24 mai 2012

Dau startul unui nou concurs cu ajutorul librariei online Libris.Dupa cum bine stiti, acum putem comanda si carti in limba engleza de pe site-ul lor si avem de unde alege,avand la dispozitie 100.000 de titluri.

Pentru a participa trebuie sa imi lasati un comentariu la aceasta postare cu numele cu care urmariti blogul prin GFC, numele cu care ati dat like paginii de Facebook a blogului dar si cel cu care sunteti abonat la blog prin Networked Blogs.

In comentariu mai trebuie sa imi spuneti care este cartea/seria voastra preferata si de ce ! Cel mai bun raspuns va castiga iar daca nu ma voi putea decide, poate voi folosi si random-ul.

Premiul : o carte la alegere de maxim 40 lei

Perioada de desfasurare : 24  Mai- 8 Iunie

P.S- Nu uitati sa puneti in comentariu link-ul cartii dorite !

Multumesc librariei online Libris pentru ocazia de a organiza acest concurs.

  Libraria online Libris

36 comentarii:

Ale spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Sweet Lemon spunea...

GFC: Sweet Lemon
Facebook & Networked Blogs: Roxanne Ciobotea
Sincer, seria mea preferata este Herry Potter. Nu stiu exact de ce. Poate fiindca e prima serie pe care am citit-o si am fost fascinata de universul prezentat in ea, de acea lume magica. Mereu mi-am dorit ca aceasta sa existe. Initial l-am descoperit pe Harry din filme. Stiu ca am inceput sa citesc si cartile din plictiseala, undeva prin clasa a 7-a. Nici macar nu le-am citit in ordine :)). Daca nu ma insel, am inceput cu ultima... Cand aparuse imi doream foarte mult sa aflu cum se incheie seria, asa ca l-am rugat pe 'Mos Craciun' sa fie bun si sa-mi daruiasca ultimul volum. Si dupa... le-am citit si pe restul si am ajuns sa cunosc totul despre universul lui Harry. Imi cer scuze daca am dat un raspuns prea lung Alex :)), dar am vrut sa spun tot ce ma leaga de aceasta serie si de personajul copilariei mele.
Mai nou, seria Jocurile foamei ii cam face concurenta lui Harry... dar nu ma pot pronunta definitiv inca pentru ca nu am terminat-o :). Cred insa ca aceasta isi va lasa amprenta asupra unei alte portiuni din viata mea, asa cum Harry a facut-o asupra copilariei.
Cartea pe care mi-as dori-o ca premiu e aici:
http://www.libris.ro/literatura-universala/sange-albastru-revelatii---melissa-de-la-cruz-LED978-973-102-411-0--c7509--p375517.html

E primul concurs de genul asta la care particip. Vreau sa zic, cu carte la alegere... Sper sa am si noroc! :D

Anonim spunea...

Nu este cam ''obosit'' acest stil de concurs?
As fi vrut sa particip si eu, dar m-am saturat ca pe majoritatea blogurilor sa particip cu acelasi lucru. Sa dau like-uri, comentarii sa ma abonez si etc.

claudia_mami spunea...

gfc : claudia_mami fb : nicoleta ciocoiu share :https://www.facebook.com/nicoleta.ciocoiu.9/posts/302476696504834 seria preferata pe anul acesta este micutele mincionoase ,ma fascinat desi am doar 2 volume si timpul imi este prea putin dedicat sa citesc incerc sa caut si volumul 1 si 2 . cartea care mias dorio :http://www.libris.ro/literatura-universala/jurnalul-unui-pusti-vol-1-jurnalul-lui-greg-ART973-88988-4-4--c7529--p362893.html sihttp://www.libris.ro/literatura-fantasy/bloody-valentine-ed-de-buzunar---melissa-de-la-LED978-973-102-426-4--c7883--p561433.html

Iulya Elena spunea...

GFC:Iulya
FB:Iulia Neagoe
NB:Iulya
Cu siguranta seria Sange Albastru si Casa Noptii se lupta in a obtine titlul de preferata a mea si nu ma pot hotari...Probabil pentru ca subiectele sunt cat decat asemanatoare...doua fete care isi descopera importanta in lumea vampirilor, ambele fiind diferite de vampirii traditionali...Ambele m-au tinut in suspans ...m-au facut sa rad si sa ma ingrijorez...probabil cel mai mult pentru ca mama imi spunea sa ma opresc...si ew trebuia sa aflu ce se intampla..
Sange Albastru este seria mea in care am investit banii mei pana la ultimul ,iar Casa Noptii este a uneia dintre cele mai bune prietene...poate din punctul asta de vedere SA are un mic avantaj....Nu stiu...De fapt nu vreau sa stiu...
Sper sa ma poti intelege...

http://www.libris.ro/literatura-universala/crescendo---becca-fitzpatrick-LIT978-606-600-227-1--c7509--p371082.html

Multumesc pentru atentie..si mult succes tuturor!:X

Ramona spunea...

GFC:Ramona
FB:Ramona Badea
NB:Ramona
Cartea:Vampirii din Morganville 1: Casa de sticla - Rachel Caine
E greu sa alegi o carte preferata, deoarece fiecare poveste are un colt de suflet si fiecare isi pune o amprenta, mai mica sau mai mare, asupra cititorului. As putea alege Alchimistul de Paulo Coelho, pentru ca este prima cartea citita care avea idei filosofice atat de apropiate de ale mele. E ca atunci cand intalnesti o persoana noua si iti dai seama ca semanati foarte mult. Sau, as putea sa aleg Harry Potter, pentru ca est o carte ce are puterea de a ma rupe de realitate, oricare ar fi ea si a ma transporta direct intre paginile pline de magie.
Fiecare dintre aceste carti si-a pus amprenta asupra mea. Prima, asupra tineretii, la inceputul ei cel mai fraged. A doua, asupra adolescentei. Fiecare dintre aceste doua carti reprezinta pentru mine o comoara de nepretuit, care m-a marcat si m-a ajutat sa devin persoana care sunt acum.
Alchimistul mi-a dat aripi sa lupt pentru a-mi indeplini destinul personal, iar Harry Potter m-a ajutat sa iau o gura proaspata de aer, atunci cand realitatea ma coplesea.

Djkosta spunea...

GFC: th3_moon_light
Like FB: ElKosta
Networked Blog: ElKosta

Cartea mea preferat este Capcana mortala de Caharlaine Harris

Cel mai mult mi-a placut la carte stilul autoarei. Caharlaine Harris are un stil de a scrie pe care sincer sa fiu nu l-am mai vazut la nimeni pana acum, toata cartea este o combinatie nebuneasca de suspans si umor. Actiunea cartii este destul de alerta si te tine in priza, fiindu-ti foarte greu sa lasi cartea din mana. Inca dupa primele 30 de pagini pe care le-am citit, imi venea nu foarte greu ci imposibil sa fac o pauza. Dupa fiecare capitol pe care il terminam, vroiam sa ma opresc insa nu reuseam, mereu dand peste o surpriza sau un element nou care sa nu ma lase sa renunt, nici chiar pentru somn, astfel m-am trezit stand la ora 3 noaptea cu cartea in mana si citind (trebuie sa recunosc totusi ca am inceput pe la 11).
Cu toate ca are si unele mici defecte, stilul autoarei si actiunea incitanta te fac sa treci cu mare usurinta peste ele

IRLover spunea...

Roberto Beto- Daca astea sunt conditiile de participare, asta e.In plus, asta e primul concurs cu tema " cartea/seria preferata. Blogul are deja 1 an si m-am gandit sa mai schimb putin tema.Mai treci pe aici si sigur vei gasi un concurs care sa iti placa :)

Unknown spunea...

GFC:Bella
FB: Puiu vasile
Networked Blog: Catelusa Flafy

Cartea mea preferata este Nu plange sub clar de luna

Pur si simplu iubesc aceasta carte de ce? pentru ca imi aduce aminte de povestea mea de dragoste , eu l-am intaltin pe iubitulmeu la tara la mien si parinti mei nu il suportau ,au facut totul ca sa ne desparta dar nu au reusit.Imi amintesc ca mereu mergeam sera pe deal si vedeam stele cazatoare si noi eram pasionati de vampiri asa ca ne prefaceam si noi ca eram vampirii si cand era luna plina se vedea asa de frumos , el ma alerga si mereu ma impiedicam si cadeam prin iarba:)) Shelby si Austin au trait momente frumoase impreuna la fel ca mine s prietenul emu , noi am stat impeun decat 3 luni dupaia ne vedem destul de rar si vorbeam la telefon si pe mess.Shelby si Austin icearca sa aiba o viata frumoas aimpreuna ... pacat ca nu sunt vampir ... pacat ca prietenul meu nu este vampir asa am putea merge prin toatwe locurile frumoase din lumea asta si am trei mereuimpreuna , din pacate acest vis se spulbera cand ma trezesc la realitate.

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
paula spunea...

nume:popescu paula

GFC:paula

like pe FB:Popescu Paula

networked blogs: Popescu Paula

seria mea preferta este ''seria twhight'' de ce? poate ca este prima seria cu vampiri pe care am citit-o si pentru ca actiunea , suspansul ma faceau s-o citec incontinuu. Si asta astept eu de la o carte/ serie de carti.


cartea dorita http://www.libris.ro/literatura-universala/ratacire---lauren-kate-LIT978-606-600-165-6--c7509--p371079.html

paula spunea...

twilight

Sabryy spunea...

GFC: sabrina8_dulcik
FB: Sabryy Somerhalder
Networked Blog: Sabrii
Seria preferata: Fortele Raului Absolut. De ce? Cartea asta e geniala. Foarte bine scrisa, plina de actiune, iar personajele foarte bine conturate. Adica mi-a placut foarte mult felul lui Kelley Armstrong de a scrie si m-am indragostit de Chloe. Ce pot sa spun, am citit de 3 ori fiecare carte ( Invocarea, Revelatia, Rafuiala ).
Cartea dorita: http://www.libris.ro/literatura-fantasy/scoala-fricosilor-lectia-nu-s-a-terminat---gitty-RAO978-606-609-207-4--c7883--p503727.html

Sper ca nu e nici o problema daca e de fix 40 de lei. Daca e nevoie, pot sa-mi aleg alta. :)

!Melamine spunea...

GFC: !Melamine
FB: LarisSa LaRi
Networked Blogs: LarisSa LaRi
Cartea mea preferata a fost , este si probabil o sa fie in continuare ,,Mandrie si Prejudecata" de Jane Austen. M-am indragostit de aceasta carte inca din primele pagini. Desi cartile vechi sunt considerate de multi ca fiind plictisitoare, eu cred ca nu anul in care au fost scrise este important ci povestea si stilul de scriere. Oricum in cazut acestei carti nici nu se pune problema de plictiseala. Eu am citit-o cu sufletul la gura :)). Iubesc modul in care autoarea descrie atat personajele cat si relatiile dintre ele.Ceea ce am apreciat cel mai mult la aceasta carte este faptul ca nu este inscrisa in tiparul care este atat de comun in ultimul timp.Personajele nu se indragostesc la prima vedere si nici atunci cand isi recunosc dragoste nu se idolatrizeaza atat de mult.Modul cum sunt prezentate cele doua cupluri este adorabil. Jane si domnul Bingley sunt adorabili. Se vede ca sunt indragostiti si sunt foarte dulci. Cuplul Liz si Darcy este preferatul meu.La inceput se ignora apoi nu se suporta si in final zicala ,, de la ura la iubire nu este decat un pas" se adevereste.Cateva citate care mi-au placut:
,,Femeile îşi închipuie că admiraţia este mai mult decât simplă admiraţie... iar bărbaţii au grijă ca ele să-şi închipuie astfel."
"Gândeşte-te la trecut numai în măsura în care amintirea lui îţi aduce bucurie."
"Orgoliul şi mândria sunt lucruri diferite, deşi de cele mai multe ori aceste cuvinte sunt tratate drept sinonime. O persoană poate fi mândră, fără să aibă pic de orgoliu. Mândria se raportează mai degrabă la propria părere de sine, în vreme ce orgoliul este legat de modul în care am vrea să fim văzuţi de ceilalţi."
Va recomand aceasta carte din toata inima!!
Succes tuturor!!

!Melamine spunea...

Am uitat linkul :D

http://www.libris.ro/literatura-universala/lupii-din-mercy-falls-vol-1-fior---maggie-RAO978-606-8251-64-6--c7509--p370826.html

Ely spunea...

GFC:Gavi
FB:Gaviota Gavi
NB:Elena G

Tocmai am terminat de re-citit Mandrie si prejudecata de Jane Austin. Aceasta este cartea mea preferata, în principal din cauza caracterului Elizabethei Bennet care este un personaj superb . L-am numit chiar pe cainele meu Bennet, în semn de omagiu. Am fost mereu impresionata de modul în care a evoluat Lizzie, şi, deşi ea are mari calităţi, nu este fara vina - de aici titlul cărţii. Văd o mulţime de mine în ea, inclusiv greşelile ei de a judeca, probabil, oamenii un pic prea repede, şi care tine pică pentru mai mult timp decât este necesar! Există cateva personaje care mereu ma irita - cum ar fi surori mai mici Bennet, doamna Bennet, şi surorile Bingley pentru a numi doar câteva. Dar toti sunt personaje importanţi care prezinta structura socială a timpului.. Mi se pare interesant faptul că barbatii nu sunt prezentaţi ca fiind puternici - Bingley urmează să i se spună daca o poate place pe Jane Bennet, domnul Bennet, admite ca este parţial responsabil pentru comportamentul oribil al fiicele sale mici dar nu face nimic pentru a le opri, domnul Collins este doar o îngrozitoare plictisitor , Wickham este un "jucător", nu are nici un principiu moral. Doar Darcy iese in evident inca de la prima sa întâlnire cu surorile Bennet prin acţiunile sale ulterioare în poveste, incuranjand , astfel, femeile de pretutindeni să indragosteasca nebuneste de el. De fiecare dată când am citit romanul mi se pare ca il înţeleag mai bine, şi sunt extrem de uimita de modul în care o femeie care nu a calatorit şi nu a fost casatorita a putut crea astfel de caractere, şi să facă astfel de afirmaţii precise despre societate şi relaţii, declaraţii, care sunt relevante chiar şi astăzi.
http://www.libris.ro/literatura-universala/evernight-1---claudia-gray-LED978-973-102-443-1--c7509--p513892.html

Unknown spunea...

"Seria mea preferata". Destul de greu...dar ma voi orienta spre "Micutele mincinoase" de Sara Shepard. Autoarea scrie fermecator pornind povestea de la originea unui cliseu: Alison a avut o sora geamana psihopata, transformand-o in ceva original si de neuitat. Nu numai ca seria se dezvolta, intalnim evolutia personajelor,carora li se intampla foarte multe lucruri. Nu este o serie statica-acest lucru este clar.Complexitatea ei ajunge pana la transformarea personajelor care joaca rolul lui Sherlock Holmes in prietenele cele mai bune ale lui Alison. Fiecare fata are un secret intunecat, si, colac peste pupaza, cineva numit A le hartuieste prin sms-uri, mail-uri, mesaje.
In opinia mea, aceasta serie ce prezinta incercarea asidua a celor patru protagoniste de a dezlega misterul mortii celei mai bune prietene ale lor si de a-si regasi din nou pacea este teribil de reusita. Sper ca in viitor, cand imi voi lansa cartile(e un vis al meu, sa fiu scriitoare, desi mai sunt multi ani pana atunci) sa fiu lafel de multumita precum sunt de seria "Micutele mincinoase" .

GFC: katherine lee
Like: Cristina Cr
Networked B: Cristina
Cartea: http://www.libris.ro/literatura-universala/vampirii-din-morganville-6-carpe-corpus---rachel-LED978-973-102-383-0--c7509--p373283.html

Unknown spunea...

Nume Cristina A

Alexandra Ioana spunea...

Gfc:Alexandra Gheorghiev
Like:Gheorghiev Alexandra
Nume:Gheorghiev Alexandra Ioana

Seria mea preferata este Fior de Maggie Stiefvater,de ce Fior? pentru ca m-am indragostit pur si simplu de varcolaci inca de cand am vazut sezonul 1 din serialul meu preferat Teen Wolf,iar Teen Wolf se aseamana putin cu Fior...Sam este un varcolac,care se lupta pentru a-si pastra forma umana,si apare in fiecare iarna,in padurea de langa apropierea casei lui Grace.Fata de care se indragosteste,si pentru care trebuie sa-si pastreze forma umana,pentru ca astfel risca sa o piarda....M-am indragostit de povestea lor de dragoste,deoarece este o poveste pura,angelica,sincera si care unul si-ar da viata pentru celalalt.Si mi-a mai placut faptul ca fiecare isi povestesc intamplarile prin perspectiva lor de povestire.

Cartea dorita:http://www.libris.ro/literatura-fantasy/madison-avery-vol-1-pe-jumatate-moarta---kim-COR978-973-128-367-8--c7883--p376044.html

Ruxandraa spunea...

Dobre Ruxandra
GFK: Ruxandraa
Facebook&Networked Blogs: Ruxandraa Dobre
Seria preferata?
Greu de spus.
Am trecut si prin Fortele Raului Absolut, Vampirii Sudului, Jurnalele Vampirilor, Micutele Mincinoase, Cercul Secret si Sange Albastru, avand de fiecare daca alt favorit, dar momentam cred ca ma opresc la Vampirii din Morganville.
Pot spune ca daca nu aveam noroc si castigam ultimul volum aparut la noi, cartile astea ajungeau pe mana mea mult mai tarziu, nefiind in capul listei de cumparaturi.
Si am gresit. Am vrut sa vad cum este cand a ajuns si, dupa primele 10 pagini m'a acaparat. Mi'am comandat repede si celelalte volume, asteptarea distrugandu'ma, si imediat cum le'am primit m'am pus pe citit.
Le'am devorat defapt.
De obicei, cand citesti o serie mai lunga fara pauza, cu parere de rau ca se termina asa de repede, te plictisesti de personaje, te obisnuiesti prea mult cu ele si cu actiunea si incepe sa te devina monoton(cum am patit cu Vampirii Sudului, 10 carti care mi'au placut, dar cu lipsa de pauza si ecranizarea in aceelasi timp, au inceput sa ma plictiseasca).
Dar "Vampirii din Morganville" nici nu se compara, personajele sunt complexe, scenele foarte bine descrise si actiunea extrem de inspirata.
Chloe Danvers, adolescenta geniu, Eve, Shane si Michael sunt minunati, Amelie, Oliver, Bishop si Myrnin ajuta la formarea unei atmosfere extraordinare, in care orice om se poate regasi.
Atitudini diferite, dar acelasi scop.
Cartile sunt exact doza necesara de suspans, actiune, magie, vampiri si dragoste, un must-read cu siguranta.

Ruxandraa spunea...

Am uitat link'ul :">
http://www.libris.ro/literatura-universala/lupii-din-mercy-falls-vol-1-fior---maggie-RAO978-606-8251-64-6--c7509--p370826.html

Bonnie Ithil spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Bonnie Ithil spunea...

GFC:Ithil
NWB: Simona Bonnie Ithil
Fbk: Simona Bonnie Ithil
Imi doresc: http://www.libris.ro/literatura-universala/rosu-de-rubin---kerstin-gier-LIT978-606-600-232-5--c7509--p371084.html

Am multe serii si carti care imi plac foarte mult si cred ca mi-ar trebui o zi sa le insir pe toate si sa iti spun si de ce imi plac. Ex ar fi ( Seria Lux, Fever, Covenant, IM si DI, AV. etc...)si probabil pe unele le-ai citit si tu si sti de ce imi plac :D.
Dar, da exista si un dar :))... seria mea de suflet este Harry Potter pentru ca la mn ea a dat startul la toata nebunia asta cu cititul... E seria pe care am citit-o de 8 ori si tot as recitit-o, chiar daca poate stiu fiecare coltisor din fiecare carte, intodeauna o citesc cu mare placere si de parca ar fi prima data. E cartea care stiu ca orice persoana indiferent de varsta poate sa o aprecieze, si cu siguranta ma vad si la 40 de ani citind Harry Potter.
Nu stiu ce inseamna Craciunul pentru fiecare, dar pentru mine inseamna si Harry Potter, pentru ca in perioada aia apareau cartile (1 pe an) si eu eram foarte nerabdatoare sa vina Mosul,la mn el venea cu Harry Potter. Si da HP pt mine inseamna Craciunul, sunt cartile care imi dau senzatia de caldura, care imi aduc aminte de mirosul de cozonac si de ciocolata calda.

Iuliks spunea...

GFC: Iulik_love_Books
Fbk: Smid Iuliana
NWB: Smid Iuliana
Imi doresc: http://www.libris.ro/literatura-universala/pasiune---lauren-kate-LIT978-606-600-613-2--c7509--p375877.html

Pai cu ce sa incep?...Cartea mea preferata, care face parte din seria cu acelasi nume este "Chimie Perfecta" de Simone Elkeles. De ce am ales aceasta carte, cand puteam sa aleg seria "Vampirii Sudului" sau "Casa Noptii" sau "Dispozitive Infernale"? Sincera, nu stiu, dar ce stiu este ca aceasta carte m-a facut sa zambesc, sa plang, sa urlu, sa rad. Si toate in aceeasi carte.
Cei care au citit aceasta carte stiu cine sunt personajele principale si care este povestea lor. Pentru cei care nu stiu... Acestia sunt Brittany si Alejandro(zisi si Brit si Alex), iar povestea lor...va las pe voi sa aflati:)...
Initial nu doream sa citesc aceasta carte, dar m-am gandit "De ce nu?". N-am putut lasa cartea din mana, pana nu am terminat-o. Dupa parerea mea povestea a fost dinamica si de fiecare data cand terminam un capitol, voiam sa stiu ce se intampla mai departe. Ideea povestii mi-a placut extrem de mult, iar personajele? Le-am iubit din prima clipa. Iar prieteniile dintre personaje erau unele din cele mai frumoase si mai puternice pe care le-am vazut. Acestia fiind in stare sa se sacrifice pentru binele prietenilor sai..
Aceasta carte mi-a aratat ca iubirea trece dincolo de orice prejudecata, ca aceasta invinge mereu.
Ce pot sa mai spun? Povestea mi-a placut, personajele mi-au placut, finalul mi-a placut, mesajul mi-a placut. Din aceste motive iubesc aceasta carte si sunt nerabdatoare sa citesc si urmatoarele volume cand vor aparea si la noi:D.

Gata am terminat:)).Puteti sa rasuflati usurati. Le urez succes si celorlalti concurenti...Si fie ca cel mai bun sa castige... gata am plecat:D

Iuliks spunea...

pardon... la GFC am vrut sa scriu Iulik_loves_Books...atat

Unknown spunea...

Nume: Botezatu Paula
GFC:Mazilu Anca
networked blogs: Botezatu
Like FB: Botezatu
momentan, cartea mea preferata e Obsidian. Pur si simplu iubesc aceasta carte. Obsidian este geniala, plina de actiune si amuzament.Este prima carte dintr-o serie promitatoare, care a cam dat pe spate lumea paranormala a cartilor.Este povestea unei adolescente, Katy, care tocmai se mutase intr-un orasel micut si plictisitor care da peste cea mai aroganta persoana din lume - Daemon, un extraterestru foarte... hot. Cei doi vor trece prin multe scandaluri si aventuri pana ajung sa se suporte cat de cat unul pe altul- sau nu.Aceasta carte m-a lasat fara cuvinte si cred ca merita - CHIAR MERITA - citita. Sper doar sa ajunga si in Romania.

Izabela spunea...

Nume: Grigorescu Izabela
GFC : Izabela
Networked blogs: Izabela
Like pe FB cu numele: Izabela Grigorescu
Carte dorita: http://www.libris.ro/literatura-universala/naluca-si-naucul---stacey-kade-LED978-973-102-432-5--c7509--p494127.html
Seria mea favorita este "Twilight" de Stephenie Meyer. Pot spune ca m-am indragostit iremediabil de cartile acestea pentru ca arata ca iubirea adevarata poate trece peste orice. Ador ca descrie toate sacrificiile de care sunt in stare unii pentru dragoste . Sa pui persoana iubita mai presus de tine, asta inseamna iubirea. Cartile sunt geniale, personajele ajungi sa le adori iar actiunea ce sa mai spun, nu ma pot desprinde de ele nici daca le citesc a 10-a oara.
Amurg a fost prima carte pe care chiar am citit-o de placere. De atunci pot spune ca am devenit o cititoare inflacarata (atat de inflacarata ca mama mi-a pus interzis pe biblioteca pana dupa examene).
Pentru mine, Amurg va ramane mereu cea mai frumoasa serie, indiferent ce va mai aparea. Va fi pentru totdeauna legata de inima mea. De cate ori ma gandesc la cartile acestea, imi amintesc de zilele lungi de vara si de cum citeam pana seara tarziu si adormeam cu gandul la personajele mele preferate si cu tot felul de ipoteze in cap cu: oare ce s-ar mai putea intampla?
O serie incredibila care m-a facut sa plang, sa rad si sa exclam de atatea ori "Oh, cat de dulce!" M-a topit incet pana n-a mai ramas nimic din mine. Si cand te gandesti ca totul a inceput cu o reclama la un film (noroc ca inainte o mai auzisem pe o colega vorbind de carti si am vrut sa vad filmul;soarta asta, cateodata le potriveste perfect).
Am terminat. Ar mai fi multe de spus, dar cred ca v-am plictisit deja.

Hellen spunea...

GFC: Hellen
Facebook : Elenaa Ellee
Networked Blogs: Hellen
link-ul cartii dorite: http://www.libris.ro/literatura-universala/divergent---veronica-roth-LED978-973-102-412-7--c7509--p375518.html
Seria mea preferate est Fortele Raului Absolut de Kelley Armstrong! Pur si simplu imi place TOT la carti! Sincer, eu as fi vrut sa mai continue seria, dar aste este voina sriitoarei! Iubesc aceasta carte pentru ca are tot ce ii trebuie une serii savuroase! Felul personajelor, cum sunt ele conturate,stilul scriitoarei si actiunea( care mi se pare pur si simplu geniala)fac sa fie seria mea preferata! Carte ma facut sa trec prin toate emotiile posibile, am plans la unele momente, am ras din toate inima, am avut multi nervi ca nu a iesit cum am vrut eu:)). Le inebuneam pe toate prietenele ele vorbindu-le despre cat de dragut si scum ee Simon( un personaj al carti) sau cat de taree este Tori. Odata imi amintesc ca am strigat-o pe unu din cele mai bune prietene, Chloe! am ras cu lacrimi! Si vreau sa va spun ca am citit seria de 3 ori!:)) Dar, probabil va-ti plicitisit! Succes tuturor!

Geoo;x spunea...

GFC: Geoo
Facebook: Hellen Geoo
Networked Blogs: Geoo
Lin-ul cartii: http://www.libris.ro/literatura-universala/micutele-mincinoase---sara-shepard-LED973-102-317-5--c7509--p368247.html
Deci. seria pe care o iubecs cel mi mult este Jocurile Foamei de Suzanne Collins! Iubesc absolut tot la aceasta serie! ( cei care ati citit ma intelegeti) Suzanne este GENIALA! Felul in care o creeaza pe sublima Ketniss ee pur si simplu fara cuvinte, ador si triunghiul amoros dintre Katniss, Peeta si Gale! Carte te invata sa lupti pentru cea ce-ti doresti, pentru libertate si pentru iubiree!Am citit muuuulte carti, dar va jur ca nici una nu se compara cu J.F! Sunt innebunitaa dupa aceasta carte! O voi citi mereu, pentru ca ee ca o lectie de viata ce foarte bine o contureaza scriitoarea! Ei bine, mai am multe de spus, dar ma opresc aici! Succes!!

Law spunea...

Fain concursul!:)
GFC:Law
Facebook & Networked Blogs:Ciureanu Lavinia

Pentru mine,e greu sa aleg preferate,dar o sa spun 'Printul Mecanic' volumul doi din seria 'Dispozitive Infernale' de Cassandra Clare.Sunt nebuna dupa cartea/seria asta fiindca are de toate!Dragoste,magie,aventura,personaje negative,tradari etc.
Cartea m-a impresionat prin scrisul unic si tangibil al autoarei,si a subictului in sine.Cine nu ar vrea sa citeasca o carte despre nefilimi si vrajitori,mai ales cand intamplarile sunt scrise in asa fel ca cititorul sa inteleaga si cand se intampla ceva rau sa izbucneasca in plans(ca mine)
Mai ador cartea fiindca aici exista un triunghi amoros,destul de incurcat si personajul principal are de facut o alegere dificila,ce pana la urma va provoca multe neintelegeri...
Eu recomand seria tuturor.Merita citita!

Imi doresc cartea:http://www.libris.ro/literatura-universala/o-zi---david-nicholls-LIT978-606-600-294-3--c7509--p371087.html

Succes tutoror!

Alex spunea...

GFC: Maya
FB/NB: AlexandraMitru

Carte preferata: Trebuie sa aleg doar una?:) Am prea multe carti preferate, dar dintre toate se distinge Lord of the Rings - de Tolkien. E cartea de capatai a oricarui cititor pasionat (parerea mea). Am citit-o cand eram mica si stilul a stat la baza multor povestiri pe care le-am scris si eu dupa aceea. E prima carte pe care am citit-o in care erau personaje elfi, pitici, orci si asta m-a facut sa ma indragostesc complet de genul fantasy. E o carte imensa asa ca ma rezum sa o recitesc o singura data pe an (o am totusi de ceva ani asa ca o stiu destul de bine:)). Ce as putea sa zic, e una dintre cartile care mi-a incantat copilaria si mi-a dirijat irevocabil gusturile pentru carti catre anumite genuri (citesc in general orice, dar fantasy ramane preferat). Am o gramada de carti preferate dar daca ar trebui sa aleg una pe care sa o iau cu mine pe o insula de exemplu (:P exemplu stupid, stiu dar asta imi vine in minte), pe asta as lua-o. Nu m-as satura sa o citesc.
Asa, ca sa si inchei comentariul:
O carte de pe libris.ro:
http://www.libris.ro/fiction/hunger-games-9781407109084--c8210--p386352.html

Unknown spunea...

GFC: Carla
FB&NB: Rofel Carla

Este o intrebare foarte interesanta, si in acelasi timp si destul de greu.Este greu ca un momentul de fata sa pot faca cu adevarat o alegera.
La inceput seria mea favorta era "Amurg".Mi se parea cea mai originala serie cu vampiri.Era seria in care am resuit sa descopar cartiile fantasy si cele romance.Cat am citit seria am ras si am plans impreuna cu Bella si Edward.
Dar pana acum cateva zile seria "Amurg" a picat pe locul 2.De ce?Pentru ca a venit "domnisoara Divergent" si i-a luat locul.
Divergent.Of, of .Divergent.Pot spune ca este o carte care mi-a provocat probleme cu notele.Nu am putut sa imi i-au ochii de pe ea.M-am intragostit de Four si la fiecare miscrae al lui ochii incepeau sa imi sclipeeasca:)).Si pot spune ca din pagina in pagina eram gen " No waaay:-o".Am ramas socata mai ales cand s-a terminat carte.Socata am rams.Nu altcumva:)).Asta este:)..Socul imi va trege atunci cand voi citi Isurgent.
Da.Nu cred ca va exista o alta carte cara sa treaca pe locul 1.M-am indragostit prea mult de ea pentru a o da afara.
O admir mult pe Veronica Roth.Este o scriitoare extraordinara.Care a stiut sa arate totul prin cartile ei.A stiut sa te faca sa iubesti cartea si sa te indragostesti de personala chiar daca are doar 21 de ani.Mult respect pentru ea.
Cam atat despre seria mea preferata.

Cartea pe care o doresc este: http://www.libris.ro/literatura-universala/adevar-sau-provocare-jocul-minciunii-vol-2---sara-LED978-973-102-445-5--c7509--p561697.html

shosetzua96 spunea...

GFC:shosetzua96
Facebook:Maria Andreea
Networked Blogs:Maria Andreea
Cartea me preferata este Divergent de Veronica Roth,deoarece mi-a placut povestea de dragoste dintre Tris si Tobias.

v_tina spunea...

gfc chocolate_girl_valentina
fb:Vale Tina
Networked Blogs:Vale Tina
Cea mai frumoasa carte pe care am citit o cu sufletul la gura a fost "Padurea spanzuratilor". Initial am crezut ca o sa fiu speriata de ceea ce scria in carte. Usor, usor am inceput sa l plac mult pe Apostol Bologa, chiar daca era doar un personaj. Ii intelegeam reactiile si gandurile. La sfarsit am inceput sa plang. A fost primul roman de la scoala care mi-a placut si mie cu adevarat.
Ca si serie de carti mi-a placut mult "Harry Potter". Am fost prinsa in mijlocul actiunii si incepusem sa ma visez noaptea vrajitoare sau ca eram eu personajul principal. Nu imi venea sa cred cat de repede citeam cartile si asteptam cu sufletul la gura urmatoarea parte. Tin minte ca in momentul in care a aparut partea aVIa, era Craciunul si cand m-a intrebat mama ce vreau de la Mosul i-am zis ca vreau doar cartea. Scapase ieftin, dar stiam ca nu isi permitea sa imi ia prea multe si cartea era destul de mult sau asa credeam eu atunci. Dar cred ca la "Harry Potter" a fost un mare plus si datorita filmelor.
Cartea pe care as vrea sa o citesc este : http://www.libris.ro/literatura-universala/goana-dupa-bani---oliver-harris-TRE978-973-707-426-3--c7509--p565876.html

shosetzua96 spunea...

Scuze n-am vazut ca trebuie sa scriu ce carte imi doresc.Imi doresc http://www.libris.ro/literatura-universala/atingerea-lui-juliette-vol-1-spulbera-ma---LED978-973-102-437-0--c7509--p565909.html

20.03.2015

 photo 10841943_635643223229072_2246429158120324496_o_zps77bbc1a6.jpg

Persoane interesate

Networked Blogs

Tie-In by Leda

 photo Divergent-2014_zpsb5a64148.jpg
Divergent
de Veronica Roth
 photo Orasul_oaselor_tie-in_bun_zpseb262828.jpg
Orasul Oaselor
de Cassandra Clare
 photo academia_vampirilor_zps265c04e2.jpg
Academia Vampirilor
de Richelle Mead

Grab my buttons


Like ?

Follow via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Hot this week


 photo rsz_coperta-e-uc899or-sc483-te-iubesc_zps40f986f9.jpg
Viitorul nostru
by Jay Asher

 photo rsz_cop-destine-la-limita1_1_zps31609ef1.jpg
Febra Neagra
by Karen Marie Moning

 photo rsz_annasisarutulfrantuzesc_zpsc7de0cc7.jpg
Creatura
by Nely Cab

 photo rsz_cop-probabilitatea-statistica_zps2fcb287d.jpg
Probabilitatea statistica

de a te indragosti la prima vedere


by Jennifer E.Smith

Sponsori

Ratings

Photobucket