15 feb. 2012


Fondat în 1993, Grupul Editorial RAO este orientat în principal spre publicarea de traduceri. De mulţi ani, RAO se menţine în topul celor mai bine cotate edituri din România.

RAO publică deopotrivă ficţiune şi nonficţiune, în serii de autor sau în serii tematice, atât pentru adulţi, cât şi pentru copii şi tineri, deţinînd un portofoliu activ de câteva mii de titluri, cele mai multe dintre ele best-seller-uri mondiale, validate de piaţa românească.

În domeniul ficţiunii, există câteva colecţii deja consacrate: RAO Class, Opere XX/Clasici contemporani, RAO Contemporan, thriller, aventuri, acţiune, mystery.

Găsiţi în cataloagele RAO autori clasici – Diderot, Stendhal, Dickens, Tolstoi –, autori marcanţi ai secolului XX – grupaţi, de regulă, în serii de autor: Camus, Gide, Saint Exupéry, Sartre, Faulkner, Steinbeck, Hesse, Kafka, Thomas Mann, Marquez –, dar şi prozatori contemporani de pretutindeni – Andahazi, Joseph Heller, Marguerite Duras, Rosa Montero, Sandro Veronesi.

Alături de ei apar şi cele mai de succes nume de autori de thrillere, de la clasicele romane poliţiste ale Agathei Christie, la Tom Clancy, John Grisham, David Baldacci, John LeCarré, Colin Forbes, Frederick Forsyth, Anne Rice, John Saul şi, nu în ultimul rând, Dan Brown, care a făcut din Codul lui da Vinci un fenomen de piaţă, vânzările lui poziţionîndu-l drept cel mai citit autor al începutului de secol XXI.

De asemenea, un loc important îl deţine ficţiunea pentru copii şi tineri, în cadrul căreia s-au impus clasici ai genului fantasy, precum J.R.R. Tolkien, C.S.Lewis, dar şi autori care s-au lansat în ultimul deceniu – Christopher Paolini, Stephenie Meyer, Moony Witcher şi mulţi alţii. Nu trebuie uitate, în acest context, numeroasele cărţi ilustrate, de la poveştile clasice, la cărţile-jucărie şi la cele interactive, cu dinozauri, piraţi, personaje mitologice.

În ceea ce priveşte nonficţiunea, RAO poate fi considerată editura cu cel mai reprezentativ sector enciclopedic de pe piaţa românească. Grupate pe categorii de vârstă, pornind de la trei ani, enciclopediile ilustrate RAO ating o mare diversitate de subiecte, fiind adaptate gusturilor oricărui cititor.

Sunt bine cunoscute colecţiile pentru copii şi adolescenţi Enciclopedia pentru prichindei, Enciclopedia pentru copii, Prima mea enciclopedie Larousse, Lumea ştiinţei, Ce şi cum, Întrebări şi răspunsuri.

Cât despre cei mari, cărţile practice (grădinărit, medicină, management, reţete culinare), de cultură generală (istorie, religie, artă) şi de hobby şi divertisment le oferă o gamă largă de produse culturale de cea mai înaltă calitate a conţinutului şi ţinută a prezentării grafice. Majoritatea acestor enciclopedii ilustrate e realizată în coproducţie cu mari edituri din Europa şi din Statele Unite, în condiţii grafice de excepţie, ceea ce le asigură o garanţie suplimentară de calitate. 

Sustine si tu aceasta campanie cu un like aici

3 comentarii:

monika.love96 spunea...

De la Rao pot sa spun ca iubesc seriile:Amurg si Fior,restul imi plac.Defapt sunt destul de multe care imi plac de la ei.

Sandy spunea...

Sustin si eu campania! Imi plac cartile de la Rao, sunt dragute.

Oanaaa. spunea...

Pacat ca Rao se misca ai naibii de incet:|..

20.03.2015

 photo 10841943_635643223229072_2246429158120324496_o_zps77bbc1a6.jpg

Persoane interesate

Networked Blogs

Tie-In by Leda

 photo Divergent-2014_zpsb5a64148.jpg
Divergent
de Veronica Roth
 photo Orasul_oaselor_tie-in_bun_zpseb262828.jpg
Orasul Oaselor
de Cassandra Clare
 photo academia_vampirilor_zps265c04e2.jpg
Academia Vampirilor
de Richelle Mead

Grab my buttons


Like ?

Follow via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Hot this week


 photo rsz_coperta-e-uc899or-sc483-te-iubesc_zps40f986f9.jpg
Viitorul nostru
by Jay Asher

 photo rsz_cop-destine-la-limita1_1_zps31609ef1.jpg
Febra Neagra
by Karen Marie Moning

 photo rsz_annasisarutulfrantuzesc_zpsc7de0cc7.jpg
Creatura
by Nely Cab

 photo rsz_cop-probabilitatea-statistica_zps2fcb287d.jpg
Probabilitatea statistica

de a te indragosti la prima vedere


by Jennifer E.Smith

Sponsori

Ratings

Photobucket