6 iun. 2012
Juliette este blestemata are un har. De aceea a fost inchisa timp de 264 de zile intr-o celula de 13 m patrati,4 pereti si o fereastra. Ea este un monstru, parintii ei au lasat-o sa fie luata de cei care au inchis-o acum, toata copilaria ei a fost numita o ciudata si batjocorita de toata lumea.Gandurile plutesc prin capul lui Juliette zi de zi pana cand este adusa la realitate de o veste….va avea un coleg de celula.

In momentul in care Adam paseste in celula in care sta Juliette, lucrurile devin mult mai ciudate.La inceput nu ii vorbeste si are oarecum o teama din cauza blestemului harului ei.Ea poate sa omoare orice fiinta doar cu o singura atingere.Adam este dornic de socializare si incearca cat de mult poate sa o faca pe Juliette sa vorbeasca cu el.Zilele trec si Juliette incepe sa isi stapaneasca asa zisa teama si sa isi alunge gandurile negre legate de el.Cunoscundu-se tot mai bine, Juliette are un sentiment ciudat fata de Adam, ochii aceia albastri….. i-ar recunoaste oriunde ! Copilasul care a fost batut de tatal sau in clasa a 3-a chiar in fata ei nici nu isi mai aminteste de ea si doamne,cum e posibil asa ceva ? Ce cauta el aici ? Incepe sa se apropie tot mai mult de el pana cand celula este invadata de mascati si Juliette este “rapita”.

Juliette nu stie ce se intampla si mai ales daca ceva rau I s-a intamplat lui Adam.Socul puternic care o acapareaza este in momentul in care Warner ( bad boy) isi face aparitia, iar alaturi de el este nimeni altul decat…Adam.Warner, seful intregii armate- daca pot spune asa- are planuri mari cu Juliette, o va folosi in razboiul post-apocaliptic.Propunerile lui la adresa ei cresc tot mai mult, dar Juliette nu le accepta.Warner are rabdare si Juliette vede in carnetelul ei o insemanre pe care nu ea a scris-o “ Nimic nu este ceea ce pare” iar singurul care ar fi putut avea acces la carnetel ar fi fost….Adam.

Juliette descopera ca Adam o poate atinge si acela este momentul in care se decid sa evadeze pentru a-si putea trai impreuna iubirea care ii leaga.Amandoi reusesc sa evadeze dar trebuie sa treaca peste un obstacol care le sta in cale si anume Warner.Fiind foarte distrasa de planul pe care il au impreuna si de incercarea de a scapa din ghearele lui Warner, Juliette nu sesizeaza faptul ca in momentul in care reuseste sa scape este atinsa de el.

Din acest moment actiunea  pur si simplu explodeaza, Juliette si Adam trebuind sa fie cu ochi in patru in orice moment dar cel mai important lucru este ca se au unul pe celalaltCei doi trebuie sa aiba acum grija si de Kenji, un coleg de-al lui Adam dar si de James, fratele de 10 ani pe care il are tot Adam.Vor fi ei in stare sa isi traiasca restul vietii in siguranta ? Ce s-ar intampla daca Warner i-ar gasi ? Adam ar muri ? Ce lucruri i-ar face Warner lui Juliette daca ar afla ca si el o poate atinge ?

My rating
5/5

Cartea asta a fost FENOMENALA, in adevaratul sens al cuvantului. Trebuie neeapart sa o cititi !

6 comentarii:

Iuliks spunea...

si eu am inceput acum cateva zile cartea:D...si pana acum imi place:D

Izabela spunea...

Trebuie sa fac si eu rost de aceasta carte! Am auzit atatea lucruri bune despre ea... Toata lumea o lauda deci cel mai probabil este foarte buna. Ma apuc si eu de citit cat de repede pot. Multumim pentru recenzie!

Madalina spunea...

Inca nu am cartea dar imi place foarte mult recenzia si sper sa o am foarte curand vreau neaparat sa o citesc. . . :D

Sweet Lemon spunea...

Hmm... e interesanta. Dar se termina asa brusc? :( Adica nu brusc, dar... putea s amai continue in acest volum... nu in altul.

Lavie spunea...

Ohhh interesanta si plan de suspans ,te captiveaza cu fiecare moment .Cu siguranta merita citita <3

Alexandra C spunea...

E superbă. Felul în care sunt descrise emoţiile, gândurile, personajele - totul e flawless la cartea asta. Mă bucur c-am avut ocazia să o citesc.

20.03.2015

 photo 10841943_635643223229072_2246429158120324496_o_zps77bbc1a6.jpg

Persoane interesate

Networked Blogs

Tie-In by Leda

 photo Divergent-2014_zpsb5a64148.jpg
Divergent
de Veronica Roth
 photo Orasul_oaselor_tie-in_bun_zpseb262828.jpg
Orasul Oaselor
de Cassandra Clare
 photo academia_vampirilor_zps265c04e2.jpg
Academia Vampirilor
de Richelle Mead

Grab my buttons


Like ?

Follow via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Hot this week


 photo rsz_coperta-e-uc899or-sc483-te-iubesc_zps40f986f9.jpg
Viitorul nostru
by Jay Asher

 photo rsz_cop-destine-la-limita1_1_zps31609ef1.jpg
Febra Neagra
by Karen Marie Moning

 photo rsz_annasisarutulfrantuzesc_zpsc7de0cc7.jpg
Creatura
by Nely Cab

 photo rsz_cop-probabilitatea-statistica_zps2fcb287d.jpg
Probabilitatea statistica

de a te indragosti la prima vedere


by Jennifer E.Smith

Sponsori

Ratings

Photobucket