10 sept. 2012


Nascuta la miezul noptii
by C.C.Hunter
Editura: Leda
Seria: Shadow falls
Pagini: 448
Aparitie: Martie 2012
Comanda: LEDA



Nu rataţi această nouă serie impresionantă, care vă va bântui visele şi vă va cuceri. Bine aţi venit în tabăra Shadow Falls, cuibărită în adâncul pădurii din preajma unui orăşel pe nume Fallen…
Într-o seară, Kylie Galen ia parte la o petrecere unde lucrurile nu decurg deloc cum ar trebui, iar asta îi va schimba viaţa pentru totdeauna. Mama ei o trimite la Shadow Falls – o tabără pentru adolescenţi cu probleme. Însă la doar câteva ore după sosire, devine evident că toţi colegii ei au mai mult decât nişte simple „probleme”. Aici, în Shadow Falls, vampirii, vârcolacii, metamorfii, vrăjitoarele şi zânele se antrenează umăr la umăr – învaţă să-şi stăpânească puterile, să-şi controleze magia şi să trăiască în lumea normală.
Kylie nu a simţit niciodată că aparţine acelei lumi, dar, cu siguranţă, locul ei nu este nici aici, alături de o grămadă de ciudaţi paranormali. Sau este oare? Aceştia insistă că face parte dintre ei şi că a fost adusă în tabără dintr-un motiv anume.
Deşi pentru Kylie aproape nimic nu e limpede, un lucru devine dureros de clar – locul ei e în Shadow Falls…



Viata lui Kylie este data complet pesta cap - aceasta trebuie sa se obisnuiasca cu gandul ca familia ei s-a destramat si ca parintii nu se vor mai impaca niciodata - sa nu inebuneasca datorita ciudatului care o urmareste zi si noapte, si anume un domn numit " nea soldatul" si sa incerce sa se comporte cat mai normal in compania priteniilor ei.Viata ei, este acum complet schimbata.O mama care nu stie sa isi arate afectiunea fata de propriul copil si care ii interzice o multime de lucruri, un tata care nici nu vrea sa o mai vada dupa asa zisul divort, Kylie trebuie sa faca fata acestei situatii de una singura.

Incercand sa uite de toate problemele, aceasta pleaca impreuna cu prietena sa cea mai buna, la o petrecere.O petrecere nu prea potrivita pentru Kylie, asta pentru ca lucrurile nu se termina prea bine si toata lumea este dusa la sectia de politie.Cum Kylie are parte doar de necazuri, mama sa o duce acasa, dar ii da vestea "minunata" . Aceea ca a inscris-o la o tabara de vara.Ceva mai rau de atat nu se poate intampla.Cum va rezista singura intr-o tabara plina de straini si fara cea mai buna prietena ?

Tabara este plina de ciudati, asta constata Kylie in momentul in care ajunge acolo.Toata lumea o priveste ciudat si ii da prin cap chiar sa fuga din tabara.Dar totul se schimba in momentul in care afla ca in aceasta tabara sunt doar copii cu diferite talente si puteri.Se imprieteneste cu Miranda - o vrajitoare care te face sa razi non-stop - si o vampirita, super infricosatoare pentru Kylie, dar de treaba..Il reintalneste si pe ciudatul Lucas - cel care i-a omorat pisica cand era mica- si vecinul care o inspaimanta enorm de mult.Se pare ca vizita ei aici devine din ce in ce mai ciudata, cand afla ca si ea s-ar putea sa fie o fiinta supranaturala.

Asta este vestea care o "omoara" pe loc.Se pare ca trebuie sa stea 2 luni, alaturi de acesti ciudati si sa se descopere pe ea insasi.Ar fi posibil ca ea sa fie o fiinta supranaturala ? Nici vorba.Niciodata nu a facut ceva ciudat, care sa o faca sa se intrebe asta.Dar atunci de ce se simte "atrasa" de toti acesti oameni si de aceasta tabara ? De ce o urmareste "nea soldatul" si cine este el cu adevarat ?  Ar putea afla mai multe secrete decat a aflat pana acum ? Ar putea avea o viata mai rea de-a atat ?



17 comentarii:

LoStInDr3aMs spunea...

am castigat si eu cartea la un concurs din revista "bravo girl"...abia astept sa o citesc;;) o recenzie grozava;)

IRLover spunea...

Cartea e minuanta, merita citita.Ma bucur ca iti place :)

shosetzua96 spunea...

Si eu am castigat carea la un concurs din bravo girl si deja am citito.A fost frumoasa.

shosetzua96 spunea...

Si eu am castigat carea la un concurs din bravo girl si deja am citito.A fost frumoasa.

Christyna_BM spunea...

Dap. Ma bucur ca ai citit-o. Mie mi-a placut foarte mult seria Shadow Falls.

Izabela spunea...

Imi place recenzia. Am citit si eu Nascuta la miezul noptii si chiar mi-a placut. Mai ales cand am aflat cine e "Nea Soldatul".

Anonim spunea...

The wise man is always a good listener.
[url=http://burberryoutletnew.blogspot.com/]burberry outlet[/url] burberryoutletnew.blogspot.com
[url=http://ugg-outlet-online.weebly.com/]ugg outlet[/url] ugg-outlet-online.weebly.com
[url=http://classic-uggboots-sale.blogspot.com/]ugg boots sale[/url] classic-uggboots-sale.blogspot.com
There is no garden without its weeds.
burberry bags outlet burberry-bags-outlet-sale.blogspot.com
burberry outlet burberry-sale-outlet.weebly.com

Sandy spunea...

Mereu mi-am dorit sa citesc cartea asta <3. Imi place mult recenzia ta, cred ca o sa merg dupa sarbatori la librarie sa mi-o iau :D:D

Deathnote spunea...

Imi place recenzia si-mi doream de ceva timp s-o citesc. Sper sa stau mai bine cu timpul liber, insa :P

Apropo, La multi Ani! ^_-

giorgiana spunea...

mi-a placut cartea mai mult decat ma asteptam, astept sa citesc volumul 2 si sper sa evolueze lucrurile, cu Lucas as spune eu

Simona spunea...

O carte care mi-a placut enorm:X. Kylie si Lucas sunt superbi impreuna:X

Unknown spunea...

A fost super primul volum, nu ma gandeam ca o sa-mi placa atat de mult avand in vedere ideile mele preconcepute in momentul in care am vazut-o. Coperta a fost superba din pucntul meu de vedere, de fapt, toate copertile de la aceasta serie sunt magnifice. Imi pare rau de Derek, dar mie tot de Lucas imi place

Unknown spunea...

A fost super primul volum, nu ma gandeam ca o sa-mi placa atat de mult avand in vedere ideile mele preconcepute in momentul in care am vazut-o. Coperta a fost superba din pucntul meu de vedere, de fapt, toate copertile de la aceasta serie sunt magnifice. Imi pare rau de Derek, dar mie tot de Lucas imi place

meduza spunea...

Nu l-am citit :(( Am oscilat intre Nascuta la miezul noptii si Divergent, si am ales Divergent. Desi mi-ar fii palcut sa citesc si Nascuta la miezul noptii, nu regret decizia de a cumpara Divergent :)

meduza spunea...

Imi place recenzia. Am auzit o gramada despre aceasta carte, si se pare ca se ridica la nivelul laudelor :)

meduza spunea...

Si coperta-i foarte tare :) Mai ales ca eu iubesc movul. Sau el ma iubeste pe mine, depinde :))

Unknown spunea...

Suna interesant. Foarte interesaaant :-?
Adoor coperta :>

20.03.2015

 photo 10841943_635643223229072_2246429158120324496_o_zps77bbc1a6.jpg

Persoane interesate

Networked Blogs

Tie-In by Leda

 photo Divergent-2014_zpsb5a64148.jpg
Divergent
de Veronica Roth
 photo Orasul_oaselor_tie-in_bun_zpseb262828.jpg
Orasul Oaselor
de Cassandra Clare
 photo academia_vampirilor_zps265c04e2.jpg
Academia Vampirilor
de Richelle Mead

Grab my buttons


Like ?

Follow via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Hot this week


 photo rsz_coperta-e-uc899or-sc483-te-iubesc_zps40f986f9.jpg
Viitorul nostru
by Jay Asher

 photo rsz_cop-destine-la-limita1_1_zps31609ef1.jpg
Febra Neagra
by Karen Marie Moning

 photo rsz_annasisarutulfrantuzesc_zpsc7de0cc7.jpg
Creatura
by Nely Cab

 photo rsz_cop-probabilitatea-statistica_zps2fcb287d.jpg
Probabilitatea statistica

de a te indragosti la prima vedere


by Jennifer E.Smith

Sponsori

Ratings

Photobucket