21 iul. 2012
Buna-buna! Astazi m-am gandit sa trec in revista cine se uita si cine nu se uita la serialeeee:D. Avand in vedere ca eu nu ma prea pot desparti de PC din cauza unor seriale, m-am gandit sa vad ce parere aveti voi despre ele. Si dacasunteti si voi mici sau mari fani:P.

Booktown Lover este un site destinat cartilor si pasionatilor de carti, so...vom incepe cu The Vampire Diaries sau TVD. Din punctul meu de vedere, serialul pare putin mai real decat cartile, deci la capitolul carte vs. film, parerea mea este ca filmul castiga teren. Da, intradevar, fata de carte personajele din film sunt diferite, mult mai diferite decat ma asteptam eu sa fie (cel putin din punct de vedere fizic si nu numai), lucru care sincer nu m-a deranjat. Am fost uimita sa vad ca in anumite momente filmul respecta cartea, dar dupa aceea o i-a pe un drum propriu, un drum care mie imi place foarte mult. Cum am mai spus actiunea e mai reala si mai antrenanta fata de carte si dupa cum se poate vedea prinde mult mai bine la public. Se pare ca filmul va aparea in octombrie, daca nu ma insel, cu un nou sezon, si anume sezonul 4, in care Elena va descoperi viata de vampir. 
Cand am terminat al treilea sezon, am ramas socata, deoarece Elena nu isi dorea sa devina vampir, dar dintr-o ,,greasala,, a sortii, sa ii zicem asa. aceasta se va transforma. Nu mi-a placut sa vad asta pentru ca din punctul meu de vedere, regizorul, respectiv scenaristul au cam copiat seria Amurg. Da, este adevarat ca serialul trebuia dus la un alt nivel, dar primul meu gand a fost ca au copiat Saga Amurg, ceea ce pe mine ma intristeaza putin, voiam sa vad ceva diferit. Avand in vedere ca TVD apare dupa Breaking Dawn 2, vreau sa ii vad evolutia Elenei ca vampir, foarte atenta, iar daca va semana cu evolutia Bellei, imi pare rau sa o spun, dar cred ca nu voi mai urmari serialul:( 
Apropo sa nu uit eu sunt in echipa Daemon asa ca sper din tot sufletul sa ramana cu el acum ca ii vor reveni amintirile:P

Asa, acum ca am terminat cu TVD, vreau sa mentin linia fantasy si voi continua cu Supernatural. La acest serial sunt doar la sezonul 4, dar sunt foarte incantata de el:) Imi place si imi place mult de tot. Imi place ideea pe care serialul ne-o formeaza noua, privitorilor, si anume ideea de familie. Pe scurt, pentru cine nu stie, in acest serial este vorba despre familia Winchester. Aceasta familie a trecut prin foooarte multe intalniri cu supranaturalul din momentul in care mama celor doi frati (al naibii de frumosi:P) din pacate a decedat. Intalniri cu demoni, vampiri, fantome si chiar si cu ingeri sunt cam la ordinea zilei pentru cei doi frati neinfricati. Pentru mai multe lamuriri se recomanda a se viziona serialulu:). M-a atras acest serial  pentru ca...ei bine, nu stiu exact de ce, poate pentru ca am vazut un episod, doua din cand in cand la TV si mi s-a parut interesant si am zis de ce nu. Acel moment plin de inspiratie mi-l aduc aminte si acum si il indragesc foarte tare pentru ca serialul este pur si simplu SUPERB:D.
 In serial gasim muzica buna, actiune din plin si muult supranatural, aici, daca este vorba de partea cui sunt...grea decizie, dar ca personaj il prefer pe Dean, cu toate ca uneori isi cam plande de mila...

19 comentarii:

!Melamine spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
!Melamine spunea...

Buna!!!Nici eu nu ma pot desparti de PC si totul din vina serialelor , cartilor si blogurilor :)). Deci mi se pare o idee geniala sa vorbim si despre seriale.Am vazut primele 3 sezoane din TVD.Sincera sa fiu si eu cred ca filmul e mai bun.Desigur asta poate si datorita schimbarilor care nu sunt chiar putine.Abia astept noul sezon. Sunt atat de nerabdatoare!! Elena vampir..suna putin ciudat :)) Oare cum va reactiona? In cazul serialului Supranatural nu pot sa ma pronunt pentru ca nu am vazut decat vreo 5 episoade. Recuperez chiar acum :)) Cel mai urat lucru la seriale este faptul ca pun doar un episod pe saptaman. Eu de multe ori mor de narabdare , in special cand au vacanta. Perioada aia e oribila.

Crisstina M spunea...

Ma incadrez si eu in lista urmaritorilor de seriale! :O Iar in vacanta asta am cam ramas in pana. M-am uitat la toate serialele si acum astept ca in fiecare marti si miercuri sa apara episoade noi din Teen Wolf si Pretty Little Liars :D
The Vampire Diaries este serialul meu preferat fara indoiala si de abia astept sa apara episod nou in 11 octombrie :x

Iuliks spunea...

La fel si eu nu ma pot desparti de PC din cauza serialelor:)) Eu ma uit la TDV si SUpranatural in special, dar am si o particica care adora dramele asiatice, pt ca sunt extrem de amuzante si dramatice si anime-urile:))
I know I'm an Otaku-girl:)))

Crisstina M spunea...

un serial puteti sa imi recomandati? :D sau tu miha... o idee ceva? am ramas in pana :| m-am uitat la toate X_X

simonik_simo13 spunea...

O idee foarte buna nici eu nu pot sa renunt la serialele mele:X:X mai ales la jurnale<3

Miha:D spunea...

@!Melamine: Mie imi spui? Nu pot dormi noaptea de dinaintea serialului pentru ca ma tot gandesc ce se va putea intampla. Dar am gasit o solutie:P am inceput sa ma uit la seriale care au cateva sezoane in fata ca sa ma pot uita in voie la episoade.
@Crisstina M: Si eu abia astept sa apara primul episod din noul sezon, deoarece dupa parerea mea primul si ultimul episod din sezon sunt cele mai tari:P. Iar despre seriale ca recomandare...iti recomand si defapt recomand la toata lumea serialul Gossip Girl. Nu stiu daca l-ai vazut sau nu, dar este serialul meu preferat, daca vrei maine mai revin cu cateva seriale ca recomandare pt. tine si nu numai:P

Miha:D spunea...

@simonik_simo13: Bine ai venit in grup:P

Miha:D spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Georgiana spunea...

Inainte vedeam mai multe seriale dar acum ma uit decat la "Jurnalele Vampirilor".
Abia astept sa inceapa noul sezon, sper ca in sfarsit Elena si Damon sa fie impreuna :D
"Supernatural" nu am vazut decat un singur sezon, care a fost la tv.

!Melamine spunea...

@Miha:D : Si eu fac acelasi lucru , dar uneori raman in pana de ideei. Am vazut cam toate serialele carora li se face mai multa publicitate. Cateva recomandarile ar fi perfecte :))

cassady spunea...

si eu mai urmaresc cate odata seriale: the good wife, fairly leagal, csi, law&order, etc

Crisstina M spunea...

@Miha:D l-am vazut deja :o3 >:D< mersi pt efort :*:*

Unknown spunea...

Mie imi place mult TVD.

Unknown spunea...

Si eu ma uit la ambele seriale. Chiar imi plac. Eu de abia sunt la sezonul 2( Supernatural). Miha, tu pe cine ai alege, Dean sau Sam. Astept lista ta cu serialele pe care le mai urmaresti.

Unknown spunea...

Mie imi pare rau ca o sa mai apara doar 11 episoade din Gossip Girl.:(

Miha:D spunea...

@Elena Zaharia: Eu l-as alege pe Dean, nu stiu ce sa zic despre Sam este putin prea demonicm are el ceva asa care nu ma incanta, in schim Dean:X Tu? Pe cine ai alege?

Unknown spunea...

Tot pe Dean. Nu stiu de ce, dar este ceva ce ma atrage la el. Poate ca nu ia toate lucrurile in serios.:))

LoStInDr3aMs spunea...

abia astept noul sezon din tvd dar m-ar bucura daca elena ar alege in sfarsit pe unul dintre fratii salvatore...dar nu cred ca o va face prea curand doar trebuie sa netina in suspans,nu???

20.03.2015

 photo 10841943_635643223229072_2246429158120324496_o_zps77bbc1a6.jpg

Persoane interesate

Networked Blogs

Tie-In by Leda

 photo Divergent-2014_zpsb5a64148.jpg
Divergent
de Veronica Roth
 photo Orasul_oaselor_tie-in_bun_zpseb262828.jpg
Orasul Oaselor
de Cassandra Clare
 photo academia_vampirilor_zps265c04e2.jpg
Academia Vampirilor
de Richelle Mead

Grab my buttons


Like ?

Follow via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Hot this week


 photo rsz_coperta-e-uc899or-sc483-te-iubesc_zps40f986f9.jpg
Viitorul nostru
by Jay Asher

 photo rsz_cop-destine-la-limita1_1_zps31609ef1.jpg
Febra Neagra
by Karen Marie Moning

 photo rsz_annasisarutulfrantuzesc_zpsc7de0cc7.jpg
Creatura
by Nely Cab

 photo rsz_cop-probabilitatea-statistica_zps2fcb287d.jpg
Probabilitatea statistica

de a te indragosti la prima vedere


by Jennifer E.Smith

Sponsori

Ratings

Photobucket