27 iul. 2012
Hey-hey! Am vazu printre comentariile voastre ca v-ar placea sa vedeti pe blog niste recomandari pentru seriale cat mai bune. Nu am stat mult pe ganduri si am decis sa fac o mica lista cu seriale pe care le-am vazut si mi-au placut sau cu seriale carora le voi da o sansa in viitor.

1. Gossip Girl

Am vazut toate sezoanele care au aparut si am urmarit fiecare episod cu atentie maxima. Am savurat replicile taioase pana la ultimul cuvant, am ras de situatiile penibile in care reusea cu usurinta sa se vare Serena si am plans in momentele in care Chuck si Blair erau pur si simplu prea incapatanati incat sa isi accepte destinul. Mi-a placut atat de mult acest serial, incat toata ziua taraganam la scoala despre el, astfel incat colegele mele stiau ce se intampla in fiecare episod cu personajele fara ca sa se uite la serial:P. Le-am inebunit pana au acceptat sa arunce o privire la lumea plina de lux si de glamour in care se invart personajele mele favorite si ce credeti? Ei bine, le-a placut atat de mult incat au luat tot serialul de la capat chiar daca stiua ce se va intampla mai departe.
Desi este doar un serial am invatat si cateva lucruri interesante si adevarate. In primul rand acest serial mi-a deschis ochii si mi-a zis tare si clar: ,,Viata nu e ca un basm,,. Am invatat ca scopul scuza mijlocele, ca tot ce ai cladit intr-o viata se poate prabusi intr-o secunda, ca prietenia poate fi calcata in picioare cu usurinta si ca unele persoane nu se schimba niciodata. Dar, pentru ca mereu exista un dar, am invatat ca dragostea si familia sunt mereu, dar mereu invingatoare (fie ce o fi, eu pe Blair o vad cu Chuck:P).
Imi pare rau ca mai sunt doar 11 episoade din noul sezon, dar cred ca o sa ma apuc de citit cartile pentru ca odata intrata in aceasta lume a barfelor si a glamour-ului  este foarte greu sa iesi de acolo.

2. House M.D

Acest serial este pe lista Must Have din punctul meu de vedere. Nu va voi spune foarte multe despre acest serial pentru ca va las sa descoperiti singuri magia fiecarui personaj. Ce pot sa va spun? Ei, pot sa va spun ca am plans. Am plans atat de tare la unul dintre episoade incat mi se umflasera graznic ochii, dar a meritat fiecare lacrima pentru ca era un episod SPECIAL.
Dr. Gregory House m-a facut sa privesc oamenii ca pe niste nenorociti (el fiind in capul listei) care au totusi cale de scapare. Suna cam ciudat ceea ce spun eu pe aici, dar incercati sa vizionati serialul si veti intelege. Apropo: Everybody lies:P.

3. Rebelde (RBD)

Nu stiu daca va mai aduceti aminte, dar era mai demult o telenovele pe postul acasa tv si se numea Rebelde. Spre marea mea rusine nu am vazut serialul pana acum pentru ca niciodata nu  ma sincronizam cu episoadele. A avut un succes enorm la vremea aceea si mereu am vrut sa il urmaresc, dar nici cum nu reuseam, asta pana cand am gasit solutia finala si anume sa ma uit pe net. Nu i-am prea dat sanse la inceput si primele episoade m-au cam plictisit, dar am continuat sa ma uit...si, bine am facut. Acum sunt la episodul 43 si nu imi pare rau, dar ma cam ia cu ameteala cand ma gandesc ca sunt 400 si ceva de episoade in total, dar asta e.
Dupa cum stiti sau nu stiti, depinde de caz:), aceasta telenovela/serial are in vedere viata de liceean si eu cum ma pregatesc intens pentru aceasta etapa sunt foarte atenta:)).  Ce pot sa spun? Asta este.
Imi plac doua replici la nebunie si anume: ,,Nu se zice pacatosul, ci se zice doar pacatul,, si una putin mai amuzanta, dar depinde de context, asa e putin ciudatica: ,,Ce ai facut cu parfumul? Te-ai dat cu el sau l-ai inghitit?,,. 
De la personaje am invatat ca orice s-ar intampla trebuie sa ramai demn si inca o chestie: oamenii sunt niste creaturi prea incapatanate pentru binele lor personal.
 
4. The Simpson

Inca nu l-am vazut, dar The Simpson mi se pare un serial animat foarte dragut. Il voi pune pe lista de vizionare si cine stie? poate, poate imi va placea.

5. Anatomia lui Grey 

Este un serial pe care mama mea il urmareste de ceva timp si mi l-a sugerat cu draga inima. Ce este adevart, am auzit multe pareri foarte bune despre acest serial, ba chiar am urmarit cateva episoade si mi-a placut. Asa ca il voi trece pe lista serialelor care trebuie vazute.


6. Dexter

Spre marea mea rusine, dupa cum zice un fost coleg, nu am vazut nici un episod din acest serial. Acest coleg de ,,ciondraneala,, imi era foarte drag si in onoarea lui voi acorda o sansa si acestui serial, deci trebuie pus imediat dupa Anatomia lui Grey, de care imi spusese si el.
 
7. The Pretty Little Liars 

Ok, pentru serialul acesta am o scuza buna ca nu l-am vazut si anume, am asteptat sa citesc cartile si cred ca voi astepta in continuare, so...inca un serial pe lista recomadarilor.

8. Ghost Wisperer

E un serial din care am vazut cateva episoade si mi-au placut, dar trebuie sa il iau de la inceput, pentru ca episoadele erau anapoda si vreau sa intelg firul povestii.
 
9. Beeing Erica

Este un serial din care am mai vazut cateva episoade si despre care am auzit numai lucruri bune asa ca este in top 10.
 
10. Fetele Gilmore

Ultimul, dar nu cel din urma este serialul Fetele Gilmore. Acesta este un serial care trebuie vizionat NEAPARAAT cu mama, mai ales daca ai o mama stricta.   

14 comentarii:

Iuliks spunea...

Dintre toate serialele pe care le-ai enumerat cel mai mult mi-ai placut Gossip Girl, The Simpson, Dexter, The Pretty Little Liars si Ghost Whisperer...Mai sunt cateva seriale pe care nu le mai vizionez, dar care mi-au placut:)...de ce nu le mai vizionez? asta-i alta poveste:D

Andreeea spunea...

M-am uitat si eu la Gilmore GIrls, Pll, Gossip Girl si Ghost Whisperer. Sunt niste seriale geniale. Vreau sa ma uit si la House, Being Erica si ANatomia lui Grey.

Crisstina M spunea...

GG, ghost Whispere, Rebelde, PLL le+am vayut si eu. Si Miha crede-ma eu am vazut o data Rebelde, dar de indata ce a inceput vacanta am inceput sa ma uit iar la serial pentru ca acum am timp si se leaga actiunea episoadelor mai repede ;)) eu zic sa te uiti si tu :* nu o sa pierzi nimic :X

natașa spunea...

Si eu vreau sa ma uit la GossipGirl si Pretty Little Liars. Am vazut multe episoade din Ghost Wisperer si Dexter! Si desigur.. Anatomia lui Grey!

!Melamine spunea...

Am vazut cam toate serialele pe care le-ai enumerat.Sigurele seriale pe care nu le-am vazut sunt ,, Rebelde" si ,,Fetele Gilmore". In cazut serialului Rebelde am avut aceeasi problema ca si tine , doar ca spre deosebire de tine eu inca nu m-am apucat de el :)) Din serialul ,,Fetele Gilmore" nu am vazut decat 2 episoade la tv.

simonik_simo13 spunea...

Rebelde, este preferatul meu<3<3

Georgiana spunea...

"Gossip Girl" dupa primele 2 sezoane am renuntat sa-l mai vad.Preferati mei au fost Blair si Chuck, sper sa mai fie impreuna inca.
Cine a vazut "Rebelde" este imposibil sa il uite. Te sfatuiesc sa nu renunti sa il vezi, este foarte frumos.
"Ghost Wisperer" si "Fetele Gilmore" am vazut doar ce s-a difuzat la televizor si nu fiecare episod.
Eu acum ma uit decat la Vampire Diaries si seriale asiatice :D

Simona spunea...

Interviu cu C.C Hunter, autoarea cărţii Născută la mi3zul nopţii aici:
http://shattering-words.blogspot.ro/2012/07/interview-with-cc-hunter.html

Miha:D spunea...

@Iuliks: :)) Mi se pare cunoscuta povestea:P
@andreutza: Te sfatuiesc sa incepi cu la House M.D pentru ca sunt destule sezoane de care sa te bucuri:P
@Crisstina M: Ma uit la RBD, dar ma uit pe net si am ajuns la minunatul episod 54 din ...(in orice caz sunt foarte multe:P). Imi place foarte mult si RBD, dar tot nu a reusit sa ma cucereasca (pana acum) cum a facut-o GG.

Miha:D spunea...

@Anca: Dupa ce o sa urmaresti GG sa revii cu un comentariu, impartim niste pareri:P
@!Melamine: Da, si eu sunt la fel cu ,,Fetele Gilmore,, am vazut cateva la TV si il vedeam cu mama, dar ne-am cam plictisit de el asa ca...poate intr-un viitor mai apropiat sau indepartat ma voi uita la el. Cat despre RBD ti-as si v-as putea vinde niste ponturi despre site-urile pe care poti sa urmaresti in voie episoadele din serialele voastre preferate.
@Georgiana: GG-si imi doresc mult de tot ca ei doi sa fie impreuna:D
RBD-stai linistita nu o sa renunt:)
TVD-dupa avatar pot sa imi dau seama ca iti place serialul TVD (sper sa nu ma insel). Despre seriale asiatice nu am ce sa spun pentru ca nu am urmarit pana acum unul de la cap la coada, desi am auzit ca sunt in trend:P

Georgiana spunea...

Da este o poza cu preferati mei din TVD :D
Serialele asiatice sunt putin diferite de celelalte, mult mai frumoase.Daca vezi unul intreg vei dori sa vezi in continuare.Eu le urmaresc pe internet.

Unknown spunea...

Imi plac aproape toate serialele.Chiar e o idee buna.

Unknown spunea...

1. Gossip Girl- urmaresc serialul si de abia astept continuarea.
2. House M.D - Mi-a spus fratele meu sa ma uit la el, dar inca nu am inceput. Este pe lista mea.
3.Rebelde (RBD)- Am urmarit serialul cand era pe Acasa TV, dar nu am vazut toate episoadele.
4. The Simpson - Am urmarit putin din el.
5.Anatomia lui Grey - Chiar este dragut, chiar daca se schimba multe pe parcurs.
6.Dexter- Urmaresc si eu serialul si iti spun sa te uiti ca nu cred ca o sa te plictisesti.
7. The Pretty Little Liars - Dupa parerea mea, este mult mai frumos serialul decat cartile.
8. Ghost Wisperer - Am vazut cateva episoade la televizor.
9. Beeing Erica- Chiar nu am mai auzit de serial, dar iti multumesc ca l-ai pus pe lista.
10. Fetele Gilmore - Am vazut seriaul si este interesant.

LoStInDr3aMs spunea...

urmaresc Gossip Girl si il ador!sper ca Chuck sa ramana cu Blair si din cate am inteles in ultimul sezon asa se va intampla...acum nu stiu cati dintre voi o inghit pe serena dar mie totusi mi se pare un personaj extrem de interesant care trece de la o extrema la alta...abia astept ultimul sezon,mai ales ca ni se promite multa actiune,suspans,intriga plus ca vor reveni majoritatea personajelor;;)
imi mai place Pretty Little Liars...este genial serialul si chair nu stiu ce sa cred...oare A. este chiar aceeasi persoana ca si in carti(nu le-am citit dar am gasit rezumatele)...rasturnari de situatie ca acolo nu prea am vazut....o ador pe Aria<3 si imi place de ea alaturi de Ezra;;)
Sper sa reusesc sa urmaresc si celelalte seriale enumerate mai sus

20.03.2015

 photo 10841943_635643223229072_2246429158120324496_o_zps77bbc1a6.jpg

Persoane interesate

Networked Blogs

Tie-In by Leda

 photo Divergent-2014_zpsb5a64148.jpg
Divergent
de Veronica Roth
 photo Orasul_oaselor_tie-in_bun_zpseb262828.jpg
Orasul Oaselor
de Cassandra Clare
 photo academia_vampirilor_zps265c04e2.jpg
Academia Vampirilor
de Richelle Mead

Grab my buttons


Like ?

Follow via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Hot this week


 photo rsz_coperta-e-uc899or-sc483-te-iubesc_zps40f986f9.jpg
Viitorul nostru
by Jay Asher

 photo rsz_cop-destine-la-limita1_1_zps31609ef1.jpg
Febra Neagra
by Karen Marie Moning

 photo rsz_annasisarutulfrantuzesc_zpsc7de0cc7.jpg
Creatura
by Nely Cab

 photo rsz_cop-probabilitatea-statistica_zps2fcb287d.jpg
Probabilitatea statistica

de a te indragosti la prima vedere


by Jennifer E.Smith

Sponsori

Ratings

Photobucket