30 nov. 2012



Gelozie
Seria: Altfel de Ingeri
de Lili.St.Crow
Editura: Leda
Nr. pagini: 380
Data de aparitie: Octombrie 2012 
Sursa: Cartea mi-a fost oferita de editura Leda pentru recenzie.





În sfârşit, Dru Anderson ar trebui să fie în siguranţă, căci a reuşit să scape de colţii vampirilor şi a ajuns la Schola Prima, principala şcoală unde îşi are cartierul general Ordinul. Aici începe să se pregătească şi să înveţe ce înseamnă de fapt să fii o svetocha ─ o creatură pe jumătate vampir, pe jumătate om, şi dotată cu puteri nebănuite ─ în Lumea Reală a băieţilor djamphiri. Dar o pânză de păianjen de minciuni şi trădări continuă să se strângă în jurul ei. Christophe lipseşte, Graves se poartă ciudat, iar gărzile de corp pe care le-a primit par să ştie mai mult decât ar trebui. Şi tot aici o regăseşte şi pe capricioasa Anna, cealaltă svetocha cu puteri asemănătoare cu ale ei, dar care nu vrea să împartă cu ea luminile reflectoarelor. Dru trebuie să găsească o modalitate de a-i face faţă Annei, să afle mai multe secrete din propriul ei trecut, să ţină piept atacurilor vampirilor şi în acelaşi timp să-şi lămurească sentimentele pe care le nutreşte pentru Graves şi Christophe.
 
Există un trădător în Ordin care o vrea pe Dru moartă ─ dar mai întâi trebuie să afle ce îşi mai aminteşte ea din noaptea în care a murit mama ei. Dru a blocat această amintire, dar se pare că va trebui totuşi să şi-o elibereze, mai ales atunci când Christophe se întoarce şi urmează să fie judecat în faţa Consiliului. Iar singura care îi poate salva viaţa este chiar Dru.
Fanii lui Dru nu vor fi dezamăgiţi nici în acest antrenant volum al seriei. Romanul se citeşte dintr-o suflare, şi mulţi dintre cititori se vor identifica din nou cu acest personaj fascinant – puternic, dar şi vulnerabil, cu aură de djamphir, dar adesea cu un comportament amintind de cel al unei adolescente obişnuite…





Uite ca a venit randul recenziei si pentru volumul 3 din seria Altfel de Ingeri de Lili.St.Crow.Ma bucur ca nu am citit volumul 2, Tradari, chiar cand a aparut si l-am citit in vara ce a trecut, pentru ca a fost distanta destul de luna intre apartiile celor 2 volume, dar asta nu mai conteaza, nu ? Important este faptul ca seria devine tot mai buna si ca am ajuns deja la volumul al treilea.

Dupa ce in volumul trecut, Dru a fost dusa la o scoala gresita, unde "trebuia sa fie in siguranta", aceasta ajunge in sfarsit, la Schola Prima, cea mai mare, buna si "sigura" scoala, care ar putea ascunde o svetocha.Ca intotdeauna, prietenii ei ii sunt alaturi, Graves, Lunganul si restul baietilor care au ajutat-o sa evadeze din vechea scoala, cand era cat pe ce sa fie omorata.

Aici, la Schola Prima, o intalneste o sefa ordinului, Anna, care intamplator ( sau nu ) este tot o svetocha.Pentru Dru nu este o surpriza intalnirea ei, pentru ca aceasta a mai vizitat-o la vechea scoala, dar Dru nu stie de ce.Instinctul de svetocha ii spune lui Dru, ca ceva nu este in regula cu Anna, dar cat timp va mai trai cu frica ca cineva vreau sa o omoare? Toata viata !

Cele doua vorbesc, "se apropie mai mult" si sentimentul ca Anna nu o place, de niciun fel, se intensifica tot mai mult, in mintea lui Dru.Cristophe nu e de gasit, ceea ce o speria pe Dru, dar stie ca el veni la momentul potrivit inapoi.

Actiunea, incepe la propriu, in momentul in care in mintea lui Dru revin amintiri din noapte in care mama ei a fost omorata, si aceasta pune totul cap la cap.....dar prea tarziu.Iadul se dezlantuie si Dru isi da seama care este purul adevar.Poate Dru sa duca o lupta cu "cea" sau "cel" care o vrea moarta si care este un tradator ? Cine este tradatorul din ordin care o vrea cu orice pret rasa de pe fata pamantului ? Ar putea fi cineva din neamul ei ?

Per total, volumul a fost foarte bun.Autoarea mentine seria cu fiecare volum la un standard inalt, asa ca va recomand cartea sau seria, pentru cei ce nu au citit primele doua volume.Finalul volumului, ne arata sau ne sugereaza cum va continua actiunea in urmatoarea carte si va spun sigur ca volumul 4 va avea atat de multa actiune, incat le va depasi pe primelele 3.

Poti castiga cartea, intr-un mega concurs, in curand, pe blog !

Multumesc editurii Leda, pentru sansa de a citi aceasta carte !

8 comentarii:

Sandy spunea...

Nu am citit inca seria, dar pare interesanta. Sper sa am ocazia sa o citesc. Din cate am citit in recenzia ta, cred ca e genul meu de carte <3

Marmo spunea...

Of, de cand astept sa apara a 3 a <3 ! Si un concurs ! Se vede ca vine craciunul :)

Unknown spunea...

Nu am citit acest volum, sper sa o fac curand. Primel doua chiar mi-au placut. eu nu sunt adepta descrierei mai ales daca mi se pare ca sunt detaliate chestii plictisitoare, dar autoarea mentine actiunea la un grad care ma face sa vreau mreu sa citesc. Are ea si personajele acelea dragute, masculine, normal care dau sarea si piperul

meduza spunea...

N-am citit primul volum si inca de atunci ma chinui sa fac rost de Tradari :D

meduza spunea...

Imi place coperta, desi tipul ala arata naspa :))

meduza spunea...

De abia astept sa ajung si eu sa citesc urmatoarele volume, pentru ca totul suna super tare! <3

Anonim spunea...

AM tras aşa mult de primele 3 volume din Kincaid, încât am rămas în urmă cu cititul şi nici nu ştiu ce carte să citesc mai repede acum. Culmea, după primele 3 volume, a început să mă fascineze şi Kincaid.
De când a apărut Gelozie mă aşteaptă în raft şi chiar ştiind că e bună cartea, tot n-am ajuns încă să o citesc

Gavriloi Adina spunea...

O carte care m-a cucerit de la inceput.Intamplarile prin care trece Dru si toata actiunea cartii mi-au placut mult de tot.

20.03.2015

 photo 10841943_635643223229072_2246429158120324496_o_zps77bbc1a6.jpg

Persoane interesate

Networked Blogs

Tie-In by Leda

 photo Divergent-2014_zpsb5a64148.jpg
Divergent
de Veronica Roth
 photo Orasul_oaselor_tie-in_bun_zpseb262828.jpg
Orasul Oaselor
de Cassandra Clare
 photo academia_vampirilor_zps265c04e2.jpg
Academia Vampirilor
de Richelle Mead

Grab my buttons


Like ?

Follow via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Hot this week


 photo rsz_coperta-e-uc899or-sc483-te-iubesc_zps40f986f9.jpg
Viitorul nostru
by Jay Asher

 photo rsz_cop-destine-la-limita1_1_zps31609ef1.jpg
Febra Neagra
by Karen Marie Moning

 photo rsz_annasisarutulfrantuzesc_zpsc7de0cc7.jpg
Creatura
by Nely Cab

 photo rsz_cop-probabilitatea-statistica_zps2fcb287d.jpg
Probabilitatea statistica

de a te indragosti la prima vedere


by Jennifer E.Smith

Sponsori

Ratings

Photobucket