunte cu alegerile pe care le-a făcut şi datorită cărora a ajuns persoana insuportabilă de acum, din ziua în care împlineşte şaisprezece ani. Şi cu ajutorul necunoscutei sale binefăcătoare (sau cine ştie cine o fi de fapt strania femeie în alb), această petrecere va fi, până la urmă, cea mai dulce dintre toate petrecerile de şaisprezece ani. Iar Teagan va deveni o cu totul altă persoană…
Despre autoare: Ce să vă spun – cine n-a auzit de seria Private, ajunsă acum la 14 volume, care „ţine topurile” New York Times? Sau de noua serie, Privilege, care adaugă o puternică tuşă de thriller lumii dezvăluite de seria Private?
Ceea ce probabil nu ştiţi, e că adevăratul nume al autoarei este Kieran Scott, cel cu care semnează cărţile pentru adulţi, majoritatea chick-lit. Că, de asemenea, sub un alt pseudonim, Emma Harrison, scrie printre altele, cărţi de aventuri/thriller, precum Full Throttle din seria Charlie’s Angels.

4 comentarii:

Marya. spunea...

Descrierea de la "Sweet 16" suna bine. :)

IRLover spunea...

Stiu...Leda este editura mea preferat si cea mai buna:X

Oanaaa. spunea...

Dar chiar ca sunt multe aparitii noi in 2012

JustLaugh spunea...

coperta m-i se pare atat de Girly:))

20.03.2015

 photo 10841943_635643223229072_2246429158120324496_o_zps77bbc1a6.jpg

Persoane interesate

Networked Blogs

Tie-In by Leda

 photo Divergent-2014_zpsb5a64148.jpg
Divergent
de Veronica Roth
 photo Orasul_oaselor_tie-in_bun_zpseb262828.jpg
Orasul Oaselor
de Cassandra Clare
 photo academia_vampirilor_zps265c04e2.jpg
Academia Vampirilor
de Richelle Mead

Grab my buttons


Like ?

Follow via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Hot this week


 photo rsz_coperta-e-uc899or-sc483-te-iubesc_zps40f986f9.jpg
Viitorul nostru
by Jay Asher

 photo rsz_cop-destine-la-limita1_1_zps31609ef1.jpg
Febra Neagra
by Karen Marie Moning

 photo rsz_annasisarutulfrantuzesc_zpsc7de0cc7.jpg
Creatura
by Nely Cab

 photo rsz_cop-probabilitatea-statistica_zps2fcb287d.jpg
Probabilitatea statistica

de a te indragosti la prima vedere


by Jennifer E.Smith

Sponsori

Ratings

Photobucket