15 dec. 2013
Revelatia, Crossfire, Vol. 2 - Sylvia Day


Revelatia ( vol. 2 )
Serie: Crossfire
de Sylvia Day
Editura: Litera
Aparitie: August 2013
Nr. pagini: 416 
Sursa: Cartea mi-a fost oferita de Libris pentru recenzie.




 Dorinta… Pasiune… Revelatie…

O iubire care sfideaza conventionalul

Gideon Cross. Bărbatul visurilor mele – frumos și perfect pe dinafară, rănit și torturat pe dinăuntru. O flacără strălucitoare și arzătoare care îmi pârjolește trupul cu cele mai întunecate plăceri. Nu pot să stau departe de el. Nu vreau s-o fac. El este obsesia mea… dorința mea… este al meu.

Suntem două ființe cu un trecut violent, care îndrăznesc să spere la un viitor împreună. Între noi, totul este prea dificil, prea dureros… cu excepția clipelor când este pur și simplu perfect – acele momente când foamea fizică și dragostea disperată ne aruncă în cea mai frumoasă nebunie.
Suntem legați de o pasiune care ne poartă dincolo de limite, spre cea mai dulce și periculoasă obsesie…

 Seria CROSSFIRE a fost publicată până în prezent în 40 de țări, devenind unul dintre cele mai mari succese comerciale din lume. 12 milioane de exemplare vândute la nivel mondial !



 Primul volum a reprezentat mai mult o introducere in lumea celor doi, asa cum spuneam si in recenzia lui, insa acum, in cel de-al doilea volum, viata lor este prezentata "pe tava" si nu lipsesc problemele, grijile si alti factori care pun in pericol relatia dintre Gideon si Eva.Ambele persoanje s-au maturizat, si-au acordat mai multa incredere, fiecare a renuntat la sceptimismul pe care l-a avut si au incercat sa-si construieasca relatia si povestea de dragoste pas cu pas.

 Fiind doua persoane cu un trecut tulburator, vechile amintiri isi fac loc in viata celor doi, complicandu-le relatia si facandu-i sa lupte si mai mult unul pentru altul.Pe langa aceste amintiri, persoane din trecutul loc isi fac aparitia si incearca din rasputeri sa ii separe sau sa-i raneasca in mod voit, insa cand este vorba de Eva si Gideon, nu prea poti sa ii desparti.

Relatia Evei cu Cary se metine pe aceeasi linie, la fel ca in primul volum, insa o mica distanta care nu pare atat de evidenta, isi face prezenta intre cei doi.Gideon renunta la suspiciunile privind persoana lui Cary, iar Eva la cele ale lui Gideon, si in sfarsit, relatia lor pare sa mearga foarte bine.

Cum nu totul este roz, Eva este intr-un pericol extrem de mare, de care insa nu stie.Ce se va intampla cu cei doi, cei apropiati lor, cum va evolua relatia dintre Eva si Gideon si daca totul va fi bine, veti putea vedea citind cartea.

Multumesc librarie online Libris pentru oferirea cartii, si nu uitati sa vizitati site-ul lor unde au o multime de promotii si de unde va puteti comanda o multime de carti online, atat in engleza, cat si in romana.
 

2 comentarii:

Bratu Gabriela spunea...

chiar eram curioasa cum este cartea, am tot auzit de ea, si nu-i vazusem o recenzie pe nicaieri. pare ok, volumul 3 l-ai citit?

IRLover spunea...

da, l-am terminat imediat dupa ce am citit volumul 2. a fost bun, poate chiar putin mai bun decat primele 2 :)

20.03.2015

 photo 10841943_635643223229072_2246429158120324496_o_zps77bbc1a6.jpg

Persoane interesate

Networked Blogs

Tie-In by Leda

 photo Divergent-2014_zpsb5a64148.jpg
Divergent
de Veronica Roth
 photo Orasul_oaselor_tie-in_bun_zpseb262828.jpg
Orasul Oaselor
de Cassandra Clare
 photo academia_vampirilor_zps265c04e2.jpg
Academia Vampirilor
de Richelle Mead

Grab my buttons


Like ?

Follow via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Hot this week


 photo rsz_coperta-e-uc899or-sc483-te-iubesc_zps40f986f9.jpg
Viitorul nostru
by Jay Asher

 photo rsz_cop-destine-la-limita1_1_zps31609ef1.jpg
Febra Neagra
by Karen Marie Moning

 photo rsz_annasisarutulfrantuzesc_zpsc7de0cc7.jpg
Creatura
by Nely Cab

 photo rsz_cop-probabilitatea-statistica_zps2fcb287d.jpg
Probabilitatea statistica

de a te indragosti la prima vedere


by Jennifer E.Smith

Sponsori

Ratings

Photobucket