5 ian. 2013




Dupa o mica absenta de pe blog, stiti voi, a fost revelionul, party-party, nedormit, alea alea si uite ca au trecut 5 zile de cand nu am mai postat.Voi cum ati petrecut noapte dintre ani ? Nu va mai intreb daca v-ati distrat, pentru ca sunt sigur ca toti ati facut-o ! :)

Eu am fost si pe la bunici, a venit si matusa-mea din Italia si timpul a zburat, pur si simplu.Am inceput Uratii de Scott Westerfeld si am citit mai mult de jumatate.E bestiiiiiala :>

Am mai inceput un serial nou, Revenge, mai am 2 episoade din primul sezon.Revenge rocks ! Imi pare rau ca nu l-am inceput mai devreme, pentru ca e foarte reusit !

Inca putin si vor reincepe din nou, serialele la care ma uit si la care sunt sigur ca va uitati si voi, la cel putin unul din lista mea: Pretty little liars, The Lying Game, TVD, Nikita, Arrow, 90210 si bineinteles, Revenge.

Multe, zic eu, pentru timpul limitat pe care-l am pentru vizionarea lor.Nu stiu cum o sa fiu la zi cu ele, tinand cont de faptul ca sunt in clasa a 8-a si urmeaza examenele, dar vad eu :D

In paralel cu Uratii, am inceput Baltagul, desi am vazut filmul, nu risc sa incep noul semestru cu stangul.Voi l-ati citit ?

Cam atat.Btw, ma bucur mult ca va plac concursurile de genul celui de Halloween si Happy New Year - care este in desfasurare ! Voi organiza tot mai multe concursuri de acest gen ! >:D<

P.S - Competitia " Cititorul lunii" se termina pe data de 7 Ianuarie, asa ca dragi concurenti, comentati cat mai mult la postarile incepand cu luna Septembrie ! :D

24 comentarii:

Anonim spunea...

The Lying Game pe acesta il astept eu ;)) iubesc serialul asta ;)) de revelion m-am distrat si eu ca oricine , dar mai mult cu familia ;))

Teo spunea...

Doamne, si eu sunt tot intr-a opta si ma chinui cu Baltagul. Zi-mi te rog, sunt eu singura plictisita de el? :d

IRLover spunea...

Cateogirc nu.Eu l-am inceput astazi si e praf cartea, pe langa film.Bine, nici de ala nu pot spune ca este extraordinar, dar na....si partea urata e ca trebuie sa fac o gramada de caracterizari, rezumat, si tampenii pe seama cartii.Tu l-ai terminat ?

Sandy spunea...

Am citit si eu Uratii si mi-a placut mult :D Cred ca zilele astea ma uit din nou la ultimul episod din serialul The Lying Game:)

Sandy spunea...

La postarile din luna August nu putem comenta? Intr-un post ai spus ca putem.. http://booktownlover.blogspot.ro/2012/12/start-cititorul-lunii-7-decembrie-7.html

alexa ioana spunea...

si eu ma uit momentan la Revenge, tot sezonul unu. este prea tare serialul!

IRLover spunea...

@Sandy - Ba da, puteti ! Inclusiv cele din August !

Roxi. spunea...

Si eu am o lista tot cam atat de lunga ca a ta numai ca nu sunt aceleasi. ;)) Pll ,TVD si The Lying Game ..abea astept sa inceapa.

TheoRyaMarya spunea...

Am citit Baltagul, btw sunt tot a opta, dar l-am avut lectura de vara :)) e urat, mie nu mi-a placut deloc.Mi-ar placea sa putem sa ne alegem singuri lecturile de vacanta :)) eu urmaresc PLL, TVD, Hart of Dixie si m-am apucat de Gossip Girl si Supernatural desi nu stiu daca o sa tin pasul in timpul scolii

Simona spunea...

De Revelion am petrecut bine! Ma bucur ca si tu te-ai distrat!
Succes cu serialele :)) O sa ai de furca cu scoala. Sper sa reusesti sa stai la zi si cu serialele preferate ;D
Si eu abia astept sa ma uit la The Lying Game si PLL.
Am citit Baltagul demuuuuult de tot :)) A fost cam plictisitor ce e drept insa e una din lecturile obligatorii, ce sa-i faci ;]

Unknown spunea...

Am citit Baltagul prin clasa a 7-a si m-am scutit de o grija pentru a 8-a. Acum sunt intr-a 10-a si nici nu stiu cum a zburat timpul.
Revenge e un serial superb. Eu l-am terminat acum cateva zile. Prima daca cand am inceput s ail urmaresc nu m-am gandit ca va avea o intriga asa bine lucrata. E fenomenal. A, si imi place mult de Nolan, asa zapacit cum e el.

shosetzua96 spunea...

Si eu l-am citit in a 8 a si nu mi-a placut.A fost plictisitor dar mai bn in cilesti ca e mai usor cand o sa iti dea teme sau teste .
Eu astept sa inceapa Tvd,Arrow si The carrie diaries.Ma uitam la Gossip Girl si Merlin dar sau terminat.

Unknown spunea...

Idem Shosetzua96. A fost plictisitor. Ideea e interesanta, dar mi s-a parut un pic prea morbid, nu stiu de ce. citesc eu carti fantasy care par mult mai inspaimantatoare daca le citesti descrierea, dar parca sunt totusi bine lucrate si nu te baga in sperieti.
Baltagul e un rau necesar pt ca oricum ar fi trebuie sa il citim. Si cand ma gandesc ca faceam la el: rezumat, povestire, caracterizare, schita cu personaje, demonstratie....ma ia durerea de cap.

IRLover spunea...

Ma bucur ca nu sunt singurul care crede ca Baltagul e' plictitisitor :))

Unknown spunea...

N`am citit niciodata si nici n`o sa citesc vreodata Baltagul .De revelion a fost frumos un mic party intre prieteni

shosetzua96 spunea...

Acum am alt cosmar:Ultima noapte de dragoste intaia noapte de razboi...e un cosmar...

Unknown spunea...

:))@Alex, nu stiu daca sunt multe persoane care il considera fantastic.
@Shosetzua96, eu o sa incep sa citesc cartea aceasta maine. Eu sunt curioasa in privinta ei, chiar daca am auzit numai pareri..negative la la perosana care deja au lecturat-o. Daca mi-a placut Ion sau cel putin am inghitit-o cu bine, zic ca o sa-mi placa si asta:))

IRLover spunea...

Am citit mai mult de jumatate din Baltag si abia daca am retinut ceva.Partea proasta e' ca trebuie sa fac caracterizari, rezumat etc.

shosetzua96 spunea...

Alex cel mai bun e internetul .Dupa ce citesti cartea citeste si de pe internet.
Cristina mie nu mi-a placut deloc fiindca e un roman psihologic si e greu sa-l intelegi.Si mie mi-a placut Ion.

Anonim spunea...

:)) Hehe cred ca sunt singura caruia i-a placut Baltagul , eu am citit-o vara trecuta. Si eu sunt a 8-a , dar o sa stau linistita anul asta pt ca stiu ca nu o vom studia pe indelete. Cei drept am avut multe rezumate si caracterizari si tot felul de argumentari de facut la ea , dar nu a fost atat de greu.

meduza spunea...

Si mie mi-a placut Baltagul :D In comparatie cu alte lecturi obligatorii pentru scoala (cum ar fi Mara), Baltagul e misto :))

meduza spunea...

Eu m-am apucat de Fairy tail, anime :D Sunt super misto <3 Si al seriale, sunt la sez 2 din AHS, mai urmaresc Lie to me, Suits, TVD (nu-s inca la zi) si astept sezonul 4 din Rookie blue (habar n-am cand apare) :D

meduza spunea...

Revelionul a fost dragut, si la fel de dragut a fost party-ul de a doua zi. Am invatat sa joc Mafia si am jucat si Mima :D

Unknown spunea...

Mara mi-a placut deoarece surprinde aspecte din viata unei persoane care i se ot intampla oricui. Iubesc fantasy-ul, dar si operele romanesti sunt frumoase. Nu toate imi plac, dar romanul Mara a fost frumos in felul lui. A fost..drama unei mame singure care a incercat sa isi conduca fata pe un drum mai bun, dar fata nu a ascultat si destinul i-a fost..nu a fost benefic ei.

20.03.2015

 photo 10841943_635643223229072_2246429158120324496_o_zps77bbc1a6.jpg

Persoane interesate

Networked Blogs

Tie-In by Leda

 photo Divergent-2014_zpsb5a64148.jpg
Divergent
de Veronica Roth
 photo Orasul_oaselor_tie-in_bun_zpseb262828.jpg
Orasul Oaselor
de Cassandra Clare
 photo academia_vampirilor_zps265c04e2.jpg
Academia Vampirilor
de Richelle Mead

Grab my buttons


Like ?

Follow via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Hot this week


 photo rsz_coperta-e-uc899or-sc483-te-iubesc_zps40f986f9.jpg
Viitorul nostru
by Jay Asher

 photo rsz_cop-destine-la-limita1_1_zps31609ef1.jpg
Febra Neagra
by Karen Marie Moning

 photo rsz_annasisarutulfrantuzesc_zpsc7de0cc7.jpg
Creatura
by Nely Cab

 photo rsz_cop-probabilitatea-statistica_zps2fcb287d.jpg
Probabilitatea statistica

de a te indragosti la prima vedere


by Jennifer E.Smith

Sponsori

Ratings

Photobucket