5 nov. 2011

Dupa cum v-am promis aseara, ca inceput al meu pe acest blog, voi posta recenzia seriei Fortele Raului Absolut de Kelley Armstron, dar nu mai intai sa va fac cunostinata cu primul volum din aceasta serie.

Prezentarea cartii:

Chloe Saunders avea o viaţă relativ normală. Dar acum se pomeneşte într-o situaţie cu totul ciudată pentru că: Brusc, începe să vadă oameni morţi. Este închisă într-un sanatoriu pentru adolescenţi cu tulburări mintale. Sanatoriul nu este ceea ce pare… Numele meu este Chloe Saunders şi viaţa mea nu va mai fi niciodată la fel ca până acum. Tot ce voiam era să îmi fac prieteni, să cunosc băieţi şi să continui să fiu o adolescentă obişnuită. Dar nici măcar nu mai ştiu ce înseamnă asta. Totul a început în ziua în care am văzut prima mea stafie − şi stafia m-a văzut pe mine… Acum, stafiile sunt pretutindeni şi nu vor să mă lase în pace. Şi, ca şi cum asta n-ar fi fost de-ajuns, m-am trezit închisă în Sanatoriul Lyle, ,,un loc special” pentru adolescenţii cu probleme psihice. Şi totuşi, sanatoriul nu este ceea ce pare. Să nu mai spuneţi nimănui, dar eu cred că şi cei închişi aici cu mine sunt mai mult decât se arată la prima vedere. Problema e de partea cui sunt ei? Iar cea care trebuie să descopere ce secrete periculoase ascunde Sanatoriul Lyle sunt eu… înainte ca tainele − şi scheletele − sale să revină ca să mă bântuie.

True Story:

Pana acum, eram ferm convinsa ca, noi, cititorii alegem cartile pe care le vom citi. Dar eu am aflat o cu totul alta poveste, cand, de Craciun am primit seria Fortele Raului Absolut de Kelly Armstrong. Prima data am ezitat putin avand in vedere ca era vorba despre un sanatoriu, dar findca era vacanta nu am putut rezista tentatiei sa citesc ceva, asa ca m-am pus sa citesc aceasta serie.

La inceput m-am gandit ca va fi vorba despre o fata increzuta, cu nasul pe sus si chiar nu intelegeam inceputul, iar mai apoi mi-am dat seama cat de mult m-am inselat. Am ajuns pe la pagina douazeci daca tin bine minte si mi-am zis WOW.

Toate cartile din serie sunt scrise la persoana intai, din viziunea lui Chloe Saunders. Este o serie usor de urmarit scrisa pe intelesul tuturor. Ce pot sa va mai spun este ca unele intamplari sunt descrise foarte bine, la un moment dat chiar m-am trezit in acea padure alaturi de Derek si de Chloe.

Seria este una plina de suspans. Prietenia, ura, tradarea si iubirea se iveste in fiecare carte. Ura se va transforma in prietenie, tradarea va aparea din partea personajelor la care te astepti cel mai putin, iar intreaga trilogie te va tine cu sfletul la gura.

Referitor la dragoste, nu este o poveste dintre acelea in care iubirea nemuritoare isi face aparitia, ba chiar din contra este vorba despre o dragoste fragila, iar pentru Chloe este un sentiment nou, mai ales ca trebuie sa aleaga intre frumosul Simon si misteriosul Derek.

Referitor la coperti sunt foarte bine alese, unele mai potrivite nu cred ca se gaseau; de ce? Ei bine la aceasta intrebare veti afla daca veti citi seria.


6 comentarii:

AnNe spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
♥MIM spunea...

Foarte frumoasa recenzia, imi place mult! Bine ai venit, succes!:D

ioana alexandra spunea...

foarte frumoasa recenzia!!
si mie mi-a placut seria asta, chiar daca si eu eram sceptica la inceput

Alexandra spunea...

Frumoasa recenziaa :X A fost prea tare seria asta :X Abia astept cartea de pe 20 dec

JustLaugh spunea...

eu am citit cartile ininte sa apara la bravo ...mi-au placut tare multt:X

Oanaaa. spunea...

Uau:X cat mi-a placut seria asta.. cu totul speciala :X

20.03.2015

 photo 10841943_635643223229072_2246429158120324496_o_zps77bbc1a6.jpg

Persoane interesate

Networked Blogs

Tie-In by Leda

 photo Divergent-2014_zpsb5a64148.jpg
Divergent
de Veronica Roth
 photo Orasul_oaselor_tie-in_bun_zpseb262828.jpg
Orasul Oaselor
de Cassandra Clare
 photo academia_vampirilor_zps265c04e2.jpg
Academia Vampirilor
de Richelle Mead

Grab my buttons


Like ?

Follow via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Hot this week


 photo rsz_coperta-e-uc899or-sc483-te-iubesc_zps40f986f9.jpg
Viitorul nostru
by Jay Asher

 photo rsz_cop-destine-la-limita1_1_zps31609ef1.jpg
Febra Neagra
by Karen Marie Moning

 photo rsz_annasisarutulfrantuzesc_zpsc7de0cc7.jpg
Creatura
by Nely Cab

 photo rsz_cop-probabilitatea-statistica_zps2fcb287d.jpg
Probabilitatea statistica

de a te indragosti la prima vedere


by Jennifer E.Smith

Sponsori

Ratings

Photobucket