7 apr. 2012

Se pare ca a venit momentul continuarii rubricii “Let’s talk…”.Daca saptamana trecuta vorbeam despre sentimentul “ a fi liber”, in aceasta saptamana vom avea un subiect destul de comun, de care sunt sigur ca toata lumea il are ascuns undeva,acolo in suflet.

Iubirea.
Ce inseamna pentru voi iubirea ?

Cel mai frumos raspuns dupa cum stiti, va primi 10 intrari in plus la urmatorul concurs sau la ce concurs isi alege castigatorul.

Aveti timp sa va spuneti parerea pana pe data de 8 Aprilie,ora 21.

15 comentarii:

Unknown spunea...

iubirea... multi se intreaba: ,,Ce este iubirea? La ce ne foloseste?
ei bine, iubirea este cel mai frumos sentiment. te face sa plutesti... este atractia nestapanita fata de o persoana pe care o privesti cu drag, cu dor... ai impresia ca daca nu esti langa acea persoana in fiecare clipa, lumea se poate sfarma, exact ca dunele de nisip. iubirea, odata instalata in sufletul tau, cheama renumitii fluturasi ai stomacului.ei fac o excursie in tot corpul tau. iti modifica perspectiva din care privesti viata, modul de gandire, chiar si preferintele.. iubirea este un dar, o comoara...

asta inseamna pentru mine iubirea...

Unknown spunea...

*sfarama

Bianca spunea...

Nu prea exista cuvinte potrivite pentru a descrie asta.E ceva ce vine din suflet.Poti simtii asta pentru cineva.Poti simtii ca vrei sa protejezi, sa ajuti, sa faci orice pentru o anumita persoana si sa spui ca este iubire.Dar asta poate fi si prietenie.Iubirea e ceva mai presus de asta.Sentimentele pure pe care le nutreste inima ta pentru o alta persoana care te fac sa vrei faci orice pentru acea persoana indiferent de situatie.Atunci cand te simti gol daca acel cineva nu este langa tine,cand vrei ca el/ea sa stea langa tine in fiecare minut si secunda din viata.
Nu stiu cat de bine am putut descrie ce inseamna pentru mine,dar sper ca ati inteles totusi.

Unknown spunea...

Focsani,7.04.2012

Draga bybyutza,

Ti-am trimis aceasta ,,scrisoare" ca sa iti spun:
Stiu cum e...


A ta,
Lauraaaa

:))

Crina|| booktwist_ spunea...

Iubirea din punctul meu de vedere este sentimentul ce face diferenta dintre viata si moarte. Totul se face cu sau din iubire, toti iubim persoane, lucruri sau animale si toti avem nevoie de ea.

Bianca spunea...

Draga Lauraaa,

Ma bucur ca mai crede cineva acelasi lucru:D
Bate palma! :))

Bybyutza

emy spunea...

Din punctul meu de vedere,iubirea e un adevarat mister.Nu cred ca cineva o poate intelege.In orice caz,daca ar fi sa repartizez asta pentru ce simtim,as spune ca e cel mai mirific sentiment.In primul rand,viata nu exista fara iubire.Iar in al doilea rand,iubirea e menita sa apartina in sufletul fiecaruia dintre noi.Doar ca ,cateodata,poate deveni incontrolabila,sau se poate transforma in ura in cele mai nefericite cazuri.
Iubirea,totodata ,este un sentiment profund,care te patrunde cateodata cand nu te astepti.Fara iubire,tot ceea ce ne inconjoara ar fi o risipa,ceva sterp.Zambetele dulci,diminetile senine,inimi stranse,suflete pereche-iubirea le sadeste adanc in fiecare dintre noi.Iubirea nu tine cont de tristete sau de ura.Iubirea e iubire.

Alexandra Ioana spunea...

Ce este iubirea?Iubirea este cel mai frumos,cel mai curat,cel mai pur,lucru care se poate intampla intre doi oameni.Iubirea se naste dintr.o flacara a pasiunii care nimeni nu poate sa o stinga,indiferent de ura sau de resentimente.Iubirea se poate naste cand nici nu te.astepti.Iubirea,te poate marca pe viata,sau mai bine zis,ajungi sa-l iubesti o viata pe cel de langa tine,asta daca va uniti destinele in fata Domnului.Iubirea se poate naste,chiar,si din razboi sau ura.Atunci cand te certi cu un om,zile la rand,sau chiar ani,mai tarziu iti vei da seama ca de fapt il iubesti,fara ca el sa stie.Daca nu iubesti inseamna ca traiesti fara inima,fara pasiune.Iubirea nu este tradare,iubirea nu este crima,ci iubirea este cel mai profund lucru care iti patrunde exact acolo unde trebuie:in suflet,dar iubirea uneori doare,chiar doare,si atunci cand doare,iti raneste atat inima,cat si sufletul.

Sweet Lemon spunea...

What is love? Baby don't hurt me, don't hurt me, no more! :))
Iubirea e ceva foarte frumos! Minunat! Doar atunci cand iubesti si esti iubit te simt intreg. Din pacate, nu toti au parte de aceasta iubirea asa cum si-ar dori :)

Sweet Lemon spunea...

simti* si iubire*

Unknown spunea...

foarte frumoase parerile... ;)

Unknown spunea...

pana la urma, dragostea e ceva sublim...

Ana spunea...

Hm... cred ca oriunde mergem, oriunde ne uitam, iubirea este prezenta si ea. Iubirea este atunci cand celelalt este ca aerul pentru tine. Iubirea este atunci cand ii dai o ciocolata surorii tale, desi stii ca a mai mancat-o si pe a ta. Iubirea este legatura suprema intre oameni. Este ceea ce ne tine uniti.
Si ceea ce este si mai frumos este ca ea poate lua rice forma: poti sa-ti iubeste mama, animalul, iubitul/iubita... Desi zicem ca simtim iubirea cand ne-am indragostit, de fapt noi suntem inconjurati cu ea de la nastere. Iubirea este un miter si totusi, unul atat de simplu...

Unknown spunea...

dragut! ;)

monika.love96 spunea...

Foarte frumoase parerile voastre!

20.03.2015

 photo 10841943_635643223229072_2246429158120324496_o_zps77bbc1a6.jpg

Persoane interesate

Networked Blogs

Tie-In by Leda

 photo Divergent-2014_zpsb5a64148.jpg
Divergent
de Veronica Roth
 photo Orasul_oaselor_tie-in_bun_zpseb262828.jpg
Orasul Oaselor
de Cassandra Clare
 photo academia_vampirilor_zps265c04e2.jpg
Academia Vampirilor
de Richelle Mead

Grab my buttons


Like ?

Follow via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Hot this week


 photo rsz_coperta-e-uc899or-sc483-te-iubesc_zps40f986f9.jpg
Viitorul nostru
by Jay Asher

 photo rsz_cop-destine-la-limita1_1_zps31609ef1.jpg
Febra Neagra
by Karen Marie Moning

 photo rsz_annasisarutulfrantuzesc_zpsc7de0cc7.jpg
Creatura
by Nely Cab

 photo rsz_cop-probabilitatea-statistica_zps2fcb287d.jpg
Probabilitatea statistica

de a te indragosti la prima vedere


by Jennifer E.Smith

Sponsori

Ratings

Photobucket