15 ian. 2012
Studioul Summit Entertainment a fost achiziţionat ieri de către Lionsgate, ceea ce trece în posesia companiei ulterior menţionate şi drepturile asupra francizei Twilight. Într-un interviu acordat publicaţiei LA Times, preşedintele Lionsgate, Jon Feltheimer, a menţionat că, cel mai probabil, saga cu vampiri ce a înregistrat peste 2,5 miliarde de dolari în toată lumea la box-office, nu se va încheia odată cu lansarea ultimului film din serie, Breaking Dawn – Part 2.
Fanciza Twilight continuă la Lionsgate?„Prevăd că Breaking Dawn Part 2 va avea încasări de peste 700 de milioane de dolari la box-office în toată lumea. Este greu să-mi imaginez că o franciză al cărei film obţine asemenea încasări nu va mai putea fi valorificată ulterior".
"Este o serie nemaipomenită pe care pe care au reuşit să o menţină admirabil, fără să îi scadă deloc valoarea. Aşa că sper că o vom continua într-un fel sau altul”, a spus Feltheimer. Potrivit afirmaţiilor sale, seria Twilight ar putea continua fie pe marele ecran (cel mai probabil sub forma unui reboot), fie sub forma unui serial TV.
Valoarea tranzacţiei ce a adus în posesia Lionsgate studioul independent Summit Entertainment s-a ridicat la 412,5 milioane de dolari. Franciza Twilight se va alătura astfel anticipatei serii Lionsgate, The Hunger Games, a cărei lansare va avea loc în România pe 23 martie. The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 va debuta pe marile ecrane în 16 noiembrie 2012.

Wow ! Nu se va termina dupa Breaking Dawn part 2 ? Posibil un serial TV? Sunt vesti extraordinare dupa parerea mea :D Voi ce credeti?

Sursa: Cinemagia

6 comentarii:

Sweet Lemon spunea...

Mie mi se pare o prostie din moment ce au fost scrise doar 4 carti... Dar na, fiecare cum crede :). (Sau cum ies mai multi bani...)

IRLover spunea...

Intr-un fel ai dreptate.Eu sunt curios ce ar mai putea face dupa BR part 2 :D

Bianca spunea...

Mie mi se pare cu adevarat o prostie.Sunt 4 carti.Ok au fost facut nu 4 ci chiar 5 filme superbe.Dar,doar pentru ca ei vor mai multi bani asta nu inseamna ca trebuie sa o lungeasca la nesfarsit.In plus..cum pot continua daca nu au o carte? O continua dupa capul lor? Serie TV? asta e mai mare prostie. Sa ajungi sa aduci o asemenea franciza in asemenea hal doar pentru ca vrei bani...
Si ei cred ca va fi la fel cu alti actori? Sincer eu nu cred.Eu una NU ma voi uita la nic o continuare pe care planuiesc sa o faca daca nu este dupa o carte scrisa de Stepehnie sau daca nu sunt aceeasi actori.Pentru ca asa nu mai are nici un farmec.E ca si cum pana acum actorii acestia s-au straduit degeaba.Pentru ce? Penteu a venii alti actori sa faca o continuare ridicola si fara nici o baza?
Este cea mai proasta idee.
Si sunt sigura ca majoritatea celor care sunt fani Twlight si pe care conteaza ei sa le vizioneze asa zisele continuari nu vor mai merge sa vada asta.
Imi pare rau,asta este doar parerea meanormal.Dar cu siguranta m-am simtit jignita vazand asta.E ca si cum: daca se cheama Twilight fanii se uita.Ceea ce nu este adevarat.

IRLover spunea...

Cu schimbarea actorilor nu sunt nici eu de acord.

Alexandra spunea...

Ce e mult strica. Oare cand vor invata si ei asta?

Unknown spunea...

niciodata...

20.03.2015

 photo 10841943_635643223229072_2246429158120324496_o_zps77bbc1a6.jpg

Persoane interesate

Networked Blogs

Tie-In by Leda

 photo Divergent-2014_zpsb5a64148.jpg
Divergent
de Veronica Roth
 photo Orasul_oaselor_tie-in_bun_zpseb262828.jpg
Orasul Oaselor
de Cassandra Clare
 photo academia_vampirilor_zps265c04e2.jpg
Academia Vampirilor
de Richelle Mead

Grab my buttons


Like ?

Follow via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Hot this week


 photo rsz_coperta-e-uc899or-sc483-te-iubesc_zps40f986f9.jpg
Viitorul nostru
by Jay Asher

 photo rsz_cop-destine-la-limita1_1_zps31609ef1.jpg
Febra Neagra
by Karen Marie Moning

 photo rsz_annasisarutulfrantuzesc_zpsc7de0cc7.jpg
Creatura
by Nely Cab

 photo rsz_cop-probabilitatea-statistica_zps2fcb287d.jpg
Probabilitatea statistica

de a te indragosti la prima vedere


by Jennifer E.Smith

Sponsori

Ratings

Photobucket