10 nov. 2012

Photobucket

Legile Atractiei
by Simone Elkeles
Editura: Leda
Seria: Chimie Perfecta
Numar pagini: 384 
Aparitie: Octombrie 2012
Comanda: LEDA


Când Carlos Fuentes se mută în oraş, atmosfera se încinge...

Carlos se consideră trădat atunci când Alex, fratele mai mare pe care îl idolatrizează, hotărăşte să părăsească banda Latino Blood pentru a-şi face un viitor alături de iubita lui gringa, Brittany. Mai mult decât atât, Alex îl obligă pe Carlos să se întoarcă din Mexic şi să se facă băiat cuminte. Însă Carlos vrea să trăiască în continuare periculos. Dar legăturile cu banda lui din Mexic nu sunt uşor de rupt, chiar dacă acum locuieşte în Colorado, la unul dintre profesorii de colegiu ai lui Alex.

Carlos nu se simte deloc în largul lui în suburbii. Şi e cu atât mai tulburat de sentimentele pe care începe să le nutrească faţă de Kiara, fiica profesorului, care nu seamănă deloc cu acele chicas mexicane exotice de care este atras de obicei. Curând, Carlos şi Kiara descoperă că, în relaţiile sentimentale, legile atracţiei înfrâng diferenţele sociale şi înlătură toate pericolele care conspiră să-i ţină la distanţă.
 Rating:



Am reusit sa termin volumul 2 din Chimie Perfecta, in sfarsit ! Am inceput cartea acum ceva timp si nu mai suportam faptul ca nu am timp sa citesc din ea.Sunt un mare fan al seriei, primul volum efectiv l-am devorat, seria merita toti banii si datorita scolii, nu am putut savura cartea asa cum mi-as fi dorit.Asta este, important este faptul ca editura Leda ne-a facut o supriza si a publicat in aceasta toamna "Legile Atractiei", un volum mult asteptat, de mine, dar si de voi !


Daca in primul volum, personajele principale erau Alex si Brittany, in acest volum situatia se schimba si ii avem in centrul actiunii, pe fratele mai mic al lui Alex, Carlos si pe Kiara.Sa incepem cu inceputul.Mai intai, Carlos se muta din Mexic in Colorado, obligat si fortat de catre mama lui.Nimic nu este pe placul lui, Alex e combinat cu fata aia alba, Brittany, sunt super indragostiti amandoi, fapt care il dezgusta pe Carlos, la maxim, iar liceul, este mult prea naspa !

Pentru a se acomoda mai usor cu scoala, directorul ii ofera un ghid, surpriza, pe Kiara.Fata timida, care se balbaie uneori, nu prea are prieteni si are o atractie ciudata fata de unele lucruri, cum ar fi: cataratul pe munti, repararea masinilor si alte chestii de genul acesta.Cei doi nu se inghit nici de cum la inceput, ba chiar isi fac si anumite lucruri rautacioase.Kiara ii umple dulapul cu fursecuri care contin magneti in ei, iar Carlos nu ezita sa ii faca zile fripte.

Apropierea celor doi, incepe odata cu mutarea lui in casa familiei Weastford ( parintii Kiarei ).Cei doi ajunga sa se cunoasca mai bine, dar nu va imaginati ca se si inteleg.Incercand sa se acomodeze si sa se obisnuiasca cu gandul ca de acum va locui impreuna cu Kiara si parintii ei, Carlos intra si in cateva belele.Dar asta nu mai conteaza, in momentul in care flacara dintre cei doi incepe sa se aprinda.Kiara stie ca atitudinea de nesimtit a lui Carlos este doar de fatada si in adancul lui, are un suflet bun, asa ca il cam face sa lase garda jos.


Acum ca se simte bine in preajma familiei Weastford si ca s-a indragostit de Kiara, Carlos crede ca viata va fi mult mai usoara.Lucrurile nu stau bine deloc, un renumit om de afaceri, Devlis, il vrea cu orice pret pe Carlos in banda lui, iar Kiara impreuna cu familia ei sunt in pericol, daca el nu accepta sa se alature.Ar fi in stare Carlos sa isi puna in pericol fiinta iubita ? Il va impinge imensa dragoste pe care o poarta sa faca acest gest ?

Cam atat, nu prea vreau sa va dau multe spoilere, pentru ca ar fi pacat sa nu va delectati voi singuri cu cartea.In concluzie, vreau sa va spun ca as reciti de o mie de ori acest volum, pentru ca efectiv, te hipnotizeaza.Chiar daca pare o poveste de dragoste simpla, te face sa vrei tot mai mult.Va recomand seria tuturor si va asigura ca nu veti regreta !! Multumesc editurii Leda pentru sansa de a citi aceasta carte !



9 comentarii:

Ale Criss spunea...

Nu am citit primul volum, dar cred ca o sa mi-l iau la targul de carte :D

Unknown spunea...

Aceasta carte îmi trezește o nota de entuziasm, chiar dacă este lipsita de veșnicele implicații fantasy pe care îmi place sa le citesc. Autoarea știe foarte bine sa evidențieze situațiile uneori banale în asa fel încât sa scornească interesul cititorului.

Sandy spunea...

Nu am citit Legile Atracitie, in schimb am citit primul volum al seriei, Chimie perfecta care mi-a placut mult.

Unknown spunea...

Superba cartea, atat pot sa zic. cine nu a citit-o trebuie sa o citeasca imediat cum are ocazia.

Roxi. spunea...

Ador seria asta si vreau neaparat sa o citesc :x pacat ca nu am facut rost de ea pana acum. :\

meduza spunea...

Este o carte pe care-mi doresc de mult sa o citesc, si inca n-am ajuns :)) Imi place faptul ca nu exista elemente sf, fiindca desi sunt o fanatasy addicted, simt lipsa unei povesti dragute, fara nimic sf :)

meduza spunea...

Am vazut si trailerul cartii, si mi-a placut mult de personajul care-l interpreteaza pe Alex :)

meduza spunea...

Recenzia e super tare, am cartile in format electronic, ma apuc de ele, cu prima ocazie :)

Giani spunea...

Primul volum l-am citit si a fost super tare.Felicitari pentru recenzie cae este una foarte buna,datorita tie cred ca o sa achizitionez cartea sa o citesc.

20.03.2015

 photo 10841943_635643223229072_2246429158120324496_o_zps77bbc1a6.jpg

Persoane interesate

Networked Blogs

Tie-In by Leda

 photo Divergent-2014_zpsb5a64148.jpg
Divergent
de Veronica Roth
 photo Orasul_oaselor_tie-in_bun_zpseb262828.jpg
Orasul Oaselor
de Cassandra Clare
 photo academia_vampirilor_zps265c04e2.jpg
Academia Vampirilor
de Richelle Mead

Grab my buttons


Like ?

Follow via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Hot this week


 photo rsz_coperta-e-uc899or-sc483-te-iubesc_zps40f986f9.jpg
Viitorul nostru
by Jay Asher

 photo rsz_cop-destine-la-limita1_1_zps31609ef1.jpg
Febra Neagra
by Karen Marie Moning

 photo rsz_annasisarutulfrantuzesc_zpsc7de0cc7.jpg
Creatura
by Nely Cab

 photo rsz_cop-probabilitatea-statistica_zps2fcb287d.jpg
Probabilitatea statistica

de a te indragosti la prima vedere


by Jennifer E.Smith

Sponsori

Ratings

Photobucket