31 mar. 2012
Va spuneam acum ceva timp ca voi incepe o noua rubrica.Stiu ca numele este foarte simplu dar se potriveste perfect ! In fiecare sambata seara la ora 21:00 eu va voi da un cuvant iar voi imi veti spune ce inseamna pentru voi acel cuvant.Nu cred ca ati inteles prea bine din ce v-am explicat eu dar veti intelege.Vom vorbi intre noi si ne vom cunoaste mai bine si veti avea si voi de castigat.Cel mai bun comentariu va primi 10 intrari la urmatorul concurs.

BE FREE este cuvantul din aceasta saptamana.Pentru mine a fi liber inseamna a putea face tot ceea ce doresti.Sa spui orice iti vine in minte si sa nu te temi de nimeni.Dar si sa  ai dreptul de a lua hotarari indiferent de situatie

Astept sa vad parerile voastre.Imi pare rau ca am postat cu mult dupa ora 21 dar nu am fost acasa.Aveti timp sa va spuneti parerea pana maine la ora 12:00.Sa "curga" comentariile ! :)

15 comentarii:

Unknown spunea...

sunt 2 cuvinte :))

emy spunea...

Foaarte tare rubrica! \m/
Deci...

Pentru mine,a fi libera inseamna sa nu ma tem sa-mi exprim sentimentele sau cuvintele in fata celorlalti.Sa nu-mi fie frica sa ma uit in ochii inocenti sau nu ai oamenilor,sa nu-mi fie frica sa traiesc.Libertatea aceasta pentru mine inseamna si sa pot sa schimb lumea intr-un fel,candva,intr-o buna zi :).Si din nou,sa nu-mi fie teama de consecinte!

Unknown spunea...

pentru mine ,,be free" inseamna sa poti sa calatoresti prin intreaga lume fara a fi oprit la granite.. sa poti sa scrii, sa desenezi, sa faci tot ce iti doresti. inseamna sa fi la acelasi nivel cu al stelelor, dar sa fii inca pe pamantul populat de oameni, sa aluneci pe curcubeele proaspat vopsite fara sa te gandesti ca petele nu o sa mai iasa la spalat...

Oanaaa. spunea...

Hehe :)) buna asta cu "2 cuvinte", Laura :)))
Sa vedem, pentru mine, a fi liber inseamna, in primul rand, a avea libertatea opiniei, a putea spune oricand si oricui ceea ce crezi, indiferent de consecinte. Hai sa fim seriosi, in ziua de azi ne e frica sa spunem ceea ce gandim din cauza celor care ne catalogheaza sau din cauza urmarilor..
In al doilea rand, a fi liber inseamna sa poti decide tu insuti ceea ce vrei sa faci. A fi liber inseamna sa fi oarecum, independent moral si psihic, sa nu asculti de parerile celorlalti, atata timp cat tu consideri ca ceea ce faci este in regula. Mereu am avut motto-ul : Mai bine regret ca am facut ceea ce am vrut, decat sa regret ca am facut ceea ce ati vrut voi!
M-as rezuma mult mai putin la libertatea materiala, de a putea face orice, oricand, pentru ca aceasta o vei dobandi la un moment dat, mai devreme sau mai tarziu pe cand, libertatea de care am vorbit mai sus poti sa nu o obtii niciodata :)

IRLover spunea...

WOW ! Fetelor, aveti niste comentarii trasnet :D Daca nu ma voi putea decide cred ca voi apela la un poll. V-ar conveni ? :)

Oanaaa. spunea...

Nu :))

IRLover spunea...

Oana - stiu ca tu ai avut o experienta mai urata cu votarea , nu ?:))

Oanaaa. spunea...

Una singura?:))
Chiar mai multe.. nu e nevoie sa imi amintesc :)))
Asa ca ai face bine sa te poti decide :))

Unknown spunea...

da.. bine zis..

IRLover spunea...

:)))) Ok.voi alege eu.Voi pune castigatorul in aceeasi postare cu castigatorul de la competitia " Cititor sub clar de luna "

emy spunea...

Ook. :)).
Convenabil :)). :*

Alexandra Gheorghiev spunea...

Pentru mine"a fi liber"inseamna a face ce vreau eu,a nu tine cont de ceilalti,a fi liber înseamnă a avea în orice moment certitudinea că tu şi doar tu poţi alege pe ce drum să o apuci,a fi liber inseamna a sti ceea ce vei face,chiar daca e bine sau rau,a fi liber inseamna:a avea dreptul la vot,dreptul de a vorbi liber,dreptul de a gandi liber si de a tine cont de consecintele libertatii si a vietii in care traiesti.A fi liber la modul absolut înseamnă a putea să abuzezi de libertate!A fi liber mai inseamna a schimba lumea,a fi liber inseamna a alege un singur stil de viata,exista libertate pozitiva,negativa,ai dreptul de a.ti alege partenerul de viata,nu cred ca se poate vorbi de libertate sociala,ci doar de libertate individuala,pentru ca,daca esti liber,spui singur ceea ce gandesti in sinea,sau ceea ce esti!In concluzie cred ca trebuie sa stii sa.ti pretuiesti libertatea singur!

Simona spunea...

Pentru mine A fi liber inseamna sa nu am frica de nimic si nimeni(dat fiind faptul ca sunt mai fricoasa de fel :)) ) si astfel sa pot sa fac orice doresc. Cand esti puternic si nu te temi de nimic poti sa iti asumi riscuri fara a sta cu inima in gat si a te gandi non stop la ce va fi. Cu un suflet tare poti face multe :D
Frumoasa rubrica!

monika.love96 spunea...

Pentru mine "Be Free" inseamna sa pot face orice lucru imi doresc, sa pot sa invat din propriile greseli nu sa imi controleze cineva viata, sa pot sa plec undeva departe de tara asta, sa pot sa sar cu parasuta :)), sa le spun oamenilor verde in fata ce gandesc despre ei, sa nu-mi mai fie frica sa-mi exprim opinia, sa nu ma mai gandesc ca daca fac un lucru gresit oamenii m-ar putea judeca... pe scurt sa fiu libera.
Daca de exemplu maine ar venii cineva la mine si mi-ar spune in orice limba "Fi liber", in urmatoarea secunda mi-as face bagajele si as pleca undeva departe, unde sa imi pot traii singura viata, cu bune si cu rele. Sa pot sa fiu pe cont propriu, si sa fac tot ce imi place fara ca cineva sa ma judece. Fara ca cineva sa imi spuna ca sunt tocilara daca citesc mult, sau sa imi spuna ca nu am talent daca vreau sa desenez, sa cant, sau sa dansez. Pe scurt "Be free" este cel mai frumos cuvant pe care un om l-ar putea spune.

Andreea spunea...

Poate o fi trecut termnul,dar vreau sa subliniez un lucru foarte important din cea ce ai spus tu.Nu,sa fi liber nu inseamna sa faci tot ce vrei.Daca orice om ar face tot ce vrea si vorbesc de toti oamenii,ar fi o mare debandada:|.Libertatate in limita bunului simt totusi.

20.03.2015

 photo 10841943_635643223229072_2246429158120324496_o_zps77bbc1a6.jpg

Persoane interesate

Networked Blogs

Tie-In by Leda

 photo Divergent-2014_zpsb5a64148.jpg
Divergent
de Veronica Roth
 photo Orasul_oaselor_tie-in_bun_zpseb262828.jpg
Orasul Oaselor
de Cassandra Clare
 photo academia_vampirilor_zps265c04e2.jpg
Academia Vampirilor
de Richelle Mead

Grab my buttons


Like ?

Follow via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Hot this week


 photo rsz_coperta-e-uc899or-sc483-te-iubesc_zps40f986f9.jpg
Viitorul nostru
by Jay Asher

 photo rsz_cop-destine-la-limita1_1_zps31609ef1.jpg
Febra Neagra
by Karen Marie Moning

 photo rsz_annasisarutulfrantuzesc_zpsc7de0cc7.jpg
Creatura
by Nely Cab

 photo rsz_cop-probabilitatea-statistica_zps2fcb287d.jpg
Probabilitatea statistica

de a te indragosti la prima vedere


by Jennifer E.Smith

Sponsori

Ratings

Photobucket