10 oct. 2011

Ca sa facem aceasta campanie mai ... "folositoare" - sa zicem asa - Eu ( Geo) si Cristina, alaturi de Mona, invitam pe toti cei care vor ca aceasta serie sa apara si in Romania, sa-si exprime dorinta pe blogul Leda, lasand un comentariu AICI, prin care sa arate ca sustin aparitia seriei FEVER in Romania.
Multumim pentru sustinere!


Darkfever


"Filosofia mea e destul de simpla - o zi in care nu incearca cineva sa ma omoare,e o zi buna in catastiful meu.Nu am avut prea multe zile bune in ultimul timp."


Viata MacKaylei Lane este buna.Are prieteni buni,o slujba decenta,si o masina care ramane in pana doar o data la doua saptamani, - sau ceva de genul.Cu alte cuvinte,ea este femeia absolut obisnuita a secolului douazeci si unu.
Sau cel putin asa crede ....pana se intampla ceva extraordinar.
Cand sora ei este omorata,lasand doar un singur indiciu despre moartea sa - un mesaj criptat pe telefonul lui Mac - Mac pleaca in Irlanda in cautare de raspunsuri.
Cautarea asasinului surorii sale o atrage intr-un taram intunecat in care nimic nu este ceea ce pare,unde binele si raul poarta aceeasi masca seducatoare.
De curand se confrunta cu o provocare si mai mare: sa ramana in viata suficient de mult incat sa invete cum sa controleze o putere pe care nu stia ca o poseda - un dar care ii permite sa vada dincolo de lumea oamenilor,in periculosul taram al Zanelor!

******
Bloodfever


"Obisnuiam sa fiu fata simpla de zi cu zi ,insa totul s-a schimbat intr-o noapte,in Dublin,cand am vazut prima mea Zana si am fost tarata intr-o lume de nemuritori periculosi si secrete stravechi."


In lupta pentru a ramane in viata,Mac trebuie sa gaseasca Sinsar Dubh, o carte de magie neagra extrem de periculoasa, veche de un milion de ani,care detine cheia puterii pentru lumea Zanelor si a Oamenilor.
Urmarita de criminali,inconjurata de oameni in care stie ca nu poate avea incredere,Mac se trezeste prinsa intre doi barbati periculosi si puternici , V'lane - printul silf mortal - si misteriosul Jericho Barrons.


******
Faefever

"Ma numeste regina lui , Regina Noptii.As muri pentru el.Deasemenea,as omori pentru el."

Cand Mac primeste o pagina rupta din jurnalul surorii sale moarte, -este ametita de cuvintele acesteia.Mac stie ca ucigasul surorii ei este in apropiere. Clarvazatoarea este la vanatoare : de raspunsuri si de razbunare.Si mai vaneaza si o carte straveche de magie,atat de incalcita si intunecata incat corupe pe oricine o atinge.
*****
Dreamfever

"Poate ca mi-au furat trecutul,insa nu ii voi lasa niciodata sa-mi ia viitorul."

Cand zidurile dintre omenire si taramul Zanelor incep sa se prabuseasca,eliberand nonsilfi nemuritori din inchisorile lor de gheata,Mac este prinsa intr-o capcana mortala.
Inchisa si torturata de catre Stapanul Taramului Zanelor,Mac nu-si mai aduce aminte cine sau ce este: singura clarvazatoare in viata care poate urmari Sinsar Dubh, o carte de magie neagra care detine cheia ce controleaza ambele lumi.

*****
Shadowfever

"Raul este o creatura complet diferita,Mac.
Maleficul este un rau care se crede bun."

MacKayla Lane era doar un copil cand ea si sora ei Alina, au fost date spre adoptie si exilate din Irlanda pentru totdeauna.
Douazeci de ani mai tarziu,Alina este moarta, iar Mac s-a intors in tara din care au fost expulzate, -pentru a vana criminalul surorii ei.Insa dupa descoperirea faptului ca se trage dintr-o linie de sange, -atat inzestrata cat si blestemata,Mac este aruncata intr-o istorie secreta : un conflict stravechi intre oameni si nemuritorii care au trait ascunsi printre noi de mii de ani.
Ce urmeaza este un lant de evenimente socante cu consecinte dezastruoase si  Mac se lupta pentru a face fata suferintei,in timp ce isi continua misiunea de a obtine si controla Sinsar Dubh - o carte a intunericului,a magiei uitate,scrisa de miticul rege al nonsilfilor, o carte care detine puterea de a crea si de a distruge lumi.

7 comentarii:

CCAM spunea...

Si Alex e de baza in campanie

AlexIvaskov spunea...

Ms Mona:-)

ioana alexandra spunea...

sper sa apara cat mai repede. la cati fani are serie la noi..:X

JustLaugh spunea...

asa mult imi doresc sa apara cartile si la noi...pur si smplu le adorr!!

Oanaaa. spunea...

Doamne E Fever fever ...:))

Alecsa All spunea...

Toata lumea vrea Fever :X :))

Andreea spunea...

Am ajutat cum am putut la aceasta campanie.Sper sa se publice.

20.03.2015

 photo 10841943_635643223229072_2246429158120324496_o_zps77bbc1a6.jpg

Persoane interesate

Networked Blogs

Tie-In by Leda

 photo Divergent-2014_zpsb5a64148.jpg
Divergent
de Veronica Roth
 photo Orasul_oaselor_tie-in_bun_zpseb262828.jpg
Orasul Oaselor
de Cassandra Clare
 photo academia_vampirilor_zps265c04e2.jpg
Academia Vampirilor
de Richelle Mead

Grab my buttons


Like ?

Follow via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Hot this week


 photo rsz_coperta-e-uc899or-sc483-te-iubesc_zps40f986f9.jpg
Viitorul nostru
by Jay Asher

 photo rsz_cop-destine-la-limita1_1_zps31609ef1.jpg
Febra Neagra
by Karen Marie Moning

 photo rsz_annasisarutulfrantuzesc_zpsc7de0cc7.jpg
Creatura
by Nely Cab

 photo rsz_cop-probabilitatea-statistica_zps2fcb287d.jpg
Probabilitatea statistica

de a te indragosti la prima vedere


by Jennifer E.Smith

Sponsori

Ratings

Photobucket