13 sept. 2012


Editura Trei a publicat al doilea volum al trilogiei Fifty Shades (Cincizeci de umbre), de E L James, 
un bestseller mondial cu 40 de milioane de exemplare vândute în doar 4 luni.

Cele trei romane au fost traduse în peste 37 de țări, iar drepturile de ecranizare au fost adjudecate Universal Pictures.

Acest al doilea volum al trilogiei  apare pe piața românească împreună cu reeditarea volumului întâi. 

E important de știu că această reeditare este însoțită de o schimbare a titlului, volumul Cele 50 de vicii ale Domnului Grey fiind retipărit cu titlul Cincizeci de umbre ale lui Grey. Editura Trei precizează că deși inițial  a avut libertatea de a alege și adapta titlul în limba română, ulterior – datorită faptului că trilogia a devenit un bestseller mondial – autoarea E L James a dorit să creeze un brand Fifty Shades, așa că au fost nevoiți să opereze această schimbare și să folosească traducerea ad literam a titlului din limba engleză. Conform comunicatului primit, măsura a fost aplicată de toate țările care publicaseră deja primul volum, printre care și Germania și Italia.

Revenind la noua apariție, vă anunțăm că este deja la raft. Despre ce e vorba:

„Intimidată de gusturile speciale şi secretele întunecate ale tânărului şi frumosului om de afaceri Christian Grey, Anastasia Steele se desparte de acesta şi îşi începe cariera la o editură din Seattle.
Însă dorul de Christian o urmăreşte neîncetat, iar atunci când acesta îi propune un nou „contract”, Anastasia nu poate rezista. Ei reîncep relaţia, iar Anastasia află mai multe despre trecutul chinuitor al iubitului ei pervertit, provocator şi măcinat de frământări.

În timp ce Christian se luptă cu demonii săi interiori, Anastasia este nevoită să se confrunte cu furia şi invidia unei femei care a făcut parte din trecutul lui Grey şi trebuie să ia cea mai importantă decizie din viaţa sa.” – sursa: Editura Trei

O altă veste bună pentru fanii lui Grey vine de la casa de discuri EMI, care a scos un chiar și un cd – Fifty Shades of Grey – The Classical Album, pe care îl veți găsi, de asemenea, la Cărturești. Cele 15 piese au fost alese chiar de autoare și suntem foarte curioși să vedem ce succes va avea, pentru că este un produs atipic (coloană sonoră de carte, nu de film!).
Nu uitați că până la sfârșitul lunii septembrie puteți profita de oferta 2+1 la toate titlurile editurii Trei, în toate librăriile noastre, iar pentru comenzile primite pe www.carturesti.ro primiți o reducere de 20%.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Ah , iubesc noua coperta. Chiar ma enervase prima si bineinteles acum au schimbat-o .. Urasc ca o sa am o editie diferita..

Unknown spunea...

Da, superbe copertile noi

20.03.2015

 photo 10841943_635643223229072_2246429158120324496_o_zps77bbc1a6.jpg

Persoane interesate

Networked Blogs

Tie-In by Leda

 photo Divergent-2014_zpsb5a64148.jpg
Divergent
de Veronica Roth
 photo Orasul_oaselor_tie-in_bun_zpseb262828.jpg
Orasul Oaselor
de Cassandra Clare
 photo academia_vampirilor_zps265c04e2.jpg
Academia Vampirilor
de Richelle Mead

Grab my buttons


Like ?

Follow via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Hot this week


 photo rsz_coperta-e-uc899or-sc483-te-iubesc_zps40f986f9.jpg
Viitorul nostru
by Jay Asher

 photo rsz_cop-destine-la-limita1_1_zps31609ef1.jpg
Febra Neagra
by Karen Marie Moning

 photo rsz_annasisarutulfrantuzesc_zpsc7de0cc7.jpg
Creatura
by Nely Cab

 photo rsz_cop-probabilitatea-statistica_zps2fcb287d.jpg
Probabilitatea statistica

de a te indragosti la prima vedere


by Jennifer E.Smith

Sponsori

Ratings

Photobucket