30 sept. 2012

 

Titlu: Cincizeci de umbre intunecate
Serie: volumul 2 din seria Cincizeci de umbre ale Domnului Grey
Editura: Trei
Detalii: 624 pagini, publicata pe data de 10 Septembrie 2012
Sursa: Cartea mi-a fost oferita de libraria online Libris



Acest roman te cucereşte, te captivează şi te domină.

Intimidată de gusturile speciale şi secretele întunecate ale tânărului şi frumosului om de afaceri Christian Grey, Anastasia Steele se desparte de acesta şi îşi începe cariera la o editură din Seattle.
Însă dorul de Christian o urmăreşte neîncetat, iar atunci când acesta îi propune un nou „contract", Anastasia nu poate rezista. Ei reîncep relaţia, iar Anastasia află mai multe despre trecutul chinuitor al iubitului ei pervertit, provocator şi măcinat de frământări.
În timp ce Christian se luptă cu demonii săi interiori, Anastasia este nevoită să se confrunte cu furia şi invidia unei femei care a făcut parte din trecutul lui Grey şi trebuie să ia cea mai importantă decizie din viaţa sa.

Citeşte cartea despre care vorbeşte toată lumea!

Cincizeci de umbre întunecate este al doilea volum al unei trilogii care a marcat o nouă eră în industria cărţii: după ce a devenit un hit mondial ca e-book, trilogia a fost publicată în format de carte tipărită, înregistrând vânzări de 40 de milioane de exemplare în doar 4 luni. Cele trei romane au fost traduse în peste 37 de ţări, iar apariţia lor a fost salutată de celebrele publicaţii New York Times şi Wall Street Journal. Drepturile de ecranizare a trilogiei au fost câştigate de Universal Pictures.



Multumesc librariei online Libris, pentru sansa de a citi aceasta carte, volumul 2 din cunoscuta serie ,Cincizeci de umbre, a lui E.L.James, dar si pentru tot sprijinul acordat.Accesati si voi site-ul lor, pentru a vedea cate carti frumoase au !

Cand am primit vestea ca volumul 2 va aparea luna aceasta, am fost foarte fericit, asta pentru ca am citit volumul 1 in luna Iulie si inca imi statea gandul la povestea de dragoste dintre cei doi.Chiar ma bucur ca nu am citit primul volum in luna Mai cand a aparut, pentru ca distanta dintre volume ar fi fost mai mare si nu stiu daca as fi rezistat.Sper ca cei de la editura Trei sa publice si urmatorul volum tot atat de curand.

II avem in centrul povestii tot pe Anastasia si Christian, care la sfarsitul volumul trecut, ei bine, s-au despartit.Mai bine spus, Ana s-a despartit de el, pentru ca aceasta nu putea indeplini viciile intunecate ale acestuia.Ramanand singura, Ana isi continua viata pe care o avea inainte de a se intalni cu Domnul Grey, dar parca nu mai este la fel...viata ei pare mai stearsa, mai goala.Cum cea mai buna prietena a ei, Kate este plecata in vacanta alaturi de parintii ei, Ana nu are pe nimeni aproape, absolut pe nimeni.Acum ca s-a mutat in Seattle si s-a angajat la o firma editoriala, serviciul este singurul ei punct pe care se poate focusa.
Dar cum si pentru Christian viata nu mai este la fel fara Anastasia, el incearca sa se impace cu ea si sa renunte la asa zisele nevoi, asta doar pentru ea.

Ajunga la concluzia ca viata ei nu are niciun rost fara Christian, aceasta se impaca cu el si spera ca lucrurile vor putea decurge normal si ca il va schimba pe Christian, intr-un om mai bun.
Stiti, acum in volumul 2, lucrurile sunt mai intensificate, totul se intampla mult mai repede si mai bine.
Dupa noaptea in care Ana s-a despartit de el, acesta a ajuns la concluzia ca nu ar mai putea trai fara ea, iar asta l-a schimbat de tot.Cand spun ca s-a schimbat de tot, ma refer la faptul ca nu o mai trateaza ca pe o supusa, ci ca pe iubita lui, relatia lor este o relatie normala, nu ca inainte, dominator-supusa.Asta este exact ceea ce isi doreste Ana, dar si Christian.Totusi, ei inca ii este frica ca el nu va putea trai toata viata asa cu ea si ca la un moment dat, nu va mai putea trai fara micile vicii intunecate.

Dragostea dintre cei doi ajunge la cote maxime si veti vedea de ce spun asta, dar din pacate, un obstacol apare in drumul lor spre fericire.O fosta supusa de-a lui Christian apare prin persaj si incearca sa strice putin lucrurile.Partea rea este ca are probleme mintale si ca umbla pe strazi libera cu un pistol.Ana afla ca fata care a vorbit cu ea este fosta supusa a lui Christian, iar asta o inspaimanta enorm.Si pentru ca tot timpul in dragoste apar probleme, seful Anei incepe sa aiba o pasiune pentru ea si sa se poarte ciudat.Nu prea are noroc, pentru ca Christian afla despre sentimentele lui pentru Ana si dispare.

Dragostea dintre cei doi le-a rezervat un viitor impreuna si acestia isi fac planuri.Dar vor reusi sa invinga toate obstacolele care se pun in fata fericirii lor ? Chiar acum, cand totul este perfect, acestia sunt in pericol.Vor reusi sa-i invinga pe cei care le vor raul si sa traiasca fericiti pana la adanci batraneti ?

Am spus " sa-i invinga" pentru ca la finalul volumului mai apare un persoanaj , care este foarte hotarat sa i-o plateasca lui Christian, dar nu va spun cine este.Pun pariu ca volumul 3 va fi spectaculos, pentru ca se vor intampla o gramada de lucruri care nu au fost terminate in acest volum.

Va recomand seria tuturor !



54 comentarii:

Sweet Lemon spunea...

Credeam ca e altfel cartea. Sincer, m-ai fauct curioasa sa citesc aceasta serie :D

Mădă spunea...

Vand primele doua volume, 40 lei. Contact la bejinariu.madalina la gmail punct com)

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Unknown spunea...

Nu ma pot pronunța foarte bine în legătură cu aceasta carte deoarece nu am reușit sa o citesc, însă îmi place foarte mult recenzia, mai ales ca cei doi s-au împăcat, cred ca e cel mai bine sa existe intre cei doi o relație bazata pe egalitate, și chiar dacă uneori trecutul și viitorul împiedică cursul normal al prezentului,asta nu înseamnă ca cei doi nu pot trece peste, totul tine de iubire și cat de puternica este aceasta...

Unknown spunea...

Chiar dacă nu am reușit sa citesc acest volum încă, ma încânta detaliile pe care mi le dai, îmi pare bine ca cei doi s-au împăcat, ca relația dintre Ana și Christian se bazează pe egalitate, și nu pe supunere ca în trecut, trecut de unde a răsărit și fosta supusa a domnului Grey care înțeleg ca ar trebui sa se suprapună intre cei doi, ea și cu șeful Anei, însă dacă iubirea dintre cei doi de mare,atunci ei pot trece peste orice...

Alexandra Ioana spunea...

ce pot sa zic despre serie:)),sunt mega impresionata:">,mai ales de christian grey:>,cine nu ar dori un astfel de barbat:>,acuma ziceti si voi.Sunt la volumul 2 si il citesc momentan,dupa ma apuc si de 3 pe care l=am primit azi:x

Lexi spunea...

Hmm, e superba seria, desi mai am de citit si ultimul volum :))

Cristinab spunea...

nu am citit inca seria, dar la cate recenii am citit am ... impresia ca as fi citit-o.
in acest nou an mi-am propus sa le achizitionez si sa le lecturez.

Unknown spunea...

Eu vreau sa citesc seria de mult timp, dar nu am avut ocazia sa o fac. Toata lumea vorbeste despre ea. Pe mine m-a facut curioasa personajul masculin, normal, deoarece voiam sa vad evolutia lui in functie de sentimentele pe care le traieste

DeDe spunea...

Waaaw recenzia e extraordianra. desi nu am citit primul volum , aceasta recenzie pur si simplu mi-a sarit in ochii si am zis ca trebuie sa o citesc in neaparat. Si nu am pierdut nimic . Doar am mai strecurat cu greu (ca nu mai incape) o carte in lista mea luuuuunga cu carti. Extraordinar sincer. recenzia este absolut minunata . Mi-a trezit dorinta de a o cumpara sau pur si simplu sa o citesc electronic, in fine. O recenzie magnifica.

Roxi. spunea...

Am auzit de aceasta serie ca este foarte interesanta si mai peste tot vad ca se vorbeste de ea incat ma facut curioasa! :D Mi-a placut mulr recenzia.

Unknown spunea...

Adevarul este ca e pe buzele tuturor

Melissa spunea...

Pare foarte interesant , probabil va fi urmatoarea carte pe care o vo citi :)

meduza spunea...

N-am citit primul volum, dar seria este atat de laudata incat trebuie neaparat sa o citesc si eu :)

meduza spunea...

Imi place recenzia :) Vreau neaparat sa citesc cartea, mai ales ca dupa ce ai spus mai sus, nu e chiar asa cum mi-am imaginat eu :)

meduza spunea...

Volumul 3 a aparut la Editura 3, era peste tot la Gaudeamus, cand am fost, dar nu mi l-am luat. Ca doar nu incepeam cu volumul 3 :))

Anonim spunea...

I go to see each day some web sites and information sites to
read content, but this website presents quality based writing.
My web blog - click here

Lore spunea...

Eu am citit toată seria și pot sa va spun ca mi-a plăcut foarte mult. Sunt trei cărți bine scrise.

Anonim spunea...

Thank you, I have recently been looking for information about this subject
for a while and yours is the greatest I have discovered so far.
But, what concerning the conclusion? Are you positive in regards to the source?


Also visit my web-site Starcraft 2 key generator

Anonim spunea...

Good info. Lucky me I discovered your website by accident (stumbleupon).
I've saved as a favorite for later!

My site ... World Of Tanks Hack

Anonim spunea...

Excellent post however , I was wondering if you
could write a litte more on this subject? I'd be very thankful if you could elaborate a little bit more. Cheers!

Feel free to visit my web-site; World Of Tanks Hack

Anonim spunea...

In fact no matter if someone doesn't understand afterward its up to other visitors that they will help, so here it occurs.

Also visit my blog; Microsoft points

Anonim spunea...

Hey there would you mind sharing which blog platform you're using? I'm planning to
start my own blog soon but I'm having a tough time selecting between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design and style seems different then most blogs and I'm looking
for something unique. P.S
Apologies for getting off-topic but I had to ask!


Here is my page ... download 7zip

Anonim spunea...

Quality articles is the key to attract the people to go
to see the site, that's what this web page is providing.

Also visit my webpage - Unknown

Anonim spunea...

Fantastic website you have here but I was wondering if you
knew of any community forums that cover the same topics discussed here?

I'd really love to be a part of online community where I can get opinions from other experienced people that share the same interest. If you have any recommendations, please let me know. Thanks a lot!

Check out my blog ... revelife.Com

Anonim spunea...

With havin so much content and articles do you ever run into any issues of plagorism or copyright infringement?
My blog has a lot of exclusive content I've either created myself or outsourced but it looks like a lot of it is popping it up all over the web without my authorization. Do you know any solutions to help protect against content from being stolen? I'd truly appreciate it.


Here is my web-site - Unknown

Anonim spunea...

If you want to grow your know-how simply keep visiting this web site and be updated with the hottest news posted here.



my site :: Friendsite.Com

Anonim spunea...

Way cool! Some extremely valid points! I appreciate you penning this
write-up and the rest of the website is really good.


Here is my page - Unknown

Anonim spunea...

Everything is very open with a really clear description of the issues.
It was truly informative. Your site is very helpful.
Thank you for sharing!

Also visit my site; Unknown

Anonim spunea...

Great article.

Also visit my web blog - Diaper Rash remedies

Anonim spunea...

I'm not certain the place you're getting your info, but great topic.

I needs to spend a while finding out much more or working out more.
Thank you for magnificent information I was on the lookout for this information for my mission.



Also visit my site - Unknown

Anonim spunea...

I do consider all the ideas you have offered for your post.
They're very convincing and will definitely work. Nonetheless, the posts are too brief for beginners. May you please extend them a little from next time? Thank you for the post.

My web-site Unknown

Anonim spunea...

I just couldn't leave your site prior to suggesting that I actually loved the standard info an individual supply to your guests? Is gonna be back ceaselessly in order to check up on new posts

my homepage: unknown

Anonim spunea...

Wow that was odd. I just wrote an incredibly long comment
but after I clicked submit my comment didn't show up. Grrrr... well I'm not
writing all that over again. Regardless, just wanted to say fantastic blog!


Feel free to surf to my web blog - Wilbertfu.datingish.hk

Anonim spunea...

Hi, I check your blog daily. Your humoristic style is witty,
keep it up!

my webpage; Psn Code Generator

Anonim spunea...

Fantastic blog! Do you have any recommendations for
aspiring writers? I'm hoping to start my own blog soon but I'm a little lost on everything.
Would you propose starting with a free platform like Wordpress
or go for a paid option? There are so many choices out there that
I'm totally confused .. Any tips? Many thanks!

Take a look at my homepage - jacquelin.revelife.com

Anonim spunea...

Today, while I was at work, my sister stole my iphone and tested to see if it can survive a forty foot drop, just so she can be a
youtube sensation. My iPad is now destroyed and she has
83 views. I know this is totally off topic but I had to share
it with someone!

Feel free to visit my webpage - dry scalp treatments

Anonim spunea...

This is a topic that's close to my heart... Thank you! Where are your contact details though?

Check out my weblog ... Unknown

Anonim spunea...

hello!,I like your writing very so much! proportion we be
in contact more approximately your post on AOL?
I require an expert on this space to resolve my problem. Maybe that is you!
Having a look ahead to peer you.

My website :: Unknown

Anonim spunea...

Wow, marvelous blog layout! How long have you been blogging for?
you made blogging look easy. The overall look of your website is excellent, let alone
the content!

Here is my site :: World Of Tanks Hack

Anonim spunea...

I visited multiple sites but the audio feature
for audio songs current at this site is genuinely marvelous.


Take a look at my webpage - unknown

Anonim spunea...

Everyone loves what you guys are up too. This type of clever work and reporting!

Keep up the excellent works guys I've included you guys to our blogroll.

My web blog; www.xxxmoviegalls.com

Anonim spunea...

This is a topic that is close to my heart... Thank you! Exactly where are your contact details
though?

Here is my homepage ... Www.dailymotion.com

Anonim spunea...

Informative article, totally what I wanted to find.

Here is my web site - cfnm fever porn tube

Anonim spunea...

Good information. Lucky me I came across your site by
chance (stumbleupon). I have bookmarked it for later!


My website - Psn Code Generator

Anonim spunea...

Hi! Do you know if they make any plugins to protect against hackers?
I'm kinda paranoid about losing everything I've worked hard on.
Any suggestions?

My site; World Of Tanks Hack

Anonim spunea...

It's remarkable to pay a visit this web site and reading the views of all colleagues on the topic of this article, while I am also zealous of getting know-how.

my page :: The Interlace

Anonim spunea...

We're a bunch of volunteers and starting a brand new scheme in our community. Your site provided us with helpful information to work on. You've done an impressive activity
and our entire neighborhood will probably be grateful to you.



Here is my web site - Minecraft Gift Code Generator

Anonim spunea...

This excellent website truly has all of the info I wanted about
this subject and didn't know who to ask.

Feel free to visit my homepage :: Minecraft Crack

Anonim spunea...

Hi, always i used to check blog posts here early in the morning, as i love to learn more and more.


My web blog - Psn Code Generator

Unknown spunea...

Imi place foarte mult recenzia si subiectul cartii e interesant.

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Bratu Gabriela spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

electronic cigarette, electronic cigarettes reviews, smokeless cigarettes, ecigs, electronic cigarettes, e cig forum

20.03.2015

 photo 10841943_635643223229072_2246429158120324496_o_zps77bbc1a6.jpg

Persoane interesate

Networked Blogs

Tie-In by Leda

 photo Divergent-2014_zpsb5a64148.jpg
Divergent
de Veronica Roth
 photo Orasul_oaselor_tie-in_bun_zpseb262828.jpg
Orasul Oaselor
de Cassandra Clare
 photo academia_vampirilor_zps265c04e2.jpg
Academia Vampirilor
de Richelle Mead

Grab my buttons


Like ?

Follow via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Hot this week


 photo rsz_coperta-e-uc899or-sc483-te-iubesc_zps40f986f9.jpg
Viitorul nostru
by Jay Asher

 photo rsz_cop-destine-la-limita1_1_zps31609ef1.jpg
Febra Neagra
by Karen Marie Moning

 photo rsz_annasisarutulfrantuzesc_zpsc7de0cc7.jpg
Creatura
by Nely Cab

 photo rsz_cop-probabilitatea-statistica_zps2fcb287d.jpg
Probabilitatea statistica

de a te indragosti la prima vedere


by Jennifer E.Smith

Sponsori

Ratings

Photobucket