17 iun. 2012

Max, Fang, Iggy, Nudge, Gasman si Angel au niste abilitati mai speciale si sunt mai diferiti fata de ceilalti copii.Ei au fost rezultatul unor experimente puse la cale de niste savanti  dintr-o asa zisa “scoala”.Acea ”scoala” sau mai bine spus institut, se ocupa cu testarea unor unor substante chimice pe corpurile vii. Acesta a fost modul prin care cei 6 au capatat aripi, iar fiecare dintre ei detine cate o putere speciala.Chinurile la care au fost supusi acum multa vreme nu mai au loc in viata lor, asta datorita lui Jeb,unul dintre oamenii care lucra la Institut si care a avut mila pentru ei.

Jeb a murit acum cativa ani, iar ei trebuie sa se descurce singuri.Maximum pe scurt Max, este capul acestei familii.Ea este cea mai mare dintre ei si are doar 14 ani.Toata greutatile sunt pe umerii ei, dar nimic nu mai conteaza daca pot duce o viata linistita si sunt in siguranta cu totii.Dar ei stiu ca nu vor putea duce o viata normal niciodata, nu atunci cand ai niste aripi mari de 4 m in spate.Desi nu pot sta prea mult intr-un loc,cu totii au ajustat o mica cabana intre munti si se simt ca o familie,asta pentru ca ii leaga atat de multe amintiri de care nu pot uita.

Atunci cand Eliminatorii le gasesc mica ascunzatoare, viata lor este din nou pe muchie de cutit, iar Max alaturi de ceilalti trebuie sa actioneze cat mai repede.Desi nu au mai luptat de ceva timp, gena lor ii ajuta sa isi apere spatele, dar totul in zadar pentru ca mezina stolului, Angel este rapita de catrei ei.

Ganduri negre incep sa apara in capul lui Max, iar o voce incepe sa ii vorbeasca prin ganduri.Dureri de cap si pierderi de memorie incep sa aiba loc la ea, dar oare de ce ? Max nu gaseste nici o solutie pentru aceste dureri ascutie, sa fie vreun anevrism ? In momentul in care vocea incepe sa comunice tot mai mult cu ea, Max incepe sa creada ca inebuneste.Sa fie oare asa ? Momentul in care isi pierde cumpatul este atunci cand afla ca ea este salvarea lumii, un lucru pe care Mac nu il crede.Dar ce rost ar avea sa o minta cineva cu un lucru atat de “mare” ? Cu Angel cum ramane ? Va fi din noua supusa acelor teste ingrozitoare de catre halatele albe ? Ce se va intampla cu toti ? Va fi oare Max destul de puternica pentru a salva tot stolul ?

Acest volum chiar promite multe pentru intreaga serie.Editura LEDA din nou a ales una dintre cele mai bune si cele mai vandute serii, care cu siguranta nu o sa va dezamageasca !

                                                                   My rating
                                                                             5/5
Parteneri si Sponsori
Click pe imagine pentru a comanda cartea !

1 comentarii:

Sweet Lemon spunea...

Si eu cred ca e buna! :D

20.03.2015

 photo 10841943_635643223229072_2246429158120324496_o_zps77bbc1a6.jpg

Persoane interesate

Networked Blogs

Tie-In by Leda

 photo Divergent-2014_zpsb5a64148.jpg
Divergent
de Veronica Roth
 photo Orasul_oaselor_tie-in_bun_zpseb262828.jpg
Orasul Oaselor
de Cassandra Clare
 photo academia_vampirilor_zps265c04e2.jpg
Academia Vampirilor
de Richelle Mead

Grab my buttons


Like ?

Follow via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Hot this week


 photo rsz_coperta-e-uc899or-sc483-te-iubesc_zps40f986f9.jpg
Viitorul nostru
by Jay Asher

 photo rsz_cop-destine-la-limita1_1_zps31609ef1.jpg
Febra Neagra
by Karen Marie Moning

 photo rsz_annasisarutulfrantuzesc_zpsc7de0cc7.jpg
Creatura
by Nely Cab

 photo rsz_cop-probabilitatea-statistica_zps2fcb287d.jpg
Probabilitatea statistica

de a te indragosti la prima vedere


by Jennifer E.Smith

Sponsori

Ratings

Photobucket