7 apr. 2012
 Descrierea cartii

Clary Fray nu-si doreste decat ca viata ei sa revina la normal.

Dar ce inseamna normal cand esti vanator de umbre, spintecator de demoni, mama ta se afla intr-o coma indusa prin magie, si poti vedea deodata varcolaci, vampiri si spirite ale naturii? Lui Clary i-ar placea sa petreaca mai mult timp cu prietenul ei cel mai bun, Simon. Dar vanatorii de umbre nu-i dau pace - mai ales frumosul si enervantul sau frate recent regasit, Jace. Iar singura ei sansa de a-si ajuta mama este sa-l urmareasca pe salbaticul vanator de umbre Valentine, care este probabil smintit, cu siguranta malefic - sa fie acesta chiar tatal ei? Cand si cel de-al doilea Instrument Mortal este furat, inspaimantatoarea Inchizitoare il suspecteaza pe Jace.

Dar este oare Jace gata sa-si tradeze prietenii si sa-si incalce principiile pentru a-si ajuta tatal?
              
                           RECENZIA CARTII !
Desi  am avut acest volum inca de cand era la precomanda, a stat in biblioteca si m-a asteptat aproape 1 an.Chiar nu stiu de ce l-am lasat balta pentru ca primul  volum efectiv  l-am devorat.Am citit acest volum cu atat de multa placere incat greu voi rezistat pana la volumul 3. Folosesc expresia “greu voi rezista” pentru ca vreau mai intai sa citesc seria Dispozitive Infernale.Sper sa primesc primul volum in aceasta saptamana.Wow,gata cu introducerile !

Viata lui Clary ia o intorsatura culminanta in momentul in care afla ca este vanator de umbre.Daca pana acum lua parte la viata “diferita” a lui Jace, Alec si Isabelle, acum nu mai este singura mundana dintre ei.Bineinteles, viata amoroasa sufera si ea modificari.Din cauza vestii pe care a aflat-o, cum ca Jace ar fi fratele ei,Clary incepe sa se apropie tot mai mult de Simon.Chiar daca nu vrea sa arate asta, mintea lui Clary tot la Jace ramane.

Cum lucrurile bune nu dureaza mult, mama lui Isabelle si Alec( Maryse)  revine la institut.Ea crede ca Jace stia ca este fiul lui Valentine si o cheama pe Inchizitoare pentru a afla tot adevarul.

Actiune incepe in momentul in care orasul Fratilor Tacuti este distrus si fratii sunt omorati unul cate unul de catre Valentine, pentru un obiect pe care il detin.Si anume, al doilea instrument mortal pe care el il fura.Acum ca detine 2 instrumente mortale el poate face ceea ce si-a dorit intotdeauna…. asta daca nu va fi oprit la timp.Dupa ce Simon devine vampir, Jace impreuna cu sora lui afla ca sunt mai speciali ca ceilalti vanatori de umbre, Clary descopera persoana  care ar putea sa o ajute pentru trezirea mamei sale.

 Va reusi oare ? Ce se va intampla cu lupta dintre Valentine si vanatorii de umbre ?

Nu este prea reusita recenzia, cartea a fost plina de actiune si nu am stiut ce sa extrag din ea ca sa nu aflati prea mult.Va asigur ca merita aceasta serie si ca o veti adora pe Cassandra Clare !

Puteti comanda cartea de pe site-ul editurii LEDA !

Nota : 5/5
 
Cassandra Clare

CASSANDRA CLARE s-a născut la Teheran, în Iran, din părinţi americani. O mare parte din copilărie şi-a petrecut-o călătorind; până să împlinească zece ani, a locuit în Anglia, Franţa şi Elveţia. Cum familia ei se muta frecvent, cărţile au fost prietenii ei cei mai buni – nu mergea nicăieri fără să aibă cu ea o carte. După încheierea studiilor, Cassie a locuit la Los Angeles şi New York, unde a lucrat la diverse reviste. În 2004, inspirată de peisajul urban al Manhattanului, locul ei favorit, a început să scrie Orasul Oaselor, acesta fiind romanul ei de debut. Pentru mai multe informatii, vizitaţi site-ul autoarei: www.cassandraclare.com.

10 comentarii:

Alex spunea...

Trebuie sa ma apuc si eu neaparat de serie! Prea multi o lauda deja :))

emy spunea...

Foarte tare recenzia ta ! O sa ma apuc si eu curand de carte :).

Crina|| booktwist_ spunea...

Si eu vreau sa ma apuc de serie, insa momentan sa fac rost de ea. Am auzit destule legate de ea.

Unknown spunea...

eu sunt idem Addicted

JustLaugh spunea...

eu ador seria:X..dar sincer sfrasitul carti asteia ma scos din minti imi venea sa intru in carte si sa-l fac pe Jace sa taca!:)))..oricum vol. 3 e si mai si..eu deja l-am terminat..si nu stiu cum o sa rezist pana la urmatorul:(

Bianca spunea...

Vreaauuu!! Vreau sa citesc seriaa:X:X:X:X
Plus ca o sa apara si film:X:X

Anonim spunea...

Si eu vreau sa citesc seria!!

monika.love96 spunea...

O sa imi iau si eu volumule de la targ.
Apropo: mie mi-a placut recenzia.

Simona spunea...

Frumoasa recenzia. Sunt curioasa cum e seria :D Momentan citesc Dispozitive Infernale :D

Alexandra C spunea...

E o serie genială şi o carte genială. Şi mai presus de toate, scriitoarea e genială. Drăguţă recenzie. ^^

20.03.2015

 photo 10841943_635643223229072_2246429158120324496_o_zps77bbc1a6.jpg

Persoane interesate

Networked Blogs

Tie-In by Leda

 photo Divergent-2014_zpsb5a64148.jpg
Divergent
de Veronica Roth
 photo Orasul_oaselor_tie-in_bun_zpseb262828.jpg
Orasul Oaselor
de Cassandra Clare
 photo academia_vampirilor_zps265c04e2.jpg
Academia Vampirilor
de Richelle Mead

Grab my buttons


Like ?

Follow via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Hot this week


 photo rsz_coperta-e-uc899or-sc483-te-iubesc_zps40f986f9.jpg
Viitorul nostru
by Jay Asher

 photo rsz_cop-destine-la-limita1_1_zps31609ef1.jpg
Febra Neagra
by Karen Marie Moning

 photo rsz_annasisarutulfrantuzesc_zpsc7de0cc7.jpg
Creatura
by Nely Cab

 photo rsz_cop-probabilitatea-statistica_zps2fcb287d.jpg
Probabilitatea statistica

de a te indragosti la prima vedere


by Jennifer E.Smith

Sponsori

Ratings

Photobucket