3 sept. 2013



 Dakota Johnson, fiica lui Don Johnson si a Melaniei Griffith, va interpreta rolul Anastasiei Steele intr-una dintre cele mai asteptate ecranizarii din ultimul deceniu.


Informatia a fost confirmata de autorul romanului intr-un mesaj postat pe contul de twitter. "Sunt incantat sa va anunt ca minunata Dakota Johnson a acceptat rolul Anastasiei in adaptarea Fifty Shades of Grey", a declarat E.L. James.

In ceea ce priveste rolul lui Christian Grey, producatorii si-au indreptat atentia catre Charlie Hunnam, confirmarea fiind facuta cu o zi inainte. "Minuntatul si talentatul Charlie Hunnam va fi Christian Grey in adaptarea romanului Fifty Shades of Grey", a scris acelasi E.L. James.



Dakota Johnson si-a inceput cariera ca model pentru IMG inainte sa treca la actorie, cel mai important rau al sau fiind in The Social Network, unde a avut o scena memorabila cu Justin Timberlake.

Dupa rolurile secundare din 21 Jump Street, The Five-Year Engagement si Beastly, Dakota Johnson a jucat in serialul Ben and Kate, aparand si in episodul de final al The Office. Frumoasa actrita va juca cu Aaron Paul in Need For Speed, iar in curand va incepe filmarile pentru Cymbeline.

  
Sam Taylor-Johnson (46 de ani) va regiza filmul Fifty Shades of Grey, adaptarea romanului erotic scris de E.L. James pentru care cei de la Focus si de la Universal au platit 8 milioane de dolari pentru drepturile de ecranizare. Scenariul a fost scris de Brit Kelly Marcel si urmareste relatia dintre Christian Grey, un miliardar de 27 de ani si colega lui de facultate, Anastiasia Steele.


Fifty Shades of Grey va aparea pe 1 august 2014, urmand ca filmarile sa inceapa in noiembrie.


Sursa: Pro Cinema

5 comentarii:

Anonim spunea...

Sunt dezamagita....tipa e ok si o stiu din filmele in care a jucat, insa tipul este oribil....nu e cum mi l-am imaginat...e blond...gras...nu imi place

Anonim spunea...

prima poza il dezavantajeaza, il arata ca un batran de 60 de ani....totusi Grey trebuie sa arate in jur de 30 de ani....nu puteau sa gaseasca un actor mai tanar?! am dat un search pe google images si am vazut poze care il avantajeaza si din care reiese ca nu ar fi atat de urat cum este in prima poza

IRLover spunea...

Nici mie nu imi place ce au ales, asta e.Vom vedea cum iese filmul..

Andreea Ilie spunea...

sper ca stilistii vor face o treaba buna cu el...

Unknown spunea...

Total dezamagita!

20.03.2015

 photo 10841943_635643223229072_2246429158120324496_o_zps77bbc1a6.jpg

Persoane interesate

Networked Blogs

Tie-In by Leda

 photo Divergent-2014_zpsb5a64148.jpg
Divergent
de Veronica Roth
 photo Orasul_oaselor_tie-in_bun_zpseb262828.jpg
Orasul Oaselor
de Cassandra Clare
 photo academia_vampirilor_zps265c04e2.jpg
Academia Vampirilor
de Richelle Mead

Grab my buttons


Like ?

Follow via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Hot this week


 photo rsz_coperta-e-uc899or-sc483-te-iubesc_zps40f986f9.jpg
Viitorul nostru
by Jay Asher

 photo rsz_cop-destine-la-limita1_1_zps31609ef1.jpg
Febra Neagra
by Karen Marie Moning

 photo rsz_annasisarutulfrantuzesc_zpsc7de0cc7.jpg
Creatura
by Nely Cab

 photo rsz_cop-probabilitatea-statistica_zps2fcb287d.jpg
Probabilitatea statistica

de a te indragosti la prima vedere


by Jennifer E.Smith

Sponsori

Ratings

Photobucket