5 aug. 2012
Scuzati lipsa mea din ultimele doua zile, dar am avut o urgenta in familie si a trebuit sa ma duc la bunica. Am cam ramas in urma cu provocarile, dar voi recupera cat de repede pot:). Asa ca sa incepem.

Am ramas la provocarea numarul 3.

3.      Cu care personaj din cărțile citite te asemeni cel mai mult (aveți calități, defecte comune, același mod de a acționa în unele situații etc.) ? Dacă nu ai găsit doar un personaj, poți face un mix de 2-3 și să ne spui ce ai asemănător de la fiecare.
M-am gandit, m-am razgandit, apoi am luat-o de la capat si am facut chestia asta de o mie de ori. Am incercat sa imi amintesc fiecare personaj pe care l-am descoperit pana acum, am incercat sa ii revad calitatile si defectele, dar cum era de asteptat nu am gasit unul care sa imi semene perfect. Stiu cum suna, de aceea nu am fost foarte dezamagita pentru ca nu am gasit un personaj care sa mi se potriveasca perfect. Fiecare om are caracterul sau propriu, are calitatile si defectele sale, de aceea personajul cu care ma aseman perfect sunt chiar...EU. Din pacate inca nu s-a scris o carte despre asa ca am incercat sa mai caut si am gasit-o pe Elena Gilbert. Da, aceea Elena Gilbert. 
Mi-am dat seama ca ma aseaman intr-o oarecare masura cu Elena aceea blonda, cu nasul pe sus si tot tacamul. Nu va speriati! Nu ma aseaman cu ea din punct de vedere fizic. Adica clar nu sunt o blonda superba cu ochii albastrii si cu un fizic perfect, dar din punct de vedere psihic eu zic ca ne asemanam.
Eu zic sa incepem de la origini. Inca de mica am fost cea mai rasfatata, fiind singurul copil si pe deasupra fiind si fata (intr-o familie care avea doar copii baieti), am fost cea mai rasfatata si alintata de catre familie. Eu eram mereu in centrul atentiei si pe parcurs ce am crescut nu s-au schimbat prea multe (deoarece am avut grija de asta). Nu pot sa spun ca sunt cea mai populara fata din lume, dar nici nu pot sa ma plang ca lumea ma ignora. Sunt undeva putin mai sus de normal, lucru care ma bucura extrem de mult, pentru ca intr-un fel eu am nevoie de atentie. 
Ca orice fata imi place sa ma aranjez si sa fiu dichisita, asta imi da incredere in mine si ma simt ca un fel de ,,femeie bionica'' (pentru ca fara micile mele retusuri sunt nesigura pe mine). Dar odata ce ma aranjez putin, sunt mai ,,confortabila'' in pielea mea si mult mai sigura pe mine. 
La fel ca Elena imi place sa ma avant in micile jocuri ale flirtului. Nu imi place sa fie doar lapte si miere. Imi place sa fie mici joculete care sa mai antreneze idila. 
Incerc si incerc din greu sa vad lumea cu toate defectele ei, dar cateodata ma retrag in bula mea de fericire unde toata lumea e draguta si buna, uneori chiar cu riscul major de a o da in bara a la Miha(da se mai intampla si asta), dar nu pot sau nu vrea sa cred ca am ajuns sa traim intr-o lume atat de rea si de parsiva, asa ca uneori inchid ochii, chiar daca asta inseamna sa ma insel in privinta unor tipuri de oameni. asta fiind unul dintre cele mai mari defecte ale mele.
Asemanatoare cu Elena este puterea prieteniei si a iubirii, deoarce daca un prieten drag este in primejdie sau doar intr-o pasa proasta incerc sa il ajut cat de bine si cat de mult pot.
Ok si ca nu uit de serial, as putea spune ca, caracterul meu coincide cu cel al Elenei din carte, dar imaginea mea de ansamblu seamana cu Nina Dobrev, respectiv Elena din serial.


Cam asta ar fi, abia astept sa va vad comentariile si sa vad in piele carui personaj ati putea intra usor.

5 comentarii:

simonik_simo13 spunea...

Iubesc personajul pe kare l-ai ales<3<3

Iuliks spunea...

foarte interesante pers pe care l-ai ales:D O iubesc pe Elena Gilbert<3

!Melamine spunea...

Ce dragut<3 Eu nu sunt mare fana a ei, dar e si din cauza ca nu prea impac personajul din carte cu cel din serial.

LoStInDr3aMs spunea...

elena gilbert:* frumoasa autocaracterizare;;)

Sweet Lemon spunea...

Dragut ;;) Eu nu gasesc pe nimeni cu care sa cred ca m-as asemana.. Poate cu Cassie din Cercul Secret, insa doar la comportament si gandire

20.03.2015

 photo 10841943_635643223229072_2246429158120324496_o_zps77bbc1a6.jpg

Persoane interesate

Networked Blogs

Tie-In by Leda

 photo Divergent-2014_zpsb5a64148.jpg
Divergent
de Veronica Roth
 photo Orasul_oaselor_tie-in_bun_zpseb262828.jpg
Orasul Oaselor
de Cassandra Clare
 photo academia_vampirilor_zps265c04e2.jpg
Academia Vampirilor
de Richelle Mead

Grab my buttons


Like ?

Follow via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Hot this week


 photo rsz_coperta-e-uc899or-sc483-te-iubesc_zps40f986f9.jpg
Viitorul nostru
by Jay Asher

 photo rsz_cop-destine-la-limita1_1_zps31609ef1.jpg
Febra Neagra
by Karen Marie Moning

 photo rsz_annasisarutulfrantuzesc_zpsc7de0cc7.jpg
Creatura
by Nely Cab

 photo rsz_cop-probabilitatea-statistica_zps2fcb287d.jpg
Probabilitatea statistica

de a te indragosti la prima vedere


by Jennifer E.Smith

Sponsori

Ratings

Photobucket