2 oct. 2013
Atracţia - Sylvia Day


Atractia
de Sylvia Day
Editura: Litera

Aparitie: Martie 2013
Coperta: Cartonata
Nr. pagini: 448
Sursa: Cartea mi-a fost oferita de Libris pentru recenzie.
DRAGOSTEA DINCOLO DE LIMITE !

Gideon Cross a intrat în viața mea ca un fulger în întunericul nopții – impresionant și strălucitor, fierbinte și neliniștitor. Am fost atrasă de el, așa cum nu mi s-a mai întâmplat vreodată în viață. Tânjeam după atingerea lui ca după un drog, chiar știind că mă secătuia de puteri.  Eram un suflet chinuit, iar el a pătruns cu atâta ușurință în cele mai adânci ascunzișuri ale inimii mele... 

Căci Gideon știa. Era bântuit de propriii demoni. Și fiecare a devenit pentru celălalt oglinda care îi reflecta cele mai profunde răni... și dorințe. 

Legăturile cu care m-a cuprins dragostea lui m-au transformat cu totul, și m-am abandonat în întregime lui, dorindu-mi doar ca trecutul nostru întunecat să nu distrugă pentru totdeauna singura șansă la fericire pe care o găsisem în sfârșit... Fiind un fan al seriei Fifty Shades, am amanat cat de mult posibil citirea acestui volum, primul din seria Crossfire.Nu stiu care e motivul, poate pentru ca nu am apucat sa citesc finalul seriei scrise de E.L.James sau poate ca mi-a fost frica ca va fi mai buna.Multumesc celor de la librarie online Libris pentru aceasta carte, dar si pentru tot sprijinul acordat pana acum ! Nu uitati sa accesati site-ul lor si sa va alegeti o carte din multitudinea de carti pe care ne-o ofera, atat in romana, cat si in engleza.

In comparatie cu Anastasia, Eva Tramell este o femeie hotarata, independenta si dura care stie cum sa nu se lase in fata barbatilor de genul lui Gideon Cross.Locuieste impreuna cu bunul sau prieten, Clay si are un job pe care il adora in orasul tuturor posibilitatilor, New York.

Gideon Cross este cel care detine cladirea si firma la care Eva lucreaza, Cross Industries.Nu renunta atunci cand vrea cu disperare ceva, si este mai rau ca un copil mic in momentul in care primeste un raspuns negativ.

De multe ori m-am intrebat daca nu cumva citesc vreun volum din Fifty Shades, Gideon fiind foarte asemanator cu Christian la replici si nu numai.Diferente au existat, insa nu unele majore care sa ma faca sa spun ca da, Atractia este mai buna.Este un volum care prezinta un inceput promitator si care practic a insemnat doar o mica introducere in lumea celor doi protagonisti, Eva si Gideon.

Daca v-a placut de Ana si Christian, atunci cu siguranta va vor ajunge la inima si personajele din seria Crossfire.Astept sa citesc volumul 2 ca sa imi pot contura mai bine parerea, mai ales ca multe dintre lucruri au fost lasate "in vant" in acest volum.

Va recomand cartea cu cea mai mare placere !

Multumesc din nou librariei online Libris pentru aceasta carte !


0 comentarii:

20.03.2015

 photo 10841943_635643223229072_2246429158120324496_o_zps77bbc1a6.jpg

Persoane interesate

Networked Blogs

Tie-In by Leda

 photo Divergent-2014_zpsb5a64148.jpg
Divergent
de Veronica Roth
 photo Orasul_oaselor_tie-in_bun_zpseb262828.jpg
Orasul Oaselor
de Cassandra Clare
 photo academia_vampirilor_zps265c04e2.jpg
Academia Vampirilor
de Richelle Mead

Grab my buttons


Like ?

Follow via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Hot this week


 photo rsz_coperta-e-uc899or-sc483-te-iubesc_zps40f986f9.jpg
Viitorul nostru
by Jay Asher

 photo rsz_cop-destine-la-limita1_1_zps31609ef1.jpg
Febra Neagra
by Karen Marie Moning

 photo rsz_annasisarutulfrantuzesc_zpsc7de0cc7.jpg
Creatura
by Nely Cab

 photo rsz_cop-probabilitatea-statistica_zps2fcb287d.jpg
Probabilitatea statistica

de a te indragosti la prima vedere


by Jennifer E.Smith

Sponsori

Ratings

Photobucket