14 iul. 2012
Buna! Cred ca ati aflat de plecarea lui Alex, din postari sau de pe Facebook, dar daca nu este asa sa va pun pentru inceput la curent cu stirile. Alex si-a luat o mica si bine meritata vacanta. Atata timp cat lipseste si-a lasat micul strumf sa se ocupe de postari, comentarii, reactii, in fine, ati inteles voi, mai pe scurt de blogul Booktown Lover. Nu va lipsi foarte mult timp de pe blog pentru ca spiritual va fi mereu langa noi si probabil ma ,,va verifica'' sa vada daca totul merge struna. Asa ca o sa imi dau toata silinta ca sa nu fiu ,,mustruluita'' si sper sa ma ajutati si voi.


Acum legat de scopul postarii am, zic eu, o veste buna. Tocmai mi-am recapatat stikul si ia ghiciti, voi incerca sa va inveselesc ziua cu o creatie SF. Si anume va voi arata o creatie despre un viitor distopic. Am structurat aceasta compunere, sa ii zic asa, in doua parti si va las acum, prima parte:) Sper sa va placa:D

Amintiri din viitor
- prima parte -


Traiesc intr-o lume cu mult diferita de cea despre care am citit in cartile istoriei voastre. Nu am vazut niciodata, in cei paisprezece ani ai mei, padurile intinse de culoarea smaraldului si nici lanurile de grau aurite de razele soarelui. Nu am fost niciodata pe asa numitul mal al marii si cu siguranta nu am vazut acele forme uriase din piatra si calcar numite munti, dar in schimb sunt inconjurata de apa.
           Eu sunt Zoey si as vrea sa va prezint lumea mea. Nu este un taram mitic nesfarsit ca si in cartile de povesti, este lumea reala, sau mai bine zis lumea mea. Lumea in care m-am nascut, am copilarit si acum o explorez. Dar sa incepem cu inceputul si sa facem cunostinta.
          Nu, nu sunt un copil selenar, desi intr-o zi voi ajunge si pe Luna, doar trebuie sa imi vizitez la urma urmelor matusa. Eu, Zoey sunt unul dintre norocosii care au ramas pe Pamant, la figurat si nu la propriu. Am citit atat despre istoria, geografia si limba voastra cat si despre povestile si miturile care au aparut de-a lungul anilor. Insa ceea ce trebuie sa stiti este ca lumea voastra a fost intr-un trecut destul de indepartat. Acum, in anul 2100 nu mai exista televizoare si nici calculatoare. Toata casa este automatizata si se controleaza dintr-un centru de control.
           Dar sa nu va ganditi ca este o casa pe pamant. Nu, chiar din potriva este la 9.500 de metri peste nivelul marii. Nu mai exista tari, acum exista un fel de popoare, iar avand in vedere altitudinea destul de mare, fiecare popor este intr-un asa zis ,,glob''. Nu prea stiu cum sa va explic dar o sa incerc. Stiti acele globuri, pe care daca le scuturi, parca ninge inauntru, acelea pe care voi le primiti cadou de Craciun? Daca da atunci imaginati-va un astfel de semiglob cu acea cupola deasupra, iar acesta este sustinut de piloni. Piloni lungi de  aproximativ 9.000 de metri. Intr-un astfel de ,,glob'' traiesc eu. Sa nu credeti ca ne-am cocotat atat de sus din plictiseala sau din pura initiativa. Nu! Am fost obligati sa construim aceste cladiri.
 Avand in vedere ca eu am citit istoria voastra, acum este timpul sa o ascultati si voi pe a mea, asta bineinteles daca vreti. 

Ok, astea sunt vestile si compunerea, deci...astept reactii si comentarii:D

11 comentarii:

Iuliks spunea...

in primul rand ii uram lui alex o vacanta placuta:D
In al doilea rand, sunt sigura ca te vei descurca si nu vei fi "mustruluita":D
Si in al treilea rand... ai talent, chiar imi place ce ai scris in compunerea ta:D

Miha:D spunea...

@Iuliks: Sa speram ca voi fi un strumf activ si iti multumesc mult pentru comentariu. Revin-o maine pentru partea a doua:)

Unknown spunea...

Interesant...

Sweet Lemon spunea...

Suna interesant, dar mi-ar fi placut sa aiba mai mult de 2 parti :(
Anyway, astept continuarea >:D<
Ai talent! :D

!Melamine spunea...

Vacanta placuta Alex!!!
Miha sunt sigura ca o sa te descurci foarte binee :)! Cu un asa talent nici nu se poate altfel. Mie chiar mi-a placut. Pacat ca sunt doar doua parti. Asteptam continuarea!!!!

Crisstina M spunea...

Vacanta placuta! Si miha :D e superrrr. asteptam cu drag partea a2a! :D

simonik_simo13 spunea...

În primul rând îi urez lui Alex o vacanţă plăcută şi în al doilea rând mi-a plăcut foarte mult compunerea bravo:)

Miha:D spunea...

@Sweet Lemon: Multumesc mult de tot, in ceea ce priveste dimensiunile compunerii, recunosc ca sunt destul de mici, dar m-am gandit sa fie mai scurte povestioarele, dar sa fie mai diversificate:)
@!Melamine: Mersi:D Cum am mai zis este o povestioara mai scurta sa nu va plictisiti de subiect:P Imediat postez si continuarea
@Crisstina M: Mersi. Partea a doua vine in cateva minutele:P

Georgiana spunea...

Distractie placuta Alex!

Wow felicitari pentru compunere, imi place foarte mult.

Unknown spunea...

Ii urez vacanta placuta lui Alex si de abia astept sa se intoarca cu forte noi! Ma bucur ca tu te ocupi tu cu blogul.

Unknown spunea...

Despre povestioara, chiar este frumoasa. Ca si ceilalti, imi pare rau ca eate asa de acurta. Chiar ai talent! Eu sunt mai slabuta:)). O sa merg acum sa citesc continuarea

20.03.2015

 photo 10841943_635643223229072_2246429158120324496_o_zps77bbc1a6.jpg

Persoane interesate

Networked Blogs

Tie-In by Leda

 photo Divergent-2014_zpsb5a64148.jpg
Divergent
de Veronica Roth
 photo Orasul_oaselor_tie-in_bun_zpseb262828.jpg
Orasul Oaselor
de Cassandra Clare
 photo academia_vampirilor_zps265c04e2.jpg
Academia Vampirilor
de Richelle Mead

Grab my buttons


Like ?

Follow via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Hot this week


 photo rsz_coperta-e-uc899or-sc483-te-iubesc_zps40f986f9.jpg
Viitorul nostru
by Jay Asher

 photo rsz_cop-destine-la-limita1_1_zps31609ef1.jpg
Febra Neagra
by Karen Marie Moning

 photo rsz_annasisarutulfrantuzesc_zpsc7de0cc7.jpg
Creatura
by Nely Cab

 photo rsz_cop-probabilitatea-statistica_zps2fcb287d.jpg
Probabilitatea statistica

de a te indragosti la prima vedere


by Jennifer E.Smith

Sponsori

Ratings

Photobucket