24 nov. 2012



Salutare tuturor ! Cum o mai duceti ? Am lipsit o gramada de timp de pe blog,  cred ca cel mai mult de pana acum, exceptand vacantele si alte cele.Nu am mai deschis calculatorul de fix o saptamana, datorita scolii, normal.

In  fiecare zi din saptamana am avut si o sa am meditatii la cate ceva, dupa care baga repede si invatata pentru urmatoarea zi, mai mananca ceva si gata ziua.Mai stai si pana la 1-2 pentru teme, ce sa mai zic.Ma mir ca mai respir, ce naiba, imi imaginam ca a 8-a va fi o clasa grea, dar totusi, mult prea extenuanta e'.

Am pierdut o gramada, am mai intrat de pe telefon pe site-ul Leda sa vad cu ce ne mai incanta si noroc cu ei, ca mi-au mai inveselit zilele.Nu credeam ca voi rezista o saptamana fara PC, fara Facebook, rupt de realitate cat de cat, ca sa zic asa, dar am reusit ! :D Nu stiu de ce, sunt mandru de asta, pentru ca am crezut ca sunt obsedat.

Cu cititul, am terminat Gelozie, urmeaza recenzia ( maine, cred ) si a fost moamaaaaa, bestiala ! Voi continua cu Fratia Pumnalului Negru sau Trezita in Zori, vad eu.Voi ce ati mai citit ?

Btw, ieri a fost Black Friday, ce v-ati luat ? Eu....nimic, in materie de carti.Am fost si prin librarii, dar nu s-a ivit nimic.Ma intereseaza cartile Twilight, pentru ca nu le am si vreau sa le citesc, acum ca s-a terminat seria de filme.Aaaa, era sa si uit: urmeaza recenzia filmului BREAKING DAWN 2 ! :D

Dupa postul asta, urmeaza o gramada de postari cu noutatile/ofertele si tot ceea ce am pierdut zilele astea, in caz ca nu le-ati vazut si voi.

Legat de concusuri, nici nu stiu cum sa le organizez, la cate carti am de dat.Leda e magnifica si scoate carti pe banda rulanta.Mai avem si Book City, Libris si Adevarul Shop.Va spuneam pe Facebook ca ma gandesc sa organizez un concurs de creatie, nu cred ca il voi mai face, pentru ca stiu, din propria experienta ca nu va plac.

Pentru ca inca sunt sub efectul Twilight, va las melodia de pe soundtrack.



P.S - Castigatorul Libris va fi anuntat  maine seara, dupa ora 20.

5 comentarii:

Diamond Goddess a.k.a. Smooth Cash spunea...

Multa bafta la scoala >:D< Eu mi-am luat Maximum Ride de James Patterson si inca o carte scrisa de el al carei nume e prea lung si-mi e lene sa-l mai scriu :)) Abia astept recenzia de la Gelozie :> Team Cristophe <3

IRLover spunea...

E super tare Maximum Ride, sigur o sa iti placa >:D<

giorgiana spunea...

hei, sustii ca n-ai citit twilight si nu a traznit sau asa ceva? musai sa le ei, erau la Rao la pret redus...si peste 40 lei e trasnport gratuit..eu am luat Disparuti, Croaziera si Lucas..nu m-am putut abtine., desi jurasem ca nu mai iau nimic

Simona spunea...

Mult succes cu scoala! Nu uita sa mai si respiri/ sa te delectezi cu cate ceva placut :D Daca ai cum nu lucra prea mult seara caci e cel mai obositor :(
De Black Friday nu mi-am luat nici eu nimic :)) Asteptam alte oferte :-"

Unknown spunea...

Am citit Lucas si e o carte superba care chiar merita citita. Cine nu a citit-o sa o faca repede pentru ca te aduce cu picioarele pe pamant.
Giorgiana, sunt sigura ca ti-a placut

20.03.2015

 photo 10841943_635643223229072_2246429158120324496_o_zps77bbc1a6.jpg

Persoane interesate

Networked Blogs

Tie-In by Leda

 photo Divergent-2014_zpsb5a64148.jpg
Divergent
de Veronica Roth
 photo Orasul_oaselor_tie-in_bun_zpseb262828.jpg
Orasul Oaselor
de Cassandra Clare
 photo academia_vampirilor_zps265c04e2.jpg
Academia Vampirilor
de Richelle Mead

Grab my buttons


Like ?

Follow via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Hot this week


 photo rsz_coperta-e-uc899or-sc483-te-iubesc_zps40f986f9.jpg
Viitorul nostru
by Jay Asher

 photo rsz_cop-destine-la-limita1_1_zps31609ef1.jpg
Febra Neagra
by Karen Marie Moning

 photo rsz_annasisarutulfrantuzesc_zpsc7de0cc7.jpg
Creatura
by Nely Cab

 photo rsz_cop-probabilitatea-statistica_zps2fcb287d.jpg
Probabilitatea statistica

de a te indragosti la prima vedere


by Jennifer E.Smith

Sponsori

Ratings

Photobucket