22 apr. 2014
Cincizeci de umbre descatusate, Fifty Shades, Vol. 3 - E L James


Cincizeci de umbre descatusate
de E.L.James
Serie: Cincizeci de umbre ale lui Grey
Editura: Trei
Aparitie: 2012
Numar pagini: 716
Tip coperta: Brosata
Sursa: cartea mi-a fost oferita  pentru recenzie de Libris, librarie online.



Romantic, amuzant si incarcat de erotism, acest roman te cucereste, te captiveaza si te domina. 60 de milioane de exemplare din trilogie vandute in intreaga lume in sase luni.

Anastasia Steele si Christian Grey au acum totul: dragoste, pasiune, intimitate, bogatie si o multime de posibilitati privind viitorul lor. Insa Ana stie ca nu va fi usor sa traiasca alaturi de Fifty Shades. A fi impreuna este o provocare plina de neprevazut. Intr-un fel sau altul, Ana trebuie sa invete sa impartaseasca stilul de viata opulent al lui Christian fara sa-si sacrifice propria identitate. La randul sau, Christian trebuie sa-si infranga dorinta nestapanita de control in timp ce se lupta cu demonii din trecutul sau chinuitor. Tocmai cand se pare ca forta iubirii lor va eclipsa orice obstacol, soarta conspira pentru a face ca temerile cele mai adanci ale Anei sa devina realitate...

Cincizeci de umbre descatusate este al treilea volum al unei trilogii care a marcat o noua era in industria cartii: dupa ce a devenit un hit mondial ca e-book, trilogia a fost publicata in format de carte tiparita, inregistrand vanzari de 60 de milioane de exemplare in sase luni. Cele trei romane au fost traduse in peste 51 de limbi, iar aparitia lor a fost salutata de celebrele publicatii New York Times si Wall Street Journal.

Drepturile de ecranizare a trilogiei au fost castigate de Universal Pictures.
 


 Here we are.Dupa mai bine de un an de cand am terminat volumul 2 al seriei, pot spune ca da, am terminat de citit intreaga serie Fifty Shades.Nu stiu pentru cat timp voi putea spune asta, pentru ca autoarea s-a apucat de continuarea seriei, in caz ca nu stiati.Cu siguranta cei care au citit primele volume ale seriei stiu cine sunt Anastasia si Christian Grey, prin ce obstacole au trecut ( si datorita cui ), si cam ce se intampla in volumul 3, dupa finalul volumului precedent.

In ultimul volum al seriei, "Cincizeci de umbre descatusate" avem un Christian nou, mai fericit, mai sensibil si mai normal ( cat se poate ).Are acum alaturi de el singura femeie pe care si-a dorit-o, si poate spune ca da, fericirea exista si pentru el.Pe parcursul cartii asistam practic la viata lor de "proaspat casatoriti", cu mici certuri, dialoguri care amuza orice cititor, si momente de cumpana care inca nu se opresc in a-si face aparitia.Maturizarea celor doi este cat se poate de vizibila, in comparatie cu primul volum, si asta prin fiecare cuvant rostit, orice problema care apare si careia ii cauta amandoi o solutie..modul in care gandesc si lista poate continua.

Momentele tragice nu ezita sa apara pentru intreaga familie Grey, dar in special pentru Ana, ceea ce inseamna ca paza este de 2 ori mai multa si ca restrictiile in ceea ce priveste siguranta ei sunt cat se poate de importante si impuse ( de Christian ).Toate astea nu mai conteaza, pentru ca avem un Happy-End, si un moment cu adevarat culminant in care vom putea vedea familistul convins din Christian, dar mai intai primirea unei vesti care le va schimba viata ( si nu in rau ).

Stilul autoarei a ramas la fel ca in primele 2 volume, ceea ce nu e rau, dar probabil ca unele elemente noi ar fi fost foarte bine primite.Recomand cartea celor care au citit primele 2 volume, pentru ca o serie de genul acesta trebuie incheiata cum se cuvine, iar volumul 3 reprezinta un "the end" cat se poate de bun.

 
Multumesc Libris, librarie online, pentru carte si pentru sprijin,iar dupa cum bine stiti, pe site-ul lor puteti gasi o intreaga varietate de carti, atat in limba engleza, cat si in romana.


1 comentarii:

Unknown spunea...

Nu stiu ce ar putea sa mai scrie autoarea. Christian si Ana la varsta de 30 - 40 de ani :)). Ar fi interesant, oricum femeia nu se plictiseste cu un sot ca Grey, asta e clar. Este o mare provocare sa continue ceva ce s-a incheiat, daca reuseste o admir.

20.03.2015

 photo 10841943_635643223229072_2246429158120324496_o_zps77bbc1a6.jpg

Persoane interesate

Networked Blogs

Tie-In by Leda

 photo Divergent-2014_zpsb5a64148.jpg
Divergent
de Veronica Roth
 photo Orasul_oaselor_tie-in_bun_zpseb262828.jpg
Orasul Oaselor
de Cassandra Clare
 photo academia_vampirilor_zps265c04e2.jpg
Academia Vampirilor
de Richelle Mead

Grab my buttons


Like ?

Follow via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Hot this week


 photo rsz_coperta-e-uc899or-sc483-te-iubesc_zps40f986f9.jpg
Viitorul nostru
by Jay Asher

 photo rsz_cop-destine-la-limita1_1_zps31609ef1.jpg
Febra Neagra
by Karen Marie Moning

 photo rsz_annasisarutulfrantuzesc_zpsc7de0cc7.jpg
Creatura
by Nely Cab

 photo rsz_cop-probabilitatea-statistica_zps2fcb287d.jpg
Probabilitatea statistica

de a te indragosti la prima vedere


by Jennifer E.Smith

Sponsori

Ratings

Photobucket